Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ενημερωτική δράση στην ΤΚ Υπάτου απο τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Θήβας

Στην Τοπική Κοινότητα του Ύπατου της ΔΕ Θήβας του Δήμου Θηβαίων και συγκεκριμένα στο Ενοριακό Κέντρο, βρέθηκαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων  την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο ενημερωτικής συζήτησης .

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών(25 Νοεμβρίου), συζητήθηκε και αναλύθηκε  το φαινόμενο της έμφυλης βίας  ,τις μορφές με τις οποίες  εκδηλώνεται και τις συνέπειες που έχει στο θύμα, το ισχύον νομικό καθεστώς  για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων,  καθώς και τις δομές υποστήριξης που υπάρχουν για θύματα βίας  και πως αυτές λειτουργούν.
Στο τέλος ,προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους "The  Noir Project" που στάθηκε αφορμή για περαιτέρω σχολιασμό και συζήτηση με αφορμή τόσο το θέμα της ταινίας όσο και τις εισηγήσεις που προηγήθηκαν.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την υποστήριξη τους τοπικούς φορείς και τον ''Υπάτιο"  σύλλογο γυναικών .
Η  εκδήλωση συγκαταλέγεται στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού  σε θέματα βίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου).http://www.stereaellada.gr/fileadmin/pages/1-EMBLHMA-EU_COL.jpg
Ευρωπαϊκή Ένωση
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

logo_final

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο