Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Αναρχοάπλυτοι αριστεροί και ξεσκονίστρες δεξιοί, έχουν μετατρέψει το Ναό της Δημοκρατίας, την ελληνική Βουλή, σε ξενοδοχείο ύπνου χαμηλής κατηγορίας ή προς το χειρότερο σε νομοθετικό πλυντήριο των βρωμιών των πολιτικών προσώπων, που ελέω του επιπόλαιου λαού μας, αγοράζουν θέση σε αυτό το άντρο της ακολασίας.    


Ο Νόμος που έδωσε άφεση αμαρτιών στους απατεώνες.

Όταν στην ελληνική Βουλή η Κυβέρνηση έφερνε για συζήτηση, με διαδικασίες fast-track (δηλαδή άρπα – κόλα) ένα μακροσκελές πολυνομοσχέδιο, αποτελούμενο από 7500 χιλιάδες σελίδες, με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των συμφωνηθέντων τον Ιούλιο του 2015 με τους δανειστές – τοκογλύφους εταίρους μας της ΕΕ, συμπεριελάμβανε κυβερνητική διάταξη που επέτρεπε τη συμμετοχή βουλευτών σε φορολογικούς παραδείσους offshore εταιρειών. Δηλαδή μιλάμε για απατεωνίστικη τακτική που απάλλασσε τους Βο(υ)λευτές από τις βαρύτατες ποινικές τους ευθύνες.
Ωστόσο, σε αυτό το άντρο της ακολασίας παίρνει μέρος και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία δεν πήρε χαμπάρι έγκαιρα, αυτή την εγκληματική διάταξη και άρχιζε να φωνάζει εκτός χρόνου και τόπου, που όμως προκάλεσε την κυβέρνηση για να καταθέσει τροπολογία απόσυρσης αυτού του πλαισίου.    
Είναι όμως μια πραγματική κόντρα εντός του Κοινοβουλίου μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης ή είναι μια ελεεινή και κακοστημένη θεατρική παράσταση από θεατρίνους του δρόμου;
Γιατί, να μην πιστέψει η ελληνική Κοινωνία που βρίσκεται στην ανέχεια και τη δυστυχία – οι εικόνες της διανομής τροφίμων στη Θεσσαλονίκη παραπέμπουν στα χρόνια της Κατοχής – ότι όλα αυτά έγιναν προκειμένου να αμνηστευθούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα Βο(υ)λευτών ή πρώην Βο(υ)λευτών;    

Ήταν μια φωτογραφική διάταξη.

Προκειμένου να απαλλαχθούν κάποιοι ιδιαίτερα αρεστοί στο Σύστημα, το οποίο δεν ήθελε να ακυρώσει αυτά τα πολιτικά πρόσωπα ή να τους στερήσει τη δυνατότητα, από τη στιγμή που είναι καλοθελητές αυτού του Συστήματος, να στρατολογηθούν εκ νέου στην υπηρεσία του.
Ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο θεωρώ ότι είναι ο εκπεσών ισόβιος πρόεδρος του ΛΑΟΣ και εσχάτως της “Εθνικής Ενότητας” Γεώργιος Καρατζαφέρης.
Ο οποίος, ως γνωστό έχει ήδη καταδικασθεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, 18μηνη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων και σε πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες κατά την τριετία 2010-2012.
Ωστόσο, το θέμα των offshore εταιρειών για τον Γιώργο Καρατζαφέρη δεν είχε κλείσει οριστικά.
Παρ΄ ότι είχε αθωωθεί, ρίχνοντας τα βάρη στη θανούσα λογίστριά του, η οποία ουδέποτε τον συμβούλευε για το τι θα πράξει, αλλά ήταν ένα απολύτως εκτελεστικό όργανο του εκπεσόντα πρόεδρου.   
Ο Εισαγγελέας είχε ζητήσει την καταδίκη του.

Ο Εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του Γιώργου Καρατζαφέρη υποστηρίζοντας ότι η περιουσία της εξωχώριας εταιρίας πέρασε σε ένα trust και το καταπίστευμα αποτελεί περιουσία, η οποία έπρεπε να δηλωθεί… Είναι απορίας άξιο τι τον συμβούλευε η λογίστριά του… Άγνοια νόμου από βουλευτή, αρχηγό κόμματος και ευρωβουλευτή δεν νοείται, ισχυρίσθηκε ο Εισαγγελέας. 
Έτσι, αμνηστεύεται ο σημερινός συνεργάτης του Τάκη Μπαλτάκου, που είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου του Αντώνη Σαμαρά. Θέση, της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Σαμαρά.
Ο οποίος, Τάκης Μπαλτάκος χαίρει της εμπιστοσύνης ισχυρών παραγόντων της οικονομικής ολιγαρχίας.

Όταν η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας… ψάρι.

Αυτή η διάταξη Νόμου ήταν προφανώς ότι θα οδηγείτο σε κατάργηση μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Αλλά, η απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις και τις καταδίκες των προστατευομένων του Συστήματος, συντελέστηκε.   
Παρ΄ ότι, η κυβέρνηση προώθησε νομοτεχνική διάταξη με την οποία ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα υπάρχει αμνήστευση ή παραγραφή αδικήματος πολιτικών προσώπων εξαιτίας της συμμετοχής τους σε offshore εταιρίες που έχουν την έδρα τους σε χώρες που θεωρούνται φορολογικά συνεργάσιμες, εφόσον επικαλεστούν την επιεικέστερη διάταξη που ίσχυσε για τρεις μέρες από τη δημοσίευση του προηγούμενου νόμου.

Λάκισε η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Σε αυτό το κακόγουστο θέατρο, πρωταγωνίστρια και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία το έβαλε στα πόδια όταν θα συζητείτο στη Βουλή η διάταξη Νόμου που θα καταργούσε τον ήδη ψηφισμένο Νόμο.
Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, της προστυχιάς και της παλιανθρωπιάς, η Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποχώρησε σαν τον κλέφτη από τη Βουλή, δηλαδή “στρίβειν διά του αρραβώνος”. Γιατί, δεν είχε το πολιτικό και το ηθικό ανάστημα να πολεμήσει γι΄ αυτό που η ίδια κατήγγειλε.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μέρκελ.

Ελέχθη ότι, έγινε σε καλό κλίμα η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΕΛΚ στο Λουξεμβούργο.  
Τώρα, αν νομίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι οι προτάσεις που έκανε στην Γερμανίδα Καγκελάριο, για την οικονομία μας, το χρέος μας, τους λαθρομετανάστες, ευελπιστώντας ότι θα εισακουσθεί, είναι βαθιά νυχτωμένος. Από τη στιγμή που για όλα αυτά τα ζητήματα ο νυν Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές της Μέρκελ.  
Την μόνη διαβεβαίωση που θα πήρε ο αρχηγός της ΝΔ, είναι μια και μόνη: “Έχε υπομονή. Θα γίνεις Πρωθυπουργός. Όπως έγιναν οι άλλοι. Για δυο χρόνια; Έστω για δυο χρόνια!!”.

Πολιτικοί απατεωνίσκοι και κλεφτρόνια του δρόμου.

Στις 25 Μαίου 2016 έγινε η παρουσίαση βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο θέατρο “Αλίκη”.  
Ωστόσο, σε αυτήν την παρουσίαση δεν προξένησε εντύπωση η παρουσία του “Στρατηγού” του Σημίτη, Θεόδωρου Τσουκάτου, αλλά ο θερμός εναγκαλισμός των δυο ανδρών.   
Ως γνωστόν, ο Θεόδωρος Τσουκάτος είναι εκ των 64 κατηγορουμένων για την υπόθεση των “μαύρων” ταμείων της Siemens, μέσω των οποίων η γερμανική εταιρεία “λάδωνε” πολιτικά εξέχοντα πρόσωπα.
Άλλωστε, ο Τσουκάτος έχει ομολογήσει ότι δέχθηκε “εκλογική χορηγία” ενός εκατομμυρίου ευρώ από τη Siemens που όπως ισχυρίζεται προωθήθηκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο