Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Μαραθωνίου


Μεταβολές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, λόγω της πραγματοποίησης του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθλητών.


Η διακοπή κυκλοφορίας, την οποία ζήτησε η οργανωτική επιτροπή από την Τροχαία για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, αφορά στις ώρες από 07:00 έως 17:30.

Όλες αυτές τις ώρες οι Λεωφόροι Μαραθώνος, Μεσογείων, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, θα είναι κλειστές και στα δύο ρεύματα.

Η διαδρομή του αγώνα 5 χλμ. (εκκίνηση από Παναθηναϊκό Στάδιο) είναι: Βασιλέως Κωνσταντίνου - Ριζάρη - Βασιλίσσης Σοφίας - Λεωφόρος Αμαλίας - Στύλοι Ολυμπίου Διός - Διονυσίου Αρεοπαγίτου (αναστροφή στο Ηρώδειο) - Βασιλίσσης Ολγας - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η διαδρομή του αγώνα 10 χλμ. (εκκίνηση από Παναθηναϊκό Στάδιο) είναι: Βασιλέως Κωνσταντίνου - Βασιλίσσης Σοφίας - Λεωφόρος Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Μεσογείων - Ανισόπεδος Κόμβος Κατεχάκη - Στρατόπεδο Πλέσσα (αναστροφή) - Λεωφόρος Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου- Κόμβος Κηφισίας/Αλεξάνδρας - Βασιλίσσης Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όσο για τη διαδρομή του Μαραθωνίου είναι: Μαραθώνας - Λεωφόρος Μαραθώνος - Είσοδος Τύμβου - Λεωφόρος Μαραθώνος - Σταυρός - Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Κόμβος Κηφισίας/Αλεξάνδρας - Βασιλίσσης Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σημαντικοί δρόμοι που επίσης επηρεάζονται από τις διαδρομές των αγώνων και θα αντιμετωπίσουν κυκλοφοριακό πρόβλημα για πολλές ώρες είναι οι έξοδοι της Αττικής Οδού προς Ραφήνα, από 08:00 έως 13:30, προς Παλλήνη από 08:00 έως 15:00, τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος και στο τμήμα από Πικέρμι έως Σταυρό από 08:30 έως 15:10.

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθλητών, που θα γίνει την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, σεβόμενη τις ανάγκες και επιθυμίες χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της Αθήνας και των περιχώρων ζητεί την κατανόηση όλων και τη συμπαράστασή τους στην οργανωτική προσπάθεια αλλά και σ΄ εκείνη των μετεχόντων δρομέων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο