Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ που θα μείνει στην ιστορία! Ο Ν.Φάραντζ εξευτελίζει σε 100 δευτερόλεπτα τους Μπαρόζο και Ρομπάι και υπερασπίζεται την Ελλάδα

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε μόλις 100 δεύτερα από τη ζωή σας για να ακούσετε όσα δεν μπορούν να που οι δικοί μας πολιτικοί!



Σήμερα, είχα κατά νου να αναφερθούμε σε μερικές καταστάσεις που προωθούν στην Ελλάδα, οι πολιτικοί που επιλέξαμε για να μας κυβερνήσουν! Και το «επιλέξαμε», βάλτε το αν θέλετε εντός εισαγωγικών! Κι αν θέλετε επίσης, βάλτε εντός εισαγωγικών και τη λέξη ... «κυβερνήσουν»!!! 


Βλέποντας όμως στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου, άλλαξα γνώμη, και ανέβασα το βίντεο που θα δείτε, στον λογαριασμό των AegeanTimes στο Youtube!


Αφιερώστε μόλις 100 δευτερόλεπτα από την ζωή σας, και δείτε, τον σκεπτικιστή ευρωβουλευτή Νάϊτζελ Φάραντζ, να εξευτελίζει τον Ρομπάϊ και τον Μπαρόζο για την πολιτική τους έναντι της Ελλάδος και να λέει όσα περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια, να πουν οι δικοί μας! 

Και το «δικοί μας», βάλτε το κι αυτό εντός εισαγωγικών αν θέλετε, γιατί η χώρα , τραβάει τον κατήφορο της πολιτικής , μιας και ουδείς τολμά να πει, όσα λέει ο κ.Φάραντζ, λες και η πολιτική στην Ελλάδα, έπαθε … λάστιχο και έμεινε ακίνητη!

Δείτε το και θα καταλάβετε γιατί σήμερα, δεν έγραψα αυτά που είχα στο μυαλό μου! 

Ηθελα απλά να αναφερθώ, σε όσα λέει σε 100 δεύτερα ο Νάιτζελ Φάραντζ... ειδικά στον επίλογό του :

«Οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένες πράξεις»!!!

Γιώργος Αδαλής 
aegeantimes.gr 



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο