Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

Ανάλυση:
                         --------------
Οι δύο χώρες είμαστε – εν αγνοία μας- θύματα κοινού εχθρού.
Ο εχθρός λέγεται Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) με
αιμοδιψείς για παγκόσμιο εξουσία, υπέργηρους Σιωνιστές ηγέτες.
Και οι δύο χώρες πέσαμε στη Σιωνιστική ΑμερικανοΕυρωπαϊκή παγίδα.
Η Ελλάδα από παλιά, και η Ουκρανία πρόσφατα.
Η Ουκρανία εζήλωσεν το πλούτο του θείου ROTHSCHILD, και νόμισε ότι μπαίνοντας στην Σιωνιστική Ε.Ε. θα ζήσουν πλούσια, και θα τρώνε με χρυσά κουτάλια, όπως τρώνε οι ψυχασθενείς ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι φουκαράδες οι Ουκρανοί άπειροι όντες από το Σιωνιστικό «παράδεισο» της Δύσης, νόμισαν ότι θα ευημερούσαν, και θα ρεύσει άφθονο το χρήμα των Σιωνιστών της Δύσης μέσα στην Ουκρανία.

Πίστεψαν οι αφελείς στο Αμερικανικό όνειρο. (American Dream).
Όμως η μαφία της Ν.Τ.Π. τους ήθελε ΜΟΝΟ για τη Γεωπολιτική &
Γεωστρατηγική τους θέση, και έτσι τους παραπλάνησε.
Τους ήθελε για τους αγωγούς ενέργειας που διασχίζουν την Ουκρανία,
για να βάλλουν στο χέρι τη Ρωσία, ώστε έχοντας τη Ρωσία υπό έλεγχο, να κυριαρχήσουν στο πλανήτη.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί, στην Ουκρανία βρήκανε πιόνια & μαριονέτες
τους Σιωνιστο-Χάζαρους,  Τουρτσίνοφ & Αρσένη Yatsenuk με τη παρέα τους, και με μισθοφόρους της BlackWater έκαναν το πραξικόπημα. Στην Ελλάδα βρήκανε τους παραδοσιακά Σιωνιστές Ααρών Αβούρι, Jeffrey, ΜπενακοΤούρκογλου και τη παρέα τους, Ιερώνυμους και άλλα ενεργούμενα όντα, του Σιωνιστικού στερεώματος.
Γιαυτό λέμε βίοι παράλληλοι!!
Την Ελλάδα έχωσαν από παλιά, μέσα στη φωλιά του λύκου που λέγεται Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-ΔΝΤ, με Αμερικανο-Γερμανική Σιωνιστική Κυριαρχία, και για την Ουκρανία σχεδιάζουν τα ίδια, με Γερμανούς Τοπάρχες.
Την Ελλάδα κατέστησαν αποικία των ηγετών της Σιων. Ν.Τ.Π. και άρπαξαν όλο το πλούτο της, και την Ουκρανία σχεδιάζουν να τη κάνουν προτεκτοράτο και στρατιωτικό ορμητήριο κατά της Ρωσίας.
Αυτά βλέπουν οι Ρώσοι, και υγιώς σκεπτόμενοι αντιδρούν.
Την Ελλάδα αν και «σύμμαχοι» & «εταίροι», την χρεοκόπησαν, και μας έβαλαν στο ΔΝΤ, με τα γνωστά αποτελέσματα, και την Ουκρανία
σχεδιάζουν οσονούπω να τη βάλλουν στο ΔΝΤ & Ε.Ε. με σκοπό να τη καταστρέψουν. Η Ε.Ε.-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΔΝΤ, είναι εργαλεία της Ν.Τ.Π.
για υποδούλωση των λαών, αν και οι λαοί των ΗΠΑ ήδη υποφέρουν, και είναι σκλαβωμένοι στη Ν.Τ.Π. , και δεν το καταλαβαίνουν.
Το ΔΝΤ ισοπεδώνει την Ουκρανία, όπως ισοπέδωσε την Ελλάδα.
Στην Ουκρανία η κυβέρνηση κατέκτησε την εξουσία με πραξικόπημα των δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων, στην δε Ελλάδα η κυβέρνηση εξελέγη μεν, με δημοκρατικές διαδικασίες, πλην όμως με παραπλάνηση των ψηφοφόρων με πολλά ψέματα, και «κωλοτούμπες».
Γιαυτό λέμε βίοι παράλληλοι…….
Στην Ελλάδα η αξιωματική αντιπολίτευση είναι «τάλε-κουάλε» λέει ο Λαός, με τη Κυβέρνηση Σαμαρά-Τούρκογλου, βλέπε δηλώσεις του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Δραγασάκη, Σταθάκη, Μηλιός, Τσακαλώτος, όπως μεταδόθηκαν στη πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή στο REAL FM  του Γ.Τράγκα της 27/03/14
Επομένως δεν υπάρχει ελπίδα και έλεος για την Ελλάδα.
Η.Π.Α. & Γερμανία είναι απλά εκτελεστικά όργανα των ηγετών Ν.Τ.Π.
που διαφεντεύουν, κυβερνούν, και εκμεταλλεύονται την Ελλάδα.
Οι Ουκρανοί σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους, σε τι λούμπα έπεσαν. Έπεσαν στη λούμπα της Σιωνιστικής μαφίας της Ν.Τ.Π.!!!
Στην Ελλάδα έρχεται η πλήρης καταστροφή της πατρίδας & θρησκείας,
με τις ευλογίες του Ιερώνυμου, το ίδιο έρχεται και για την Ουκρανία.
Ήδη οι Αμερικανοί της Ν.Τ.Π. ζητούν επιτακτικά το όνομα της Μακεδονίας μας να δοθεί στα Σκόπια, δεν τους αρέσει το FYROM.
Οι Σιωνιστές Αμερικάνοι εγκαθιστούν βάσεις για πυραυλική επίθεση, και αντι-πυραυλική άμυνα, κατά της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας, την δε Ελλάδα-λόγω ΝΑΤΟ-, την έχουν ήδη κάνει ολόκληρη μια Αμερικανική στρατιωτική βάση, και από πάνω μας απειλεί η SARAH  PALIN , με πυρηνικό ολοκαύτωμα, αν γίνουμε φίλοι της Ρωσίας!!!
Τη Ρωσία απειλεί η Τιμοσένκο, και την Ελλάδα η SARAH PALIN.
Μια Σιωνιστική φάρα είναι SARAH PALIN & Τιμοσένκο.
Δύστυχες Ελλάδα & Ουκρανία να ξέρατε σε τι χέρια έχετε πέσει!!!
Ήδη η Ουκρανία έχασε εδάφη. Έχασε τη Κριμαία, και ενδέχεται να χάσει  την Ανατολική Ουκρανία.
Στην Ελλάδα είναι γνωστή η κατάσταση, και το μέλλον αβέβαιο.
Γιατί ένα μήνα τώρα μας παιδεύουν στα δελτία ειδήσεων με τη πτήση 370 του Boeing 777;;; Για να καλύψουν τα γεγονότα της Ουκρανίας, και ότι αυτό συνεπάγεται………….
Σε μια μαύρη περίοδο της ιστορίας της έχει εισέλθει η Ουκρανία, με μια
ψυχολογικά άρρωστη ηγεσία, Σιωνιστική χαζαρική συμμορία, που έχει αναλάβει τις τύχες της χώρας, πέρα από τη διεφθαρμένη Τιμοσένκο.
Στην Ελλάδα έχουμε τους Σιωνιστές πιόνια πολιτικούς του λεγόμενου,
«Συνταγματικού Δημοκρατικού Τόξου», ενώ είναι ορντινάντσες των τρελών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. από τους οποίους –σύμφωνα με τα ΜΜΕ- χρηματοδοτούνται, για να κρατάνε την Ελλάδα σκλαβωμένη
στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. του προέδρου ROTHSCHILD.
Η Ουκρανία ήταν αδελφή της Ρωσίας, και τώρα έγινε Σιωνιστική!!!
Τους νέους πραξικοπηματίες ηγέτες της Ουκρανίας, η Σιωνιστική δυτική προπαγάνδα τους παρουσιάζει σαν Ναζί, για να
κρύψουν από τη διεθνή κοινή γνώμη ότι είναι Χάζαροι Σιωνιστές.
Στην Ανατολική Ουκρανία με πρωτεύουσα το Χάρκοβο, ο πληθυσμός είναι Ρωσόφωνοι, και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τη νεοναζιστική-Σιωνιστική Κυβέρνηση του Κιέβου, και ειδοποιούν το καθεστώς της Ν.Τ.Π. του Κιέβου, ότι «Σας περιμένουν 70.000 ξιφολόγχες», σε περίπτωση που οι Χάζαροι του Κιέβου, αποπειραθούν
να πλήξουν το Ρωσόφωνο πληθυσμό της Ανατολικής Ουκρανίας.
Η νέα Σιωνιστική κυβέρνηση του Κιέβου ανεφώνισε σαν την Ελλάδα,
«Ανήκομεν και εμείς στη Σιωνιστική Δύση», και οι Έλληνες απαντούν
«Θα καλοπεράσετε σαν κι’ εμάς». Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ επιθυμεί παγκόσμιο πόλεμο, και οι δήθεν «Ναζιστές» του Κιέβου είναι ο
«Δούρειος ίππος» της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Όποιος πολιτικός ηγέτης προσπαθεί η χώρα του να αποστασιοποιηθεί
από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει το τέλος του Σαντάμ & Καντάφι…….
Μερικοί αναγνώστες ίσως προβληματιστούν γιατί αποκαλώ Σιωνιστές-ΝΑΖΙ τους πραξικοπηματίες του Κιέβου. Υπενθυμίζω ότι και η Γερμανία του Χίτλερ ΝΑΖΙ ήταν, όμως έκανε το πόλεμο για την επικράτηση της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.).
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η Ρωσία προτίθεται να δώσει στη Κριμαία, το
Αρχαίο Ελληνικό όνομα «Ταυρίδα» το οποίον είχε πριν.
Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να σπεύσουν στην Υπερδνειστερία, όπου ο πληθυσμός είναι Ρωσόφωνοι. Η Υπερδνειστερία είναι μια λωρίδα Γης, που παρεμβάλλεται μεταξύ Ουκρανίας & Μολδαβίας, έχει δε το Δνείστερο ποταμό σαν σύνορα με την Ουκρανία.
Η Υπερδνειστερία έχει επισήμως ζητήσει ένωση με τη Ρωσία, και θα ακολουθηθεί και εκεί η δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος,
όπως έγινε στη Κριμαία-Ταυρίδα.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. θέλει την Ελληνική Θράκη «ανεξάρτητη», για να εγκλωβίσει τη Ρωσία μέσα στη Μαύρη Θάλασσα. Η Ρωσία θα αντιδράσει στα σχέδια αυτά των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Στην Ελλάδα ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία «Μπιρ-παρά», και την αγοράζουν πράκτορες των Σιωνιστών Αυτοκρατόρων της Ν.Τ.Π.
Στην Ελλάδα απειλείται η εδαφική ακεραιότητα από τους Σιωνιστές
Παντοκράτορες, σύμφωνα με το σχέδιο «Φαιδώρα» των δυτικών «φίλων», «συμμάχων», & «εταίρων», και οι υποτελείς πολιτικοί κάνουν «τη Πάπια». Τώρα ψηφίζουν το 3ο μνημόνιο σαν πολυνομοσχέδιο.
«Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς», λέει ο Λαός. Κάθε μέρα έχουμε ροή εξελίξεων και γεγονότων.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, μεγάλες δυνάμεις συγκεντρώνει η Ρωσία στα σύνορα με την Ουκρανία, για να προστατέψει τους Ρώσους
κατοίκους της Ουκρανίας. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και η ΛευκοΡωσία, στο πλευρό της Μητέρας Ρωσίας.
Επειδή η Ουκρανία είναι αδύναμη στρατιωτικά, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ
στέλνει μισθοφόρους της BlackWater πολεμιστές από τη Δύση, κάτω από τη σημαία του Ουκρανικού Στρατού, με Ουκρανικές στολές.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για τους μισθοφόρους της BlackWater
που τους χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. σε περιοχές όπου θέλουν να δημιουργήσουν πολιτικές, κοινωνικές, & πολεμικές αναταραχές.
Η Ρωσία θέλει να εντάξει μόνον φιλικούς Ρωσόφωνους πληθυσμούς, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών.
Η κατάσταση προβλέπεται δύσκολη για τους δυτικούς Ουκρανούς χαζαρικής καταγωγής, οι οποίοι είναι φιλο-Γερμανοί, και βρήκαν μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. «το παράδεισο». Γιαυτό σήμερα επισκέφθηκε τη περιοχή αυτή ο Γερμανός ΥΠ.ΕΞ. «Σοσιαλιστής» Στάϊν-Μάγιερ.
Η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει τη κυβέρνηση του Κιέβου,
που ήρθε στην εξουσία παράνομα, κάτω από τα παραπλανητικά συνθήματα του φασισμού, ενώ πρόκειται για Σιωνιστές.
Η περιοχή της Ουκρανίας σήμερα είναι πολύ επικίνδυνη διότι συνεχώς αναπτύσσονται ένοπλες ομάδες συμφερόντων της Ν.Τ.Π.
Τα διεθνή ΜΜΕ λένε, αρχή εξελίξεων έχουμε στη Ν.Α. Ουκρανία, όπου οι Ρωσικοί πληθυσμοί δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τη νεοναζιστική Σιωνιστική φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου, και οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτοάμυνας των Ρωσόφωνων πληθυσμών είναι πλέον πραγματικότητα. Οι Ρώσοι της Ανατολικής Ουκρανίας που κατοικούν εκεί από χρόνια πολλά, είναι αποφασισμένοι να ενωθούν με τη μητέρα πατρίδα, τη Ρωσία. Αυτό το έκαναν οι νεοΝαζί Σιωνιστές του Κιέβου. Διέλυσαν μια ήσυχη χώρα, κατεντολή της Σιων. Δύσης,
που ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στη Ρωσία.
Να δείς που τώρα θα αρπάξουν οι Κοσμοκράτορες τα πετρέλαια & φυσικά αέρια τα δικά μας, ήρθε ο καιρός, για να μη εξαρτώνται ενεργειακά από τη Ρωσία. Στην Ελλάδα οι μισθοί-συντάξεις έπεσαν στα
300 ευρώ, και στην Ουκρανία στα 100 ευρώ.
Βίοι και πορείες των δύο χωρών παράλληλοι.
Βλέπετε ο θείος Rothschild πρόεδρος της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. θέλει τα έσοδα των δύο χωρών δικά του σε χρυσάφι. Είναι ο σύγχρονος Βασιλιάς Μίδας. Το πρωτογενές πλεόνασμα του Σαμαρά, πηγαίνει όλο  σε χρυσάφι στις τράπεζες-τσέπες του Rothschild.
Το πρωτογενές πλεόνασμα του Σαμαρά προέρχεται από φόρους και χαράτσια του λαού, και τα στέλνει όλα σε χρυσό στο θείο για εύνοια!!
Εν τω μεταξύ οι κινήσεις Μάτ που κάνει ο πρόεδρος Πούτιν, ξεσκεπάζουν τα παιχνίδια της Ν.Τ.Π. στη Γεωπολιτική.
Και οι δύο χώρες είμαστε πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων,
η Ουκρανία με Αρσένη Yatsenuk, και η Ελλάδα με Σαμαρά & παρέα.
Οι πραξικοπηματίες της Ουκρανίας είχαν διατάξει τις δυνάμεις του Ναυτικού να αντισταθούν στους Ρώσους. Ευτυχώς το Ναυτικό δεν υπάκουσε και έτσι απεφεύχθη το μακελειό. Μακάρι και οι Έλληνες Αρχηγοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, να μην υπάκουαν στις εντολές των εφιαλτών πολιτικών, υποτελών & υπηρετών της ΝΤΠ.
Τώρα μαθαίνουμε ότι οι Τουρκικές δυνάμεις χτυπούν τη Συρία στα σύνορα. Αυτό είναι εντολή της Ν.Τ.Π. για να ανοίξουν πολλά μέτωπα στη Ρωσία. Η Μέρκελ εκβιάζει την Ουκρανία όπως εκβιάζει την Ελλάδα. Τις δύο χώρες τις βάλλανε στο χέρι, και άρχισε η εκμετάλλευση. Βίοι παράλληλοι των δύο κατεχομένων χωρών.
Η Μέρκελ διατάζει τους Ουκρανούς πραξικοπηματίες να συμφωνήσουν με τους όρους του ΔΝΤ, για να τους βοηθήσει η Σιωνιστική Ε.Ε.
Τα ίδια κάνει στην Ελλάδα. Έτσι ασκούν εκβιασμό για Μνημόνια.
Στην Ουκρανία η Σιων. Ε.Ε. είναι έτοιμη να στείλει τοπάρχες, όπως έστειλε στην Ελλάδα τους Γερμανούς επόπτες και επάρχους Ράϊχενμπαχ
Φούχτελο, κ.λ.π. Στην Ουκρανία θα στείλουν υπαλληλάκια της μεγάλης Τρόϊκα, όπως έστειλαν εδώ τον Τόμσεν με τη παρέα του.
Στην Ουκρανία είναι έτοιμοι να εισβάλλουν όλοι οι Σιωνιστικοί διεθνείς οργανισμοί με ΜΚΟ και όλο αυτό το κακό συναπάντημα, που γνωρίσαμε στην Ελλάδα. Στην Ουκρανία είναι έτοιμο να εισβάλλει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, όπως εισέβαλλε στην Ελλάδα με μισθοφόρους της
BlackWater που στρατοπέδευσαν στο Τύρναβο.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για στρατό κατοχής χρησιμοποιεί την BlackWater, και για οικονομική κατοχή στις Τράπεζες τη BlackRock.
Αυτές οι δύο εταιρείες έχουν εισβάλλει και στις δύο υπό κατοχήν χώρες. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι δολοφονούνται με τα μέτρα λιτότητας. Τα δάνεια της μεγάλης Τρόϊκα-ΔΝΤ δεν σταματούν την εξαθλίωση, τη χειροτερεύουν. Τα ίδια θα πάθει η Ουκρανία, η οποία έπεσε στο λάκκο των λεόντων, σαν την Ελλάδα του ΓΑΠ-Σαμαρά.
Τώρα θα μάθουν οι Ουκρανοί τι σημαίνει Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αποικία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.-Rothschild.
Είχαμε προειδοποιήσει την Ουκρανία, να δει τα χάλια της Ελλάδος, χώρας κράτος-μέλος της Ε.Ε., αλλά τα σχέδια των Χάζαρων ήταν άλλα.
Ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας ο επονομαζόμενος Τουρτσίνοφ, δηλαδή ο δικός μας Παπούλιας, και ο νέος Πρωθυπουργός Αρσένη Yatsenuk, δηλαδή ο δικός μας Σαμαράς-Τούρκογλου, είναι όλοι τους ορντινάντσες του Rothschild, της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος ομοιάζει με τη Μικρασιατική καταστροφή. Οι εφιάλτες πολιτικοί έκλεισαν όλες τις Βιομηχανίες της Ελλάδος, για να δουλεύουν οι Βιομηχανίες της Γερμανίας.
Μέχρι το γάλα, γιαούρτι, και φάρμακα δεν θα επιτρέπεται να παράγουμε εδώ. Θα τα εισάγουμε όλα από τις Σιωνιστικές Γερμανία-Ολλανδία, και ΗΠΑ.
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, βρήκε από τη Χούντα χρέος στο 25% του ΑΕΠ μόνο, και το τριπλασίασε μέσα σε 4 χρόνια.
Το χρέος πολλαπλασιάστηκε επί Σιωνιστή Ααρών Αβουρί, για να φθάσει σήμερα στο 180% του ΑΕΠ, που δεν ελέγχεται πια.
Έτσι χρεοκοπήσαμε.
Τα ίδια θα πάθει η Ουκρανία, η οποία ήδη έκανε τη καλή αρχή, έστειλε
όλα τα αποθέματα χρυσού της χώρας βάρους 40 τόνων, δώρο στο θείο
ROTHSCHILD, στα θησαυροφυλάκια της FED στις Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα οι προδότες πολιτικοί είχαν εντολή από τη Ν.Τ.Π. να χρεοκοπήσουν τη χώρα, και σκόρπαγαν τα χρήματα-δανεικά σε ΜΚΟ,
άλλες οργανώσεις και σκάνδαλα, και ο λαός τους ζητωκραύγαζε ως κύμβαλα αλλαλάζοντα. Δεν ζητάει ο λαός δανεικά, αλλά οι προδότες πολιτικοί για να βουλιάξουν περισσότερο τη χώρα. Είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν χωρίς δανεικά. Σαν ένα νοικοκύρη που δανείζεται!!!
Στο τέλος θα καταλήξει να κρέμεται από ένα δένδρο! Έτσι και οι πολιτικοί. Αυτό το κάνουν για να πάρει η Σιωνιστική ηγεσία της Ν.Τ.Π. όλα τα πετρέλαια, και χρυσό της χώρας, για να ξεχρεώσουμε.
Όμως θα μας κρατάνε για πάντα χρεοκοπημένους, για να μας αρμέγουν.
Οι δειλοί φρενοβλαβείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. , αφού «τη πατίσανε» στην Ουκρανία, (κέρδισαν μόνο τη δυτική Ουκρανία), εστράφησαν πάλι πίσω εναντίον της Συρίας, έβαλαν τα άλλα πιόνια & μαριονέτες, τους Τούρκους, να χτυπήσουν, για αντιπερισπασμό.
Η επιπόλαιη και αφελής Τζούλια Τιμοσένκο απειλεί να εξαφανίσει τους Ρώσους με πυρηνικό πόλεμο, λες και οι Αμερικανοί είναι βλάκες, αφού και αυτοί θα πάθουν τα ίδια. Η Τιμοσένκο-όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ- είναι γνωστή ανά την υφήλιο ως βασίλισσα της κοκαϊνης με την οποίαν πότιζε τους Ουκρανούς.
Όπως λένε τα ΜΜΕ, μεγάλες διαδηλώσεις του λαού, έχουμε και στον μεγάλο εμπορικό λιμένα Οδησσό, (Ελληνικό όνομα), όπου οι κάτοικοι
ζητούν την ένωση με τη Ρωσία. Ξυπνάει η Ρωσία και στην Ελληνόψυχη
Οδησσό, όπου οι κάτοικοι ζητούν προσάρτηση με τη Ρωσία.
Εν τω μεταξύ Ρωσικά πολεμικά πλοία πλέουν πάση δυνάμει προς την Ανατ. Μεσόγειο για να προστατέψουν τη Συρία από τα νύχια του θείου.
Η Αργεντινή συμπάσχουσα σε χρεοκοπία με την Ελλάδα, λόγω θείου
Rothschild, προέβη σε τεράστια στρατηγική κίνηση-συμφωνία με τη Ρωσία, σύμφωνα με την οποίαν η Ρωσία θα κατασκευάσει Ρωσικές βάσεις στην Αργεντινή. Δεν κάθονται σαν Μ……. όπως οι δικοί μας!
Η πρόεδρος της Αργεντινής επισκέφθηκε πρόσφατα το πρόεδρο Πούτιν
στη Μόσχα. Η Κίνα ίσταται στο πλευρό της Ρωσίας, διότι γνωρίζει ότι χωρίς τη Ρωσία, «θα τη φάνε» οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. των θείων……
Αυτά ας τα δούνε οι δικοί μας υποτελείς πολιτικοί, που βάζουν πάνω από την Ελλάδα το Παντοκράτορα  θείο Rothschild με τη παρέα του!!
Στην Ελλάδα οι εφιάλτες πολιτικοί έκοψαν από τη παρέλαση της 25ης
Μαρτίου τους «S-300» με παρέμβαση της εδώ πρεσβείας του θείου.
Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ κρατάει συγκρατημένη πολιτική αφού γνωρίζει ότι έχει «λερωμένη τη φωλιά του» στο θέμα της Ουκρανίας.
Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ πιέζεται ασφυκτικά από την ηγεσία της Ν.Τ.Π.
να προχωρήσει δυναμικά. Όμως ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, σώφρων ποιών,
περιορίζεται σε λεκτικές ενέργειες, και υποτυπώδη οικονομικά αντίποινα κατά της Ρωσίας. Έβγαλαν τη Ρωσία από τους G8, και έμειναν G7. Ο Πρόεδρος ΟΒΑΜΑ  σκέφτεται το πυρηνικό ολοκαύτωμα του Αμερικανικού Λαού, σε περίπτωση γενικευμένου πολέμου, το οποίο οι πολιτικοί & στρατοκράτες της Ουάσιγκτον, και οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. δεν λογαριάζουν. Είναι αυτό που επιθυμούν, να καταστραφεί ο κόσμος σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα…..
Δεν βλέπετε ότι δεν κάθονται ήσυχα και ειρηνικά;;;
Έχουν τα σχέδιά τους!!!

                                                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                            Διεθνολόγος
                                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.com




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο