Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η εκπομπή "Στα Καλά Καθούμενα" στην Θήβα.

Αφιέρωμα στην Θήβα έκανε σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου η εκπομπή "Στα Καλά Καθούμενα", που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, στο Epsilon TV. 



Ο Συγγραφέας - Δημοσιογράφος κ.Γιώργος Λεκάκης, στα πλαίσια της συνεργασίας του με την εκπομπή αλλά και την αγάπη που τρέφει για την πόλη μας τη Θήβα, σε συνεννόηση με τον Σύλλογο "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας" (όπου διατηρεί άψογες σχέσεις) βρέθηκε με το συνεργείο της εκπομπής στη Θήβα για τις ανάγκες του γυρίσματος.



Ο κ.Γιώργος Λεκάκης μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Πέππα, και τον ταμία Βασίλη Μέξη ξενάγησαν το τηλεοπτικό  συνεργείο σε αρχαιολογικούς χώρους της Θήβας, απ' όπου προέκυψε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Εντύπωση έκανε που ο κ.Λεκάκης την ώρα που ανέβαιναν στο λόφο του Αμφείου on camera, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην βαθμιδωτή πυραμίδα, κάτι που για πολλούς είναι ακόμη ταμπού.


Να θυμίσουμε οτι ο κ.Γιώργος Λεκάκης έχει επιμεληθεί τον αρχαίο χάρτη της Βοιωτίας και το βιβλίο "Οι 88 πόλεις της αρχαίας Βοιωτίας", τα οποία έχει εκδώσει το "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας".


ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ 01-11-2015 from Epsilon TV on Vimeo.


Ευχαριστούμε την εκπομπή  "Στα Καλά Καθούμενα" και τους συντελεστές της, καθώς και το φίλο Γιώργο Λεκάκη για την ανιδιοτελή συμβολή του στην προβολή της πόλης μας.



ThivaPost


Ο συγγραφέας Γ. Λεκάκης με τον ρεπόρτερ Δημήτρη Παυλιδάκη, στα γυρίσματα του αφιερώματος για την Θήβα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», που παρουσιάζουν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με ιδιαίτερη επιτυχία κάθε Σαββατοκύριακο, στο Κανάλι Ε. Το μόνο «πρωινάδικο» που έχει και κάτι σοβαρό να δεις…



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο