Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Επέκταση αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Αθηνών και στην οδό Ηνιόχου στη Λιβαδειά

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου ενημερώνει ότι υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, η ένταξη του έργου “Επέκταση αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Αθηνών και στην οδό Ηνιόχου” προϋπολογισμού 277.000 € (χωρίς ΦΠΑ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα – Προώθηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, της πρόληψης και της διαχείρισης κινδύνων”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με τίτλο:
“Έργα προστασίας από φαινόμενα πλημμυρών σε αστικές και περιαστικές περιοχές” που είχε υποβάλλει η ΔΕΥΑΛ.
Με το έργο αυτό θα πραγματοποιηθεί η επέκταση και η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην οδό Αθηνών κατά 505 μέτρα, από τη διασταύρωση με την οδό Βαλαωρίτου μέχρι το ύψος της Πλατείας Λάμπρου Κατσώνη και κατά 106 μέτρα στην υπάρχουσα διάνοιξη της οδού Ηνιόχου.
Με την κατασκευή του έργου θα επιτευχθεί η διευθέτηση απορροής των ομβρίων υδάτων στις προαναφερθείσες περιοχές και θα αντιμετωπιστούν οι πλημμύρες στις οδούς και στις ιδιοκτησίες των κατοίκων της πόλης.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη και τη Διαχειριστική Αρχή για την άμεση αξιολόγηση και υπογραφή της ένταξης του έργου.
Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί περίπου  σε ένα χρόνο.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο