Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΕΦΗΒΕΙΑ» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Τη Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 στη πλατεία της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΕΦΗΒΕΙΑ» του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.  Μια γρήγορη αλλά και αναλυτική  περιήγηση   στο νέο πόνημα του Μητροπολίτη Αργολίδος  μας έκανε ο θεολόγος κ. Λιαμής Ηλίας .


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμος ο οποίος αναφέρθηκε σε όμορφες στιγμές που πέρασε ως Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας μαζί με τον τότε ηγούμενο της Ι.Μ. Σαγματά και σημερινό μητροπολίτη Αργολίδος.  Ο Μακαριώτατος προσέφερε αναμνηστικά στους συνεργάτες της Βιβλιοθήκης που στήριξαν τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητές της τη προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, στους καθηγητές θετικών επιστημών κυρίους Διομήδη Αντωνίου και Τσάδαρη Αθανάσιο. Επίσης, στο Δρ. Ρομποτικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Πέτρο Κωφάκη καθώς και στον καθηγητή Αστροφυσικής του Παν/μίου Αθηνών κ. Αντώνιο Αντωνίου. Συνάμα και στην αγιογράφο μας κ. Δωροθέα Γιαννούκου.  Στο πρόσωπο της κυρίας Αγγελικής Κατσιφή τιμήθηκαν όλοι οι εθελοντές της Βιβλιοθήκης.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάντζα κ. Ιερώνυμος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο πρωτοσύγκελος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμέων Βολιώτης, ο  διευθυντής της Λεοντείου Σχολής, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου Σχολής κ. Κοτονιάς Γεώργιος οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με τις δράσεις της βιβλιοθήκης.
Τη παρουσίαση συντρόφευσε μουσικά στο αρμόνιο ο Άγγελος Μακρής.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο