Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2016 - Ένας Θεσμός Γεννιέται

Αυτό είναι το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας. Αυτό είναι το μοναδικό Θαλασσινό μας Καρναβάλι! Ένα βίντεο μέσα από τη ματιά του Νίκου Πάνου και του Γιώργου Οικονομίδη του Art Studio. Είναι οι άνθρωποι πίσω από την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας.



«Είναι πραγματικά σπουδαίο όταν μια πόλη δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους να συνεργαστούν, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.Τίποτε δε θα ήταν εφικτό χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση της κυρίας Λίλιαν Ζλακώνη προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ (GoHalkida).Την ευχαριστούμε απο καρδιάς για την ανάθεση της καλλιτεχνικής επιμέλειας του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού. Η σκηνοθεσία και η κινηματογράφηση μιας τέτοιας βραδινής παράστασης μέσα στο νερό, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Η φετινή σκληρή ομαδική δουλειά, σηματοδότησε ένα νέο θεσμό στην πόλη της Χαλκίδας!»

Το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας, το οποίο, εκτός από την μεγάλη ανταπόκριση που είχε εντός των συνόρων, κέντρισε το ενδιαφέρον και στο εξωτερικό με αναφορές στην Νέα Υόρκη, την Σεούλ και σε χώρες όπως Ιταλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο και άλλες.

Δήμος Χαλκιδέων




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο