Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ > Οι «νεκροθάφτες» της οικονομίας έπιασαν στασίδι στα κανάλια!


Αλήθεια πόσο θέλουν για να μας τρελάνουν οι θαμώνες των διαδρόμων της… Καρολίνειας εποχής, οπαδοί του εκδυτικισμού που έφεραν την καταστροφή και την κατάρρευση της έρμης Ελλάδας; Πόσο πειστικοί μπορεί να είναι οι κ.κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος (Τζώρτζης) Παγουλάτος και Λουκάς Τσούκαλης όταν σχολιάζουν τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup;Να θυμίσω ότι ο κ. Παγουλάτος ήταν πολιτικός σύμβουλος του κ. Παπαδήμου και ο κ. Τσούκαλης οικονομικός του σύμβουλος.
Ακούσαμε, λοιπόν, τον κ. Χαρδούβελη (προαλείφεται για την θέση του Στουρνάρα στον ΙΟΒΕ) να μας εξηγεί για τον προσωπικό του αγώνα κατά την διάρκεια σκληρών διαπραγματεύσεων που έκανε με το ΔΝΤ. Δεν πέτυχε τίποτα γιατί οι άλλοι είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και έτσι δεν κατάφερε να τους πείσει. Τι κρίμα! Η απορία μου είναι γιατί θέλησε να μιλήσει. Εκτιμώ ότι τίποτα απολύτως δεν ωφελεί η παρουσία του και πολύ περισσότερο η εκ των υστέρων κριτική του. Απλά ήθελε να δηλώσει παρών! 
Ο κ. Παγουλάτος από την δική του πλευρά ισχυρίστηκε ότι το ΔΝΤ δεν είχε λάβει υπόψη του τον πολλαπλασιαστή των δημοσίων δαπανών. Λες και αυτός τον είχε λάβει (υπόψη του) όταν σε δημόσιες ομιλίες του υποστήριζε μετά μανίας το πρόγραμμα.
Ο κ. Λουκάς Τσούκαλης την ίδια εποχή, μαζί με τους ήδη αναφερομένους φωστήρες των οικονομικών θεωριών, ήθελε να ιδρύσει κόμμα με αρχηγό τον ίδιο ή τον διορισμένο σήμερα Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα. Λειτούργησε με λίγα λόγια ως… προ- Τζήμερος, πως λέμε ως προμέτοχο, κάτι τέτοιο δηλαδή…
Με αυτή τη δημόσια εικόνα τέτοιου τύπου ανθρώπων ποιος πολίτης που σέβεται τον εαυτό του θα θελήσει ποτέ να συμπράξει; Και πώς να συνεργαστεί μαζί τους ένας ακέραιος, ευθύς, αξιοπρεπής άνθρωπος με πρόσωπα, δηλαδή, που ούτε θα διενοείτο ποτέ να μπάσει μέσα στο σπίτι του; Γιατί αυτοί το μόνο που επιθυμούν επι της ουσίας είναι να ευνουχίσουμε την νοημοσύνη μας και την αισθητική μας για να γίνουμε αρεστοί στο ίζημα των οπαδών της θεωρίας τους και στους σκοτεινούς παρατρεχάμενους των γραφείων των Βρυξελλών, στις μαφίες των δανειστών και τοκογλύφων της Ευρώπης!
Πάντα στην ιστορία οι κορυφαίοι της παρακμής, όμως οι κύριοι αυτοί, τροχίζουν μόνοι τους το λεπίδι της καρμανιόλας που θα τους καρατομήσει!
Τάκης Χατζής

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο