Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πως οι υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης δουλεύουν για το συμφέρον της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.

απο ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Με στόχο να έχουν έναν τόπο λατρείας οι κάτοικοι στην Ξάνθη και το χωριό Σμίνθη, η υπουργός Παιδείας έσβησε πρόστιμο στο τζαμί της περιοχής, ύψους 700.000 ευρώ. Η επιβολή προστίμου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τελούνταν έργα κατασκευής, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Πράσινο φως δόθηκε και πάλι στις εργασίες,



Μετά την κριτική του τοπικού τύπου για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε σχέση με το τζαμί της Σμίνθης στην περιοχή της Ξάνθης που έφτασε τα 700.000 ευρώ, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δικαίωσε τον κόσμο του χωριού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού "Αζινλίκτσα", η Άννα Διαμαντοπούλου έλαβε την ευνοϊκή αυτή απόφαση για τους Σμινθιώτες, παραγράφοντας το πρόστιμο για το τζαμί.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αξιολογώντας τα παράπονα του τοπικού Τύπου σχετικά με το τζαμί της Σμίνθης, η κατασκευή του οποίου έχει σταματήσει από το 2007, λόγω έλλειψης άδειας κατασκευής, αποφάσισε να ταχθεί με το μέρος των ντόπιων κατοίκων.

Έτσι, προκεκιμένου να υπάρξει ένας αξιοπρεπής χώρος όπου θα προσεύχεται μαζικά ο κόσμος, υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού.

Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα κοινοποιήθηκε στον τύπο το πρόστιμο των 700.000 ευρώ και αναζητήθηκε πολιτική λύση.

Το μόνο που εύχονται οι κάτοικοι είναι ότι περιμένουν ανάλογη μεταχείριση και για το παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο μετόχι της μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος. Εκεί η πολεοδομία Ξάνθης επέβαλλε πρόστιμο 140.000 ευρώ.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο