Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Γ.Κατσέλης: Αυτόνομη κάθοδο του Κινήματος πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου θηβαίων

Το κίνημα πολιτών για την αναγέννηση του δήμου θηβαίων και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ.Κατσέλης δεν διαπραγματεύονται  , δεν συζητούν καμία συνένωση με τον Σύγχρονο δήμο και τον Σταμάτη Χαλβατζή . Το κίνημα μας διέπεται από θέσεις , από αρχές και από πρόγραμμα, για έναν δήμο ανεξάρτητο με διοικητική και οικονομικη αυτοτέλεια.


Τα σενάρια που κάποιοι απεργάζονται τηλεφωνόντας σε αρκετούς συμπολίτες μας και διαδίδουν ότι την Τετάρτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη συμμετοχή του Κινήματος πολιτών είναι κακόγουστα και στερούνται σοβαρότητας και αληθείας  . Το κίνημα μας στηρίζει πρώτα τον πολίτη .

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος θα είναι υπηρέτες τους , δεν θα διοικήσουμε την πόλη θα την αλλάξουμε, για 'υτό καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες ,που η σημερινή δημοτική αρχή όπως και οι παλαιότερες τους έχουν θέσει στο περιθώριο, να συστρατευτούν μαζί μας  για μια ανεξάρτητη , ακηδεμόνευτη δημοτική αρχή .

Καλούμε τους πολίτες , που τους τηλεφωνούν κάποιοι συνταξιούχοι πολιτικοί  λέγοντας τους σε ποιό συνδιασμό να πάνε , να τους γυρίσουν την πλάτη και να τους κλείσουν το τηλεφώνο .

Φίλες και φίλοι του Καλλικρατικού δήμου σας ζητούμε να είστε κοντά μας γιατί όλοι μαζί Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Η ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ .


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο