Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Υπάλληλος της Βουλής και Βουλευτής ο Γιάννης Κουράκος



 Αποτελεί Παγκόσμια Πρωτοτυπία! 

Ο βουλευτής της Β' Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος κατέχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία : διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου, και μετά τη θητεία του στη ΝΔ εξελέγη με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Την σχετική καταγγελία έκανε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή κατήγγειλε χθες τον Γιάννη Κουράκο ότι βγήκε τυχαία βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενώ «με ρουσφέτι της ΝΔ έγινε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής, ως ηλεκτρολόγος». 

Η κυρία Πιπιλή πρόσθεσε ότι ο κ. Κουράκος πρωτοστάτησε στα γεγονότα - μαζί με τον Πάνο Καμμένο- στην «ανταρσία» για τους υπαλλήλους της Βουλής που παρολίγον να τινάξει στον αέρα την κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα.

«Είχε το θράσος ο κ. Καμμένος να πει δημοσίως στην Ολομέλεια της Βουλής ότι πρέπει να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν υπάλληλους στη Βουλή και δίπλα του ο θρασύτατος ξέχασε ότι είχε το πιολαμπρό παγκόσμιο παράδειγμα βουλευτή που από το παράθυρο υπήρξε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής και εξακολουθεί να είναι», τόνισε η κ. Πιπιλή, μιλώντας στον Σκάι και κατέληξε: «Εγώ το αποκάλυψα με όνομα. Είναι ο κύριος Κουράκος».
Ο Γιάννης Κουράκος εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων ως βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ το 2004. Ο κ. Κουράκος, εκπαιδευτικός ΤΕΙ Χαλκίδας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί κατόρθωσε και διορίστηκε στην βουλή ως υπάλληλος από τον κουμπάρο του Λευτέρη Ζαγορίτη στα 50 του. Από το 2007 έως το 2009 ήταν αποσπασμένος στο Γραφείο του Γιάννη Τραγάκη στην βουλή. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο κ. Κουράκος υποστήριζε την Ντόρα Μπακογιάννη.
Οταν δημιουργήθηκε το κόμμα Ανεξάρτητοι Ελληνες ο κ. Κουράκος έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη βουλευτής Β' Πειραιά.


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/11/blog-post_6775.html#ixzz2BmN75aF4


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο