Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ν. Θηβαίος (ΣΥΡΙΖΑ): Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα του μειώσουμε το μισθό ή τη σύνταξη αρκεί να κλείσουμε τηλεοπτικά κανάλια που δεν έχουν άδεια και να μην πηγαίνει κανείς στον Πρετεντέρη

Ένα ακόμη φυντάνι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ρέστα...

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό βουλευτή δεν φταίει η υπερφορολόγηση για την έλλειψη ανάπτυξης αλλά...ότι δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων με συλλογικές συμβάσεις εργασίας (!!!)

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τα ΜΜΕ και την έλλειψη δημοκρατίας που επικρατεί σε κάποια από αυτά, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλαος Θηβαίος, στο radio1d.gr και την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη.


"Λόγοι ανθρώπινης αξιοπρέπειας επιβάλλουν να μην πάει ένας πολιτικός στον Πρετεντέρη και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν μπορεί να ευτελίζεται", είπε ο κ. Θηβαίος σχολιάζοντας το εμπάργκο που έχει επιβάλλει στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Επίσης, είπε πως ο κόσμος λέει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μας νοιάζει αν κόψετε ένα πενηντάρικο από τη σύνταξη και το μισθό, μας νοιάζει να σταματήσει αυτό το αίσχος που ζούμε μέσα από την τηλεόραση» (στο 17′:26'' το συγκεκριμένο απόσπασμα). Τα ιδιωτικά κανάλια που ζούνε με θαλασσοδάνεια, χωρίς άδειες και μπαταξίδικα, θα σταματήσουν να ζουν με κρατικά χρήματα, συμπλήρωσε ο βουλευτής.logiastarata

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο