Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στη Θήβα

Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε χθες (28-03-2014) το πρωί, σε βάρος 76χρονου ημεδαπού στη Θήβα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη για την υπόθεση αυτή ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.


Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 54χρονος αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης, από την τσέπη του παντελονιού του 76χρονου, το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Ο 76χρονος κατήγγειλε την σε βάρος του κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και οι αστυνομικοί έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις και αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και προσήγαγαν χθες το μεσημέρι τον 54χρονο στην περιοχή, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον 76χρονο και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του 54χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο