Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Από τη ΔΗΜ-Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λιβαδειάς

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η δημοτική τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Λιβαδειάς πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική ομιλία με προσκεκλημένο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Νίκο Δένδια.

Η πρόεδρος της ΔΗΜ-Τ.Ο. Λιβαδειάς Λένα Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη της Ν.Δ. για την ανταπόκρισή τους και τους κάλεσε να πυκνώσουν τις  τάξεις της τοπικής οργάνωσης για να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα κομματικό μηχανισμό ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε μία μεστή πολιτική ομιλία, αναφέρθηκε στη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση, καυτηρίασε τα λάθη της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και στην εξωτερική πολιτική, στιγμάτισε τη φοροεπιδρομή που δέχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες, διαβεβαίωσε ότι η Ν.Δ. δε θα προχωρήσει σε απολύσεις στο δημόσιο τομέα και δεσμεύτηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα στηρίξει τις επενδύσεις, θα καταπολεμήσει την ανεργία και θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέδραμαν η τομεάρχης του κόμματος στο νομό Βοιωτίας κ. Βασιλική Κακάλη καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜ-Τ.Ο. Λιβαδειάς Νάνσυ Λύτρα, Μαρία Ξενούλη, Μαρία Παπαλουκά, Γιάννης Ντούσας,  Κώστας Καρβούνης, Θανάσης Ζησιμόπουλος, Μάκης Μωραϊτης, Γιάννης Καγιάς, Δημήτρης Σάκκος και Νίκος Μπελεσάκος.















Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο