Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πρωτοπόρος ο Δήμος Τανάγρας

Πρωτοπόρος ο Δήμος Τανάγρας και ο δήμαρχος κος. Ευάγγελος Γεωργίου.

Στα πλαίσια δημοτικής συγκοινωνίας, και προσφέροντας στους δημότες του Δήμου Τανάγρας την δυνατότητα να κάνουν μπάνια, ξεκίνησαν εδώ και 5 μέρες δρομολόγια από τα δημοτικά διαμερίσματα προς τις παραλίες του Δηλεσιου.

Ο Δήμος σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Θήβας, σε καθημερινή βάση με 8 δρομολόγια τα οποία είναι προσαρμοσμένα έτσι ουτοσώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για μπάνιο στο Δηλεσι, μεταφέρουν τους πολίτες δωρεάν.


Λόγο του ότι γίνονται ακόμη κάποιες αλλαγές στα δρομολόγια για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες, δεν είμαστε σε θέση ακόμη να σας ανακοινώσουμε ακριβώς τις ώρες, πιστεύω από δευτέρα να έχουμε αυτή την δυνατότητα.  ΤΗΛ. ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ 22620-27511-12


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΡΟΣ

nikosxatz68@gmail.com

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ALTZ ΚΑΙ Ο HEIMER ΣΑΣ ΕΠΙΣΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ Η ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΟΣΤ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΆΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΟΠΩς ΟΛΗ Η ΧΩΡΗ ΣΤΗΝ ΟΔΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για το μήνυμα, δεν ξέρω αν είστε άντρας η γυναίκα, θα πρέπει να σας πω ότι δεν κάνω πλάτες σε κανέναν, καταγράφω απλά την πραγματικότητα για την ενημέρωση. Και θα πρέπει να ξέρετε ότι τα προβλήματα με την δημοτική συγκοινωνία ξεκίνησαν με την προηγουμένη δημοτική αρχή Πέρσι το καλοκαίρι, ρωτήστε και άλλους και θα σας το πουν. Αλλά εκεί έχουμε φτάσει όταν καταγράφουμε την πραγματικότητα μας λένε προβοκάτορες. Μακριά από μένα αυτά.


    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΝΗΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο