Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Στην εκπομπή της ΝΕΤ Πρωινή Ενημέρωση μίλησε ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος.


Μίλησε για σχέδιο υποταγής στην τρόικα,για επαχθές και άκυρο δάνειο,για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου,για εκβιασμό των ελλήνων πολιτών.

Ξεκαθάρησε επίσης ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργαστούν μετεκλογικά με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και με όποια άλλη φιλομνημονιακή πολιτική δύναμη.

Στα βασικά σημεία της συνέντευξης του είπε:


Για την επόμενη μέρα των εκλογών και μετεκλογικές συνεργασίες.

-H μεταπολίτευση εκηδεύθη,έχουμε ΠΑΟΣΚ,ΝΔ στην συγκυβέρνηση,θέλουν να συγκυβερνήσουν και αύριο.Το γράφουν στις επιστολές τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Ό,τι ψηφίζει ο πολίτης σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ είναι το ίδιο.Οι πολίτες που μας στηρίζουν δεν ανήκουν στη δεξία,το κέντρο,την αριστερά.Είναι πολίτες που έχουν χτυπηθεί το ίδιο από το μνημόνιο.Γιατί να συνεργαστούμε με ένα κόμμα;

Για το ποιοι είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

-Καλούμε τους έλληνες,ανεξάρτητα με το που βρίσκονταν χθες ιδεολογικά και που είμαστε ιδεολογικά να συνυπάρξουμε.Είμαστε ένα κίνημα πολιτών που μιλάμε όλοι μαζί,συναποφασίζουμε και διαμορφώνουμε τις απόψεις μας.Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν μέσα από τις διαδικασίες της λαϊκής συνέλευσης και του διαδικτύου.

Για την απόφαση του Α. Σαμαρά να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.

-Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ποτέ ο ηγέτης μιας παρατάξεως,της ιστορικής παρατάξεως.Είχε πάρει μια σαφέστατη θέση ότι όλα αυτά που λέει η τρόικα,ο Γιώργος Παπανδρέου και όλα αυτά που λένε όσοι ισχυρίζονται ότι είναι με το μνημόνιο όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απειλούν το λαό.Κι ενώ έλεγε όλα αυτά άλλαξε σε μια νύχτα.

Το πρηγούμενο βράδυ πριν ψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου του είπα "δεν πιστεύω να κάνεις καμιά κωλοτούμπα" και μου είπε "Εγώ να ψηφίσω;Πως με κόβεις..."

Την άλλη μέρα τον άκουσα να αλλάζει και να λέει ότι η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά δίνει άφεση αμαρτιών στον Γιώργο Παπανδρέου και ψηφίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε για ποινικές ευθύνες και το άλλαξε,το έκανε πολιτικές ευθύνες και τα λεφτά στην Ελβετία.Ο ένας κηπουρός είναι στο Παρίσι,ο άλλος είναι στις Βρυξέλες και όλα είναι τακτοποιημένα.

Την ημέρα που είπα στον Α. Σαμαρά ότι δεν θα ψηφίσω την κυβέρνηση Παπαδήμου,μου είπε ότι η πίεση από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν τεράστιες.Ο Γιούνκερ και η Μέρκελ,οι υπόλοιποι ηγέτες με την μεριά των τοκογλύφων είναι.

Για την άρνηση να δεχθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το μνημόνιο.

-Και ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε μεγάλη πίεση και είπε όχι.Η Κύπρος άλλαξε σελίδα κι έγινε ενεργειακό κέντρο της Μεσογείου

Για εκβιασμούς των ψηφοφόρων.

-Στις παρελάσεις αποφασίσαμε να είμαστε με τον λαό και όχι με τους επισήμους.Περπάτησα με τον κόσμο,μια κυρία,μου είπε,πως θα πάρουμε τις συντάξεις μας.Ο εκβιασμός που κάνουν,ειδικά στην τρίτη ηλικία,είναι ναζιστικού χαρακτήρα.

Για τη νομιμότητα του μνημονίου.

-Το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό,δεν έχει ψηφιστεί από τη νόμιμη πλειοψηφία.Ενώ δάνειζε η ΕΚΤ με 1%,αντί να μας δώσουν το δάνειο με αυτό το ποσοστό μας το έδωσαν επτά φορές επάνω,είναι επαχθές και άκυρο,αναγνωρίζουμε μόνο το κεφάλαιο.

Για τη δυνατότητα πληρωμής μισθών από το δημόσιο.

-Ο προϋπολογισμός πάει στις Βρυξέλλες για να συνταχθεί.Κανονικά πρώτα πληρώνουμε σχολεία,μισθούς.Εδώ λένε πρώτα οι δανειστές και μετά όλα τα άλλα.Αυτό οδηγεί σε αδυναμία πληρωμής των εσωτερικών υποχρεώσεων.

Για προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του.

-Πρόκειται για προσπάθεια να με εμπλέξουν με δήθεν υποθέσεις που οι ίδιοι σκαρφίζονται για να με μειώσουν.Με αφήνουν να αποδεικνύω μέρα με τη μέρα ότι η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα και όχι με λάσπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο