Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ποδηλατικός αγώνας ορεινής κατάβασης Downhill Open 2016 στη Λιβαδειά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο τέταρτος από τους οκτώ αγώνες του 4ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill Open 2016,  που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά.

Η διαδρομή που ακολούθησαν οι αθλητές χαράχθηκε στην περιοχή του δάσους του Προφήτη Ηλία από τα μέλη της τοπικής ποδηλατικής ομάδας “All Terrain” και συγκεκριμένα από τους Κοτσικόρο Θανάση, Μιχαήλ Κώστα, Μιχαήλ Παναγιώτη, Μούργο Δήμο και Γκίνη Γιώργο. Η διαδρομή ήταν περίπου 1.320 μ., μέσης τεχνικής δυσκολίας, με κλίσεις ξύλινες και χωμάτινες κατασκευές. 


Για τη πραγματοποίηση του ποδηλατικού αυτού Σαββατοκύριακου συνέβαλαν και ευχαριστούμε: το Δασαρχείο Λιβαδειάς,  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς, την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, την Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς, την Επιτροπή Αθλητισμού Δήμου Λεβαδέων, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Καρβούνη Σωτήριο, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Καπλάνη Κωνσταντίνο και Τόλια Δημήτρη, καθώς και τους εθελοντές. 

Στην εκδήλωση της απονομής των επάθλων που έγινε στο Θολωτό της Κρύας, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σωτήριος Καρβούνης και Χρήστος Παπαθανασίου, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Αλεστάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καπλάνης Κων/νος, οι οποίοι υποσχέθηκαν στους ποδηλάτες ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα τους περιμένει και το 2017 για να πραγματοποιήσουν τον αγώνα κατάβασης βουνού στην περιοχή μας. 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο