Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ιστορική ανακάλυψη του κιουριόσιτι κρατείται μυστικό.Υπόνοιες για οργανικά μόρια!


Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.Το αρειανό όχημα «περιέργεια» συνεχίζει να εκπλήσσει με τις ανακαλύψεις τους. Σύμφωνα με υπαλλήλους της NASA το Mars Rover έχει βρεί «κάτι καταπληκτικό που θα περάσει στην ιστορία», σε ένα από τα δείγματα εδάφους του Άρη, αλλά τί ακριβώς βρήκε,οι ειδικοί λένε δεν είναι έτοιμοι να το ανακοινώσουν επίσημα.

Τα δεδομένα λήφθησαν από τη μονάδας ανάλυσης χημικών δειγμάτων SAM .Ο Τζον Γκρότσινγκερ ,επικεφαλής της αποστολής του Άρη ανέφερε ότι κατά αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναλύονται από το χημικό εργαστήριο της ομάδας του. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, θα διεκπεωθούν μέσα σε δύο εβδομάδες.

Γιατί η NASA μέχρι δεν αποκαλύπτει την ανακάλυψη; Ο επικεφαλής της επιστημονικής αποστολής εξήγησε ότι παλιότερα υπήρχε παρόμοια κατάσταση όπου οι επιστήμονες είχαν αναφέρει την παρουσία ιχνών μεθανίου στον Άρη, αλλά μετά την εκ νέου εξέταση του μεθανίου στην ατμόσφαιρα δεν αποδείχτηκε.Αργότερα διευκρινίστηκε ότι το μεθάνιο είχε φτάσει στον Άρη μαζί με το κιουριόσιτι . Αυτό το συμβάν έκανε τους επιστήμονες να είναι συγκρατημένοι αυτή τη φορά.

Για τη σημασία των νέων δεδομένων ο Γκρότσιγκερ είπε χαρακτηριστικά, "Αυτά τα στοιχεία μπορούν να εισέλθουν στα βιβλία της ιστορίας."Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να περιμένουμε τα επεξεργασμένα στοιχεία, και ελπίζω ότι «περιέργεια» βρέθηκε κάτι πραγματικά εκπληκτικό ...

Για την επίσημη ανακοίνωση του ευρήματος θα περιμένουμε λίγο,αλλά πλανητολόγος που σχολίασε τις ανακοινώσεις στο περιοδικό wired μίλησε γιαοργανικά μόρια.
www.anexigita.com



ανεξήγητα παράξενα

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο