Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜ: Διανέμαμε τον αρχαίο σπόρο, επεκτείνουμε το συνεταιριστικό Δίκτυο «Αλληλέγγυον»,


ΠΑΜ: Διανέμαμε τον αρχαίο σπόρο, επεκτείνουμε το συνεταιριστικό Δίκτυο «Αλληλέγγυον», στήνουμε κάλπες Δημοψηφίσματος, ενημερώνουμε για την Άμεση Δημοκρατία.
Μέσα στο χάος της ελληνικής πραγματικότητας και στο απόγειο της κρίσης, το Πατριωτικό Μέτωπο και το Συνεταιριστικό-Μη Κερδοσκοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Αλληλέγγυον», ΔΡΟΥΝ. Δεν φληναφούμε, δεν ζητάμε την ψήφο κανενός, δεν παριστάνουμε τους «σωτήρες» και τους «έχοντες την λύση δια πάσαν νόσον και δια πάσαν …». 
Σήμερα, με ικανοποίηση ολοκληρώσαμε την παράδοση στους Έλληνες καλλιεργητές για σπορά, 20 τόνους από το αρχαίο και πολύτιμο Δημητριακό: Τη Ζειά.
Τον φέραμε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια, σε πείσμα των ελλαδέμπορων  αλλά και των υποτιθέμενων «ευαίσθητων αριστερών», που δεν διαθέτουν ούτε σπυρί στους αγρότες μας, για να ξαναγυρίσει ο σπόρος στην Πατρίδα του. Σε πείσμα των Γερμανών, των Ιταλών, των Εγγλέζων, των Καναδών, των Αμερικανών, οι οποίοι δεν έδιναν ούτε ένα σπυρί επίσης στην Ελλάδα.
Δεν το διαθέσαμε στα 3, 4, 5 και 10 ευρώ το κιλό, όπως το διαθέτουν οι «έμποροι» της ελπίδας. Οι έμποροι της ιστορίας αυτού του τόπου. Ζητήσαμε από τους καλλιεργητές-αγρότες, να το προαγοράσουν στα 1.50 ευρώ το κιλό. Όσο δηλαδή κόστιζε η συνολική τιμή του στην Τράπεζα Σπόρων της Στουτγκάρδης/Γερμανίας, συν τα μεταφορικά, αποθηκευτικά, εργατικά κλπ. Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν και έκαναν τον στόχο πράξη, τους ευχόμαστε καλή σπορά και με το καλο η συγκομιδή νάναι πλούσια σαν την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Με ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε επίσης το άνοιγμα εντός των επομένων ημερών, ενός ακόμη ελληνικού παντοπωλείου «Αλληλέγγυον», στην Παλλήνη Αττικής. Ένας ακόμη χώρος που θα συνεχίσει την προσπάθειά μας να αποδείξουμε, πως η Ελλάδα μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της. Με καλά και φθηνά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ελληνικά προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες, ράφια και διαφόρων τύπων προαγωγούς των πολυεθνικών. 
Παράλληλα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας να εξηγήσουμε στον καταταλαιπωρημένο Λαό μας, πως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ούτε οι νεοφιλελεύθερη συμμαχία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ούτε τα φληναφήματα της «αριστεράς», (ροζουλί και σταλινικής), ούτε οι ακραίες επιλογές του τύπου «δείρτε τους, μαχαιρώστε τους». Πως η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτή που εφάρμοσε πρόσφατα και απόλυτα ειρηνικά η Ισλανδία, αυτή που εδώ και 200 χρόνια υπάρχει στη χώρα-πνευματικό παιδί, του Ιωάννη Καποδίστρια: Την Ελβετία. Την πλέον ευνομούμενη χώρα στον κόσμο με τον πλέον χορτάτο, ελεύθερο και δημοκρατικό Λαό.
Ακόμη, προχωράμε με πολλές δυσκολίες και προσπάθεια, στο Πανελλαδικό Δημοψήφισμα, όπου ζητάμε από τον Λαό να αποφασίσει τι θέλει: Το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα, το ΔΝΤ και την Τρόϊκα, ή την απαλλαγή του από αυτούς που σακάτεψαν το παρόν και το μέλλον του. Μακριά και πέρα από αριστεροδέξια διλλήματα, εργατοπατερισμούς, επαναστατικές γυμναστικές και φανφάρες των κομμάτων.
Κάλπες δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαό, να φύγει ή να μείνει το ΔΝΤ και η Τρόϊκα και το πέρασμα από την κομματοκρατία στην Άμεση Δημοκρατία, στήνονται:
1. Στον Κολωνό, στον Συνεταιρισμό Αλληλέγγυον, Αγίας Σοφίας 50, από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
2. Στο Αίγιο, στον Συνεταιρισμό Αλληλέγγυον, στην οδό Εισοδίων 50, κοντά στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλης του Αιγίου, από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
3. Στο Ηράκλειο, σε σημεία που θα ανακοινωθούν από τον Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Ηρακλείου Κρήτης.
4. Στο Ρέθυμνο, σε σημεία που θα ανακοινωθούν από τον Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Ρεθύμνου.
5. Σε λίγες μέρες και στο Αλληλέγγυον Παλλήνης και συνεχίζουμε.
Υπενθυμίζουμε πως στους πολίτες που ψηφίζουν διανέμεται ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο απαντά στο ερώτημα τι είναι η Άμεση Δημοκρατία:
1. Ο πολίτης ψηφίζει και ανακαλεί όποτε κρίνει σκόπιμο όλους τους πολιτικούς με δημοψήφισμα (π.χ. παύση του Σαμαρά από το πρωθυπουργικό αξίωμα).
2. Ο πολίτης ακυρώνει οποιοδήποτε νόμο, ακόμα και το Σύνταγμα της χώρας με δημοψήφισμα και παράλληλα νομοθετεί αν το κρίνει σκόπιμο (π.χ. μεταναστευτικό πρόβλημα, υπογεννητικότητα).
3. Ο πολίτης δικάζει στα ορκωτά δικαστήρια όλων των ειδών για εγκλήματα και αποφασίζει για τις ποινές (π.χ. δικάζει και καταδικάζει τους ενόχους για το χρέος).
4. Ο πολίτης υπερασπίζεται την ασφάλεια της γειτονιάς του.
5. Ο πολίτης υπερασπίζεται την ασφάλεια του έθνους.
6. Προστατεύονται τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα των πολιτών. (π.χ. απαγορεύεται η προσαγωγή σε αστυνομικό τμήμα χωρίς απαγγελία κατηγορίας. Απαγορεύεται η επιβολή ηλεκτρονικής ταυτότητας κλπ).
7. Το εθνικό νόμισμα ελέγχεται από την κεντρική τράπεζα της Ελλάδας.
Έλληνες: Μην ξεχνάτε ούτε στιγμή πως η μόνη λύση στο αδιέξοδο που μας έχουν φέρει, είναι η Άμεση Δημοκρατία. Το πέρασμα των εξουσιών στο Λαό.
Το Πατριωτικό Μέτωπο και το Αλληλέγγυον, αποδεικνύουν καθημερινά ότι:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
Είθε με την άνθηση του σπόρου της ελπίδας, της υπερχιλιόχρονης Ζειάς που σπέρνουν αυτές τις μέρες οι καλλιεργητές μας, να ανθίσει το χαμόγελο και η ελπίδα στα χείλη των Ελλήνων. 
Είθε οι Έλληνες να καταλάβουν, πως η λύση είναι στα χέρια τους. Στην ιστορία τους. Στον πολιτισμό τους.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο