Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΜΠΟΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Αυτές τις ημέρες ο Πάνος Καμμένος ζει ένα προσωπικό δράμα. Επαναπέκτησε ξαφνικά Εθνική ευαισθησία και σηκώνει μπαϊράκι κατά της συγκυβέρνησης. Απειλεί θεούς και δαίμονες πως, εάν ο Πρωθυπουργός δεν παραιτήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, τότε θα πάρει τους Υπουργούς του από την κυβέρνηση της “αριστεράς” και δεν θα συμμετέχει
με τους “Εξαρτημένους Έλληνες” στην Νεοκατοχική Κυβέρνηση. Ωστόσο, θα την στηρίζει την κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο. Κάποιοι δε, κακεντρεχείς λένε πως μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Θα περιμένουμε να δούμε λοιπόν, αν είναι πραγματικοί οι τσαμπουκάδες, οι λεονταρισμοί και οι μαγκιές του Πάνου Καμμένου.   

Υποτακτικό γερμανικό “σκυλί” ο Μουζάλας.

O Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, για δεύτερη φορά υποπίπτει σε Εθνικό έγκλημα, αναφέροντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία”. Η πρώτη ήταν τον Οκτώβριο του 2015. Και είναι εκ του πονηρού να χαρακτηρίζεται από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, ως λεκτικό ατόπημα του Μουζάλα, αυτή η αναφορά. Διότι:
  • Το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.  
  • Η δικαιολογία περί ατοπήματος που σε απολογητικό τόνο έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός, επιβεβαιώνει την εγκληματική του πρόθεση να νομιμοποιήσει την ψευτο-Μακεδονία των Σκοπίων, 24 ώρες πριν την πολύ κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό. Όπου είναι βέβαιο πως η Ελλάδα θα υποστεί πολύπλευρη και πολυμέτωπη επίθεση.
  • Η αναφορά Μουζάλα στον όρο “Μακεδονία” δίνει bonus στα Σκόπια για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφεραν στη Γερμανία με το κλείσιμο της γερμανικής οδού των μεταναστευτικών ροών, αλλά και για την γεωγραφική και την πολιτική απομόνωση της Ελλάδος από τους ευρωπαίους “εταίρους” της, στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, του οποίου μέλος επιχειρούν ξανά να καταστούν οι Σλάβοι των Σκοπίων.
  • Διευκολύνει τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του Βερολίνου, μετά την ήττα του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ, στις προ ημερών διεξαχθείσες τοπικές εκλογές σε τρία ομόσπονδα γερμανικά κρατίδια.    

Έρποντας προς την Εξουσία.

Σ΄ αυτό το σαθρό και εγκληματικό για την Πατρίδα μας περιβάλλον, ερπετοειδή και γυμνοσάλιαγκες του παρελθόντος κοιτάζουν να αναρριχηθούν εκ νέου στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, θεωρώντας πως ο λαός μας θα αναμασά κουτόχορτο εσαεί, όπως οι αγελάδες.
Έτσι, στις 20 Μαρτίου – Κυριακή της Ορθοδοξίας – ο Εθνοκάπηλος  εκπεσών Πρόεδρος του πάλαι ποτέ κραταιού ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, εκφέρει το κύκνειο πολιτικό άσμα του από το Συνεδριακό Κέντρο “Βελλίδειο” της Θεσσαλονίκης.    
Δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την τραγική πολιτική του φιγούρα, ενός πρώην πολιτικού και νυν πλασιέ υαλουρονικών φιαλών και κρεμών προσώπου. Όμως, ασχολούμαστε γιατί αυτός ο πλασιέ καταναλωτικών προϊόντων, στο χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικό κοινό του, προσπαθεί εκ νέου να πουλήσει Ελπίδα, που έχει χαθεί από το λαό μας που δυστυχεί και υποφέρει.  
Αλλά ο Χριστιανέμπορος πρώην Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, από τη στιγμή που του έχει επιβληθεί 18μηνη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, επέλεξε αυτή τη μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας προκειμένου να κάνει το “νέο” πολιτικό του ξεκίνημα. Όπως, το 2000 επέλεξε την 14η Σεπτεμβρίου – Ύψωσης Τιμίου Σταυρού -  για την αναγγελία του κόμματός του. Γιατί το εμπόριο δεν έχει Πατρίδα και Θρησκεία, έχει μόνο προοπτική κέρδους.
Ωστόσο, αυτή η πολιτική φανφαρο-συγκέντρωση γίνεται παρανόμως και με προκλητική περιφρόνηση των αποφάσεων της ελληνικής Δικαιοσύνης

Σπάει ο συνασπισμός Καρατζαφέρη Νικολόπουλου για τα “μάτια” Μπαλτάκου - Φαήλου;

Προ ημερών είχαμε γράψει πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης απογοητευμένος και περιθωριοποιημένος, είδε ως σανίδα σωτηρίας τον εν ενεργεία Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και ανακοίνωσαν την πολιτική τους συνεργασία, συνενώνοντας τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια – από τη στιγμή που στέρεψαν άλλες πολιτικές λύσεις – για να παίξουν ξανά ρόλο στο πολιτικό παιχνίδι. Γιατί δεν αντέχουν μακριά από την Εξουσία. Σε αυτήν την κίνηση – απονενοημένο διάβημα – εκτός του Βασίλη Καπερνάρου, πιθανότατα θα συμπορευθούν και οι Βύρωνας Πολύδωρας και Παναγιώτης Ψωμιάδης. Δηλαδή, όλα τα συντρίμμια της παλαιοκομματικής δεξιάς θα επιχειρήσουν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού προκειμένου να εξυπηρετήσουν για άλλη μια φορά το Σύστημα.  
Όμως, τις τελευταίες ώρες πληροφορούμαστε πως ενδεχομένως ο Νίκος Νικολόπουλος την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια – γνωρίζει καλά το παιχνίδι ο Πατρινός πολιτικός- από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και θα συνασπισθεί με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, που προ ημερών διαγράφηκε από τη ΝΔ.

Προπομπός της κινήσεως Καρατζαφέρη ο Βελόπουλος.

Θεωρώ καλά μας πληροφόρησαν πως, ο πρώην Μνημονιακός Βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν βιβλίο-έμπορας Κυριάκος Βελόπουλος, ανακοίνωσε πως στηρίζει την κίνηση Καρατζαφέρη. Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση αυτή η κίνηση του πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ. Γιατί, έχουν κοινούς πολλούς φίλους, όπως τον καναλάρχη Φίλιππο Βρυώνη, που όπως λένε οι κακές γλώσσες εκλιπαρεί τον ΣΥΡΙΖΑ για μια τηλεοπτική άδεια. Και το αντάλλαγμα; Πιθανώς, το νέο κόμμα να μπορεί να αντικαταστήσει μελλοντικά τους όποιους ΑΝΕΛ στα παιχνίδια της Εξουσίας.
Παρά ταύτα, θα θέλαμε εάν μπορεί ο Θεσσαλονικιός Βουλευτής να μας πει τι ακριβώς μεσολάβησε και 3 ημέρες πριν την ψήφιση του πρώτου εγκληματικού Μνημονίου, σε συνέντευξή του στο Alter και τον Άκη Παυλόπουλο, δήλωνε πως, θα  καταψηφίσει το Μνημόνιο και ακολούθως το ψήφισε όπως και όλη η 15μελής κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ;
Επίσης, να μας πει, επειδή αναγγέλλει ότι το κόμμα θα είναι φιλορωσικό, τον Βλαδιμίρ Πούτιν τον ρώτησε εάν τους θέλει; Ή η προσπάθεια είναι να αντλήσουν δύναμη από τα φιλο-ρωσικά αισθήματα του λαού μας;     

Μαζί τους η Ξουλίδου.    

Μαθαίνουμε πως η πρώην Βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τους ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, συμπορεύεται με τον Καρατζαφέρη. Και εμείς ρωτάμε: Είναι το ίδιο πολιτικό πρόσωπο που όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, είναι παλιά γνώριμη των αστυνομικών και δικαστικών αρχών; Που κατά την εφημερίδα, η ίδια είχε παραδεχθεί προ ετών ότι πάσχει από κλεπτομανία και την παρακολουθεί ψυχίατρος στη Θεσσαλονίκη;    

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι “κλινικά νεκρός”.   

Αλλά, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί πως, οποιοδήποτε κίνημα επιχειρείται να στηθεί εκ νέου με βασικό κορμό τον εν πολλαίς αμαρτίαις γηράσκοντα πρώην Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, με αποκλειστική χρήση παλαιών υλικών κατεδάφισης, είναι εκ των προτέρων καταδικασμένο σε αποτυχία.
Άλλωστε, ο Αμερικανός ποιητής Έζρα Πάουντ είχε αποφανθεί ότι: “αν δεν αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου δεν αξίζουν”.
Γιατί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επένδυσε κάποτε στην ανάγκη δημιουργίας της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς, με κριτήρια καταφανώς προσωπικά και πάντοτε με τελικό γνώμονα τις οικονομικές πτυχές της πολιτικής.  
Σήμερα, είναι πανθομολογούμενο πως, έχει αδυναμία να εκφράσει και να διατυπώσει έναν γνήσιο Εθνικό Πατριωτικό λόγο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του λαού μας. Γι΄ αυτό περιορίζεται σε άκρατες, άχρηστες και ανόητες παρελθοντολογίες που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.   

Επί του πιεστηρίου.

Στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρούν πως σε λίγους μήνες ο Τσίπρας θα “πέσει” σαν ώριμο φρούτο. Όμως, μια αλεπού (ίσως με λένε Φαήλο) μου ψιθύρισε πως, να μην είναι πολύ σίγουρος ο Μητσοτάκης, γιατί ενδεχομένως να “πέσει” πρώτα ο ίδιος και μετά ο Τσίπρας.   



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο