Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Στην κεντρική εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας του ΕΔΔΥΠΥΥ εκπρόσωπος του Δήμου Θηβαίων

Στην κεντρική εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ),  παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καμούτσης Αναστάσιος.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη HELEXPO στο Μαρούσι, παρουσιάστηκε ο απολογισμός του προγράμματος “Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας”.



Για τα ΚΕΠ Υγείας και την ολοκληρωμένη πρόληψη σε τοπικό επίπεδο αλλά και τη συμβολή στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης μίλησε ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ , Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ. Πατούλης.  Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους Δημάρχους των 22 Δομών  ΚΕΠ Υγείας και στη συνέχεια αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την προληπτική ιατρική για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών σε 7 μείζονα νοσήματα και προγράμματα προαγωγής της υγείας που υλοποιούνται στους Δήμους.

Ο κ. Καμούτσης, παραβρέθηκε εκπροσωπώντας το Δήμο Θηβαίων και τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου,  καθώς ο Δήμος είναι μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ.  Σκοπός της παρουσίας εκπροσώπου του Δήμου στην εκδήλωση ήταν η διερεύνηση και προώθηση δημιουργίας ΚΕΠ Υγείας και στο Δήμο Θηβαίων, για τις διαδικασίες του οποίου συνεργάζονται  ο κ. Δήμαρχος, ο κ. Καμούτσης και η συντονίστρια – υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων κ. Μπαρώνη Γιώτα.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο