Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΥΡΟΓΑΤΟ ΤΗΣ SIEMENS

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ταράχθηκαν με το άρθρο μου, που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, με τον τίτλο: Ο “μπόγιας” ψάχνει το μαυρόγατο της Siemens, τα θολά δημοσιογραφικά νερά της “λίμνης” που με την θολούρα τους σκεπάζουν τις πολιτικές αλητείες και τις εγκληματικές παραλήψεις των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που σήμανε συναγερμός σε επιτελεία μεγαλο-δημοσιογράφων, οι οποίοι συσκέφτηκαν, την ίδια μέρα, προκειμένου να προσπαθήσουν να αποσαφηνίσουν για ποια ακριβώς “μαύρη γάτα” αναφερόταν

το κείμενό μου. Και κατέληξαν… πως μπορεί να μην είναι μόνο μία.
Δεν τους αδικώ. Μπορεί να έχουν δίκιο γιατί ακόμη εξακολουθούν να καλύπτουν τις βρωμιές πολλών πολιτικών προσώπων της Πατρίδος μας που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της σημερινής ηθικής, πολιτισμικής, οικονομικής κατάπτωσης της χώρας.
Γι΄ αυτό, ενώ παρακολουθούν στενά το τι γράφουμε, εν τούτοις δεν δημοσιεύουν ή δεν αναφέρουν στα Συστημικά Μέσα τους, αυτές τις αδιαμφισβήτητες αναφορές.   

Ο μαυρόγατος της Siemens έφθασε στο Μαξίμου.  

Όλοι γνωρίζουν πως τα social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) έχουν γίνει ο τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας όλων των πολιτικών και των δημοσιογράφων, για να γνωστοποιούν τις θέσεις και τις απόψεις τους, καθώς επίσης να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκειμένου να γίνεται αναφορά από τα ΜΜΕ, διάφορα άλλα τσιτάτα.
Προς το σκοπό αυτό, το twitter είναι το καταλληλότερο. Γι΄ αυτό από την Παρασκευή 4 Μαρτίου, προανήγγειλα μέσω του προσωπικού “λογαριασμού” μου στο twitter, τη δημοσίευση του άρθρου μου στην Ελεύθερη Ώρα της Δευτέρας.
Την ίδια ημέρα διεξαγόταν το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρεία του ΠτΔ Πάκη Παυλόπουλου. Πριν κλείσουν ερμητικά οι πόρτες, οι πολιτικοί αρχηγοί αντάλλασαν μεταξύ τους αστειάκια αλλά και αιχμηρά καρφάκια…
Έτσι, αναδείχθηκε, στο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη: “Πως πάει η γάτα των Ιμαλάϊων;”, η απάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είπε “κυκλοφορεί και άλλη μια γάτα, η γάτα της Siemens”.

Επιστράτευση “μπόγια” για την αναζήτηση “μαύρης ζημιάρας γάτας”.

Αξίζει να αναφέρουμε τι επισημαίναμε στο άρθρο της 7ης Μαρτίου:
“Ωστόσο, εμείς ενημερωνόμαστε πως επιστρατεύθηκε ντεντέκτιβ “μπόγιας” για να δράσει στην περιοχή της ευρύτερης Κηφισιάς και να περισυλλέξει όλες τις “μαύρες γάτες” που κινούνται περί των οδών Ρόδων – Πεντέλης και Νυμφών.
Ο ελεύθερος ακόμη “μαύρος γάτος” έχει ακούσει και έχει δει πάρα πολλά σε εκείνη τη “γειτονιά” που “έλαμψε” την εποχή του πολιτικά αμαρτωλού ΄93 . Γι΄ αυτό θα έχει να μας διηγηθεί πολλά ενδιαφέροντα, τόσο για τον πολιτικό βίο του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όσο και γι΄ αυτόν του επίδοξου μελλοντικού Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκη.  
Πολλοί λοιπόν, ελπίζουν πως με τη μάζωξη που θα κάνει ο “μπόγιας”, θα είναι μέσα σ΄ αυτή και ο “περισπούδαστος μαύρος γάτος”.
Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες!!”.  

Ο ψηφιακός μαυρόγατος ξέρει να ξεγλιστράει.     

Όπως μας ενημερώνει το ρεπορτάζ μας, ο ντεντέκτιβ “μπόγιας” σάρωσε την περιοχή που περικλείεται από τους δρόμους Ρόδων – Πεντέλης και Νυμφών στην Κηφισιά.  Μάζεψε δεκάδες μαύρες γάτες, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιάσει το συγκεκριμένο μαυρόγατο της Siemens. Γιατί αυτός ο μαυρόγατος, είναι πανέξυπνος και γνωρίζει πως να ξεγλιστράει. Αλλά, μετά από αυτό το σαρωτικό σαφάρι και από το οποίο ξεγλίστρησε, έχει αγριέψει ιδιαίτερα και νιαουρίζει εκδικητικά. Περιμένει να φθάσει η ημέρα του, όπου ενδεχομένως θα αποκαλύπτει πολλά και διάφορα που θα τρομάξουν όλους εκείνους που αφορούν τα όσα θα πει.
Γι΄ αυτό και ο πανικός των εμπλεκομένων κάθε μέρα μεγαλώνει…

Στις 29 Μαρτίου δυο πολύκροτες δίκες της Siemens.

Για τις 29 Μαρτίου έχει αναβληθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σχετικά με τη συνταγματικότητα της πολύκροτης συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με τη γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens, που καλείται εξωδικαστικός συμβιβασμός και κυρώθηκε σκανδαλωδώς από τη Βουλή το 2012 επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου.
Την ίδια ημέρα έχει ορισθεί η εξ αναβολής δίκη των 64άρων κατηγορουμένων για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, από τα οποία δωροδοκούνταν πολιτικά πρόσωπα προκειμένου η γερμανική εταιρεία να αναλαμβάνει δημόσια έργα και για την σύμβαση 8002 του ΟΤΕ με τη Siemens, που αφορά την ψηφιακοποίηση του δικτύου του ΟΤΕ (1998-2004). Που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την ανέλαβε η Siemens μαζί με την Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη.

Προσεύχονται να μη μιλήσει ο “μαυρόγατος”.

Προ ημερών σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφερόταν στην εισήγηση του Εισαγγελέα Κωσταρέλου για την απαλλαγή του Μιχάλη Χριστοφοράκου από τα δυο εκ των τριών ενταλμάτων που εκκρεμούν εις βάρος του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Siemens. Μίλησε για δωρεές και όχι για λαδώματα, αθωώνοντας ουσιαστικά τον Χριστοφοράκο, τη Siemens και το πολιτικό σύστημα των λαδιάρηδων.  
Ωστόσο, εμείς σε όλα αυτά έχουμε να πούμε πως ο “μαυρόγατος” της Siemens, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζεται να καταθέσει στη δίκη των 64άρων και όλα αυτά που θα πει θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό και όχι μόνο.
Αυτός ο “ψηφιακός μαύρος γάτος” έχει πολλά να θυμηθεί από την εποχή του ΄89 που η γερμανική εταιρεία, όσο και η θυγατρική της στην Αθήνα, εμπλέκονταν σε πράξεις επενδυτικής διαφθοράς για την εκτέλεση των έργων με τον ΟΤΕ.
Γι΄ αυτό πολλοί προσεύχονται, ώστε να μη βρεθεί ξαφνικά μπροστά τους αυτός ο μαυρόγατος της Siemens. Εκτός του Χριστοφοράκου, του Γεωργίου, του Καραβέλα, προσεύχονται και μεγάλα ή μικρά πολιτικά κόμματα, χειμερινά ή και ανοιξιάτικα…   

Ευχαριστούμε τους μετανάστες.

Από τη στιγμή που έκανα αναφορά στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θυμήθηκα τη “σθεναρή” στάση του κατά το παρελθόν, στο ζήτημα της αθρόας λαθρομετανάστευσης, όταν δήλωνε: “…ευχαριστώ τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα για να ζήσουν και να αγωνισθούν μαζί μας για μια καλύτερη Κοινωνία…”.
Αυτόν τον Πρόεδρο Δημοκρατίας έχουμε, τέτοια και χειρότερα μας χρειάζονται να τραβάμε. Έναν ΠτΔ που σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Παπαχελά, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον αποκάλεσε ανδρείκελο και εισέπραξε την έκπληξη του δημοσιογράφου γι΄ αυτήν την προσβλητική έκφραση. Όταν μάλιστα απευθύνεται σε ένα Πρόεδρο Δημοκρατίας, χώρας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.        

Επί του πιεστηρίου.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Γαλλίας Μελέτιος Καραμπίνης – εξελέγη παμψηφεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στις 22 Οκτωβρίου 1963 ως πρώτος Μητροπολίτης της νεοσύστατης Μητροπόλεως Γαλλίας – ήταν αδελφός της μητέρας του κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Λέγεται – σύμφωνα με πληροφόρηση που έχουμε - πως όταν ο ΠτΔ ήταν στη Γαλλία, τον ένταξε ο θείος του στη Μασονική Στοά της Μεγάλης Ανατολής, όπου ανήκει και η Στοά των Αθηνών επί της Οδού Αχαρνών, με μέγα διδάσκαλο τον Χρήστο Μανέα.

Εμείς ρωτάμε: Αληθεύει αυτή η πληροφορία ή είναι ένα κακόβουλο ψέμα;;;       




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο