Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Από τη Θήβα στο Καζάν για τις ελπίδες του μπάμπιντον

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ, ΜΠΟΥΛΙΟ

Στο Σιδηρόκαστρο έγιναν οι προκριματικοί αγώνες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάμπιντον κάτω των 15 ετών (U-15) που θα γίνουν το Φεβρουάριο του 2016 στο Καζάν της Ρωσίας και κάτω των 17 ετών (U-17) τον Μάρτιο 2016 στο Λούμπιν της Πολωνίας.

Οι αθλητριες και οι αθλητές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής για την πρόκριση ήταν οι πρώτοι πέντε καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, οι οποίοι είχαν καταλάβει τις αντίστοιχες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των αντίστοιχων κατηγοριών το 2015.


Τα προκριματικά έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.) στις 24 Οκτωβρίου Οι δύο πρώτοι αθλητές και αθλήτριες προκρίθηκαν για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μεταξύ αυτών και δύο παιδιά από την Θήβα και συγκεκριμένα από τον σύλλογο του Φ.Ε.Ο.Θ. (Φίλαθλος Επιμορφωτικός Όμιλος Θήβας), ο Μιχάλης Μάριος Μπουλίος και η Δήμητρα Καλομοίρα Κρουστάλη, Πανελληνιονίκες και με ομαδικές βαλκανικές νίκες .

Ο Μπουλίος Μιχαήλ πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία U-17 και έτσι βγάζει το εισιτήριο για την Πολωνία και η Κρουστάλη πήρε την 2η θέση στην κατηγορία U-15 και εξασφαλίζει την συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς U-15 που θα γίνουν στη Ρωσία.

Το ταλέντο, η δουλειά, το ήθος και η αγωνιστικότητα των δύο παιδιών καθώς και των προπονητών τους Άρη Μπουλίο και Χαράλαμπο Ζαχόπουλο ανταμοίφθηκαν. Επισης από 5 έως Νοεμβρίου θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα στο Cyprus Junior International στην Κύπρο.

sentragoal

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο