Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση-Καταγγελία: Η Διοίκηση της ΕΑΒ, προχωράει στην επινοικίαση εγκαταστάσεων σε ιδιωτική εταιρεία.

Συναδέλφισσες-οι
Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι η Διοίκηση της ΕΑΒ, με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωράει στην επινοικίαση εγκαταστάσεων σε ιδιωτική εταιρεία.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση συμφώνησε και επινοικιάζει, το ΒΑΦΕΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ της ΕΑΒ, στην εταιρεία APELLA SA Aviation products-services, για να βάψει αεροσκάφος δικού της πελάτη (μάλλον της Αμερικάνικης κυβέρνησης, US ARMY).

Η εταιρεία APELLA  είναι αυτή που ʺνοικιάζει ʺ εργαζόμενους για το Βαφείο και με αυτή της την ενέργεια η ΕΑΒ της ʺ νοικιάζει ʺ το βαφείο (αντί να πάρει τη δουλειά μόνη της).
Στο όνομα της ανταγωνιστικότητας με αυτή της την ενέργεια, η ΕΑΒ, δημιουργεί και στηρίζει η ίδια τους επίδοξους ανταγωνιστές της!
Σήμερα το βαφείο, αύριο τα μηχανουργεία και τα υπόστεγα!
Η απόφαση αυτή της διοίκησης της ΕΑΒ, αποτελεί ένα ακόμη προσεχτικά μελετημένο βήμα προς την ντε φάκτο αποδυνάμωση της εταιρίας και ανοίγει  δρόμο προς τον διακηρυγμένο και ενταγμένο στην πολιτική της κυβέρνησης στόχο, της  ιδιωτικοποίησης της περιουσίας του Ελληνικού λαού.
Συναδέλφισσες-οι
Μετά τα ΣΔΙΤ για τα σχολεία και τις προτάσεις προηγούμενων κυβερνήσεων για παραχώρηση αιθουσών και εγκαταστάσεων των σχολικών μονάδων, τώρα έχουμε από την συγκυβέρνηση της ʺ Αριστεράς ʺ και παραχώρηση των Βιομηχανικών εγκαταστάσεων της Αμυντικής Βιομηχανίας, της ΕΑΒ, βορά στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στους ʺ Δουλεμπόρους ʺ με το πρόσχημα ότι ʺ φέρνει λεφτά ʺ!   
Καλούμε τους εργαζόμενους να κάνουν δική  τους την υπόθεση της περιφρούρησης της εργασίας τους. Καλούμε τη Διοίκηση της ΕΑΒ να πάρει πίσω την απόφασή της για επινοικίαση-παραχώρηση των εγκαταστάσεων της εταιρίας στον ιδιώτη. Καλούμε τέλος την κυβέρνηση να σταματήσει τη συνειδητή φθορά και απαξίωση της ΕΑΒ εγκρίνοντας  προσλήψεις μόνιμου τακτικού προσωπικού.
Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης δεν θα περάσουν!

Η Δημοκρατική Εργατοϋπαλληλική Συσπείρωση  στηρίζει το:Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο