Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!

Είναι η ανάπτυξη κάτι που έρχεται ή κάτι που το φέρνεις; Προκύπτει μετά από ταξίδια στο εξωτερικό κυβερνητικών παραγόντων ή αν έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό συγκεκριμένες προϋποθέσεις; Τι έχουν κάνει τα κράτη που είναι πρωταθλητές στην ανάπτυξη; Ποια βήματα πρέπει να κάνει η χώρα για να γίνει μια "τίγρη της Μεσογείου"; Ποια συγκριτικά πλεονεκτήματα έχει η Χαλκίδα και η Εύβοια; Τι μπορούν να “πουλήσουν” στη χώρα, στην Ευρώπη, στον κόσμο;

Απαντήσεις σ΄ αυτά τα ερωτήματα, συνοδευμένες από τεκμηριωμένες προτάσεις και παραδείγματα από τη διεθνή πείρα, θα δοθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει η “Δημιουργία, ξανά!” με θέμα: “Ανάπτυξη: δεν θα τύχει, θα πετύχει!” στη Χαλκίδα, αυτό το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Θα μιλήσουν ο Βάγιας Κατσός, δημοσιογράφος και ιστορικός ερευνητής, υποψήφιος βουλευτής νομού Εύβοιας και ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία, ξανά!” και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες: 210 3472101info@dimiourgiaxana.gr



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο