Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

'Ολο το παρασκήνιο ΝΔ-Βορίδη

Την ενόχλησή τους για τις δηλώσεις Βορίδη μετά την ανακοίνωση της ΝΔ για τις προσλήψεις εκφράζουν πολλά στελέχη του κόμματος. Ο Υπουργός Μεταφορών ερωτηθείς για την ανακοίνωση, απάντησε "Το γραφείο Τύπου της ΝΔ είχε εσφαλμένη πληροφόρηση" και η αντίδρασή του αυτή θεωρήθηκε άστοχη καθώς όπως λέει η Συγγρού η ανακοίνωση δεν αφορά στο πρόσωπο του κ.Βορίδη αλλά στην πάταξη του φαινομένου...
 των προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο,άλλωστε, όπως λένε τα ίδια στελέχη, την απόφαση συνυπογράφουν και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ευ.Βενιζέλος, ο Δ.Ρέππας, η 'Α.Διαμαντοπούλου και ο Γ.Κουτρουμάνης. "Δεν μπορεί εμείς που υψώσαμε τη σημαία κατά των ρουσφετιών να είμαστε υπέρ μίας τέτοιας κίνησης" λένε.


Το κλίμα επιβεβαίωσε και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε ότι το κόμμα δεν αλλάζει στάση και επιμένει στην ανακοίνωσή του ζητώντας την ανάκλιση της απόφασης.

Την ίδια ώρα οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ Συγγρού και Υπ.Μεταφορών δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό προκειμένου να βρεθεί λύση για την ανάκλιση της απόφασης ακόμη και με νομική φόρμουλα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο