Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΚΑΙ

από aplhrotoi ergazomenoi

Αν ακούσετε για διαρρήξεις στο Φάληρο να ξέρετε ότι ευθύνεται ο κύριος Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και φυσικά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η Ελληνική Αστυνομία. Γιατί? Υπήρχαν 4 περιπολικά (τα 2 μπροστά και τα 2 πίσω από τον ΣΚΑΙ) και 2 αυτοκίνητα της ασφάλειας στην Ποσειδώνος απέναντι από το κτήριο. Περίπου 40 τεχνικοί είχαν μαζευτεί από τις 2 τα ξημερώματα έξω από τον ΣΚΑΙ για να περιφρουρίσουν την 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΤΙΤΑ (ένωση τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αττικής). Φυσικά για μία ακόμη φορά εξαιρείται...



...ο ΣΚΑΙ. Κατά τις 4 εμφανίστηκαν οι πρώτοι τεχνικοί εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ και με ήρεμο και εντελώς ειρηνικό τρόπο οι συγκεντρωμένοι τους ρωτούσαν εάν είναι ενήμεροι για την απεργία. Κανένας δεν γνώριζε παρ'όλο που πήγαν στην δουλειά τους 1 ώρα νωρίτερα (4:30 αντί για 5:30). Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι δεν ξέρανε καν ότι οι ειδικότητές τους υπάγονται στους τεχνικούς.





Το αποτέλεσμα είναι ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ είναι ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ. Ο κύριος Αλαφούζος τους έχει κάνει μείωση 10%, έχει απολύσει τεχνικούς, σίγουρα θα ξαναγίνουν μειώσεις και οι τεχνικοί του ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο