Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΙΚΕΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Η δημόσια αναφορά - για δεύτερη φορά - του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του ονόματος της ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία”, ήταν απολύτως συνειδητή. Είτε γιατί του το επέβαλαν οι διεθνιστικές ιδεοληψίες του ή γιατί του το επέβαλαν τα γεράκια πέραν του Ατλαντικού. Και όπως ήδη έχω αναφέρει, η δικαιολογία περί ατοπήματος που σε απολογητικό τόνο έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός, επιβεβαιώνει την εγκληματική του πρόθεση να νομιμοποιήσει την ψευτο-Μακεδονία των Σκοπίων, 24 ώρες πριν την πολύ κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό.
Η αναφορά του Μουζάλα στον όρο “Μακεδονία” δίνει bonus στα Σκόπια για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφεραν στη Γερμανία με το κλείσιμο της γερμανικής οδού των μεταναστευτικών ροών, αλλά και για την γεωγραφική και την πολιτική απομόνωση της Ελλάδος από τους ευρωπαίους “εταίρους” της, στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, του οποίου μέλος επιχειρούν ξανά να καταστούν οι Σλάβοι των Σκοπίων. Έτσι, διευκολύνει τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του Βερολίνου, μετά την ήττα του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ, στις προ ημερών διεξαχθείσες τοπικές εκλογές σε τρία ομόσπονδα γερμανικά κρατίδια.    


Τα νταηλίκια του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου.


Αμέσως μόλις ο Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Μουζάλα, πήρε το καριοφίλι και βγήκε στο βουνό. Άρχισε να “τρομοκρατεί” τα φιλαράκια του στο ΣΥΡΙΖΑ με συνεχείς δηλώσεις. Έγραψα πως, μας το παίζει “μάγκας” και αντράκι και απειλεί πως, θα αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση εάν δεν παραιτηθεί ο Μουζάλας, γιατί τάχατες του εθίγησαν οι Εθνικές του ευαίσθητες χορδές. Ποιον τελικά κοροϊδεύει ο Πάνος Καμμένος; Στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ο Μουζάλας αποκαλεί τα Σκόπια ως “Μακεδονία”; Ρώτησε τον Πρωθυπουργό εάν τον ενοχλεί το να αποκαλούνται τα Σκόπια, “Μακεδονία”;
Ας αφήσει λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος τους λεονταρισμούς του και τις ψευτομαγκιές του, γιατί εδώ και λίγες ημέρες προετοίμαζε την “Εξόδιο Ακολουθία του”, προκειμένου να σώσει ότι μπορεί να περισώσει την ύστατη στιγμή.
Εμείς πάντως, του διαμηνύουμε πως ο ίδιος και το κόμμα των “Εξαρτημένων Ελλήνων” μπήκε ήδη στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, η οποία θα είναι πολύ σκληρή μαζί του και όχι μόνο αυτή…


Μας προκαλεί τον οίκτο και την περιφρόνηση.


Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, απαρνήθηκε τον ίδιο του τον εαυτό. Άρχισε να αναμασά τις κουβέντες του και να προσπαθεί να μας πείσει πως, ζητά την παραίτηση Μουζάλα, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση. Πως θα πάρει τους Υπουργούς του και θα αποχωρήσει. Πως άρχισε ήδη να μαζεύει τα πράγματά του από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Αλήθεια πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας πολιτικός άνδρας, ο οποίος τυγχάνει να ηγείται ενός κόμματος που το εμπιστεύθηκαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες; Πόσο χαμηλά ακόμη;  
Αλλά ο Πάνος Καμμένος ξεχνά ότι ζήτησε την παραίτηση Μουζάλα ως ένας εκ των δυο εταίρων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Και δυστυχώς για τον ίδιο εξευτελίζεται εντελώς γιατί, ο Πρωθυπουργός τον άδειασε τελείως μετά τη συνάντηση που είχαν οι δυο εταίροι στο Μαξίμου. Έτσι, ο Πάνος Καμμένος έχασε και τα αυγά και τα καλάθια. Θα έπρεπε να απαιτήσει έστω από τον Τσίπρα, να αναγκάσει σε παραίτηση τον Μουζάλα και ας μην την έκανε ακολούθως δεκτή αυτήν την παραίτηση ο Πρωθυπουργός, φέρνοντας ως δικαιολογία τη συμμετοχή Μουζάλα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό. Έτσι, θα κέρδιζε – ο Πάνος Καμμένος - πολύτιμο χρόνο και θα γλύτωνε μέρος της υστεροφημίας του.
Όμως, αντιμετώπισε το όλο ζήτημα με απόλυτη ανευθυνότητα και περίσσια επιπολαιότητα. Και θα πρέπει επιτέλους, να καταλάβει ότι δεν μπορεί ο ΥΕΘΑ της Πατρίδος μας να κάνει τέτοια χοντρώδη πολιτικά λάθη.
Γιατί, είναι ο Υπουργός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και αν έτσι ανώριμα αποφασίζει, καταλαβαίνετε τι θα μπορούσε να συμβεί εάν βρισκόμασταν σε μια περίοδο πολέμου. Τότε, ένα τέτοιο λάθος θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο.


Μίλησε και ο αντ΄ αυτού για να κάνει τα πράγματα χειρότερα.


Ωστόσο, μέσα σ΄ αυτόν τον ορυμαγδό, είχαμε και τις δηλώσεις του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. Ο οποίος βαθυστόχαστα μας είπε και μας έκανε σοφότερους:   
“Κάποιοι θέλανε ντε και καλά, με τον τρόπο που χειρίζονταν επικοινωνιακά την υπόθεση, πράγματι να οξύνουν την κατάσταση μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα Μουζάλα, με την προσδοκία μήπως πέσει αυτή η κυβέρνηση. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μια τροχιά τετραετίας και πολλοί να ετοιμάζονται (για τις συνέπειες των πράξεών τους)”. Μας διαβεβαίωσε επίσης, γι΄ αυτό πρέπει πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι: “Κανένα γυαλί δεν έχει ραγίσει στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να σπάσει. Το θέμα δε Μουζάλα είναι ανοιχτό και για τους δυο πολιτικούς αρχηγούς και θα επιλυθεί όταν επιστρέψουν από τα ταξίδια τους”.


Ταξιδάκι αναψυχής στις ΗΠΑ.   


Αλλά ο ξεπεσμός δεν έχει τέλος. Ο κατήφορος για την χώρα συνεχίζεται. Αφού έβαλε λοιπόν, την ουρά στα σκέλια ο Πάνος Καμμένος, μετέβη στην Αμερική για να πάρει εντολές για τη συνέχεια, όπου σίγουρα θα του τράβηξαν το αυτί για τις ανοησίες – κατ΄ εκείνους – που είπε και για τους ανόητους λεονταρισμούς του. Όμως γι΄ αυτούς τους οσφυοκάμπτες πολιτικούς, είναι άλλο να σου τραβάει το αυτί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και είναι άλλο να στο τραβάει ο κλητήρας του.


Μεθοδεύεται η αντικατάσταση των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.


Πάντως, για τους γνωρίζοντες, ο Καμμένος ανέβασε τους τόνους στο ζήτημα Μουζάλα, όχι από εθνική ευαισθησία – άλλωστε έχει κάνει ροζ όλες του τις προεκλογικές δεσμεύσεις για “κόκκινες γραμμές” στα Εθνικά θέματα – αλλά για τη  συνέχιση του ονείρου του στην Εξουσία. Που δείχνει να κλονίζεται από τη στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύουν την αντικατάστασή του με το “Ποτάμι” την “Ένωση Κεντρώων” και πιθανώς με το ΠΑΣΟΚ. Μια μεθόδευση που υπαγορεύεται από το “καπέλωμα” του Καμμένου από τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα στο προσφυγικό. Αυτό το “καπέλωμα” έκανε έξαλλο τον Πάνο Καμμένο, προκαλώντας την “οργή” του, που έφερε και τη συνάντηση Καμμένου, Παππά (γεφυροποιός του άνομου συμβιβασμού) και Κουίκ, στο σπίτι του Πάνου στη Βουλιαγμένη. Έτσι, το τσάμικο, έγινε πεντοζάλη και ο υπερευαίσθητος πατριώτης, έγινε κότα λυράτη.    


Επί του πιεστηρίου.


Αληθεύει ότι προ ημερών κλιμάκιο Σαουδαράβων επιχειρηματιών επισκέφτηκε τον ΥΕΘΑ για την προμήθεια αμυντικού εξοπλισμού του Ελληνικού στρατού με τη συζήτηση να καταλήγει σε πώληση μονάδων αμυντικού εξοπλισμού στο πλαίσιο των δεσμεύσεων του 3ου μνημονίου, πιθανόν και κτιριακών εγκαταστάσεων για τα οποία ο ΥΕΘΑ έδειξε να είναι αρκετά θετικός; Τόσο θετικός που έχει διαρρεύσει ότι οι σύμβουλοί του είχαν αρχίσει να τρέχουν αυτή τη συναλλαγή....


Ωστόσο, βρήκαν  μπροστά τους  τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Βίτσα  ο οποίος έχει αναλάβει οργανικά την αρμοδιότητα επίβλεψης των αμυντικών εξοπλισμών, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή γκρίνια στους διαδρόμους του Υπουργείου;;;;Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο