Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Έπαιξε» με τα μίντια για να βρει νύφη;


Τόση φιλοτιμία στις μέρες μας ποιος να την αντέξει… Τελικά οι καλές ειδήσεις είναι… είδος υπό εξαφάνιση.

Όλα δείχνουν πως ο οδηγός των ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που βγήκε χθες σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ισχυριζόμενος ότι βρήκε μέσα στο λεωφορείο τσαντάκι που περιείχε 250.000 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του, ήθελε απλά τα 15 λεπτά της δημοσιότητας που του αναλογούσαν…

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», ο ίδιος ο παρουσιάστηκε στην εφημερίδα ως Β.Κ., ζητώντας να δημοσιευτεί ως καταχώρηση ευχαριστήρια επιστολή του προς τον οδηγό που βρήκε και του παρέδωσε τις 250.000 ευρώ. Όταν η δημοσιογράφος επιχείρησε να βρει τον Β.Κ., τον υποτιθέμενο Ελληνοαμερικανό που είχε χάσει τα χρήματα, διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον οδηγό των ΚΤΕΛ.

Ο Β.Κ. είναι ανύπαρκτο πρόσωπο, εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες ούτως ή άλλως δεν είχαν στη διάθεσή τους ανάλογη αναφορά από τον οδηγό των ΚΤΕΛ ότι όντως βρήκε το «χρυσό» πορτοφόλι.

Όλες οι πληροφορίες λοιπόν συγκλίνουν στο ότι ο οδηγός δεν ήταν τελικά τόσο τυχερός ούτε τόσο φιλότιμος, αλλά «έστησε» την όλη ιστορία προκειμένου να βγει στα κανάλια και… να βρει νύφη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο