Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ένας Έλληνας πίσω από τον Σουμάχερ


Πρόκειται για τον Βαγγέλη Αρβανιτάκη, έναν από τους σχεδιαστές αεροδυναμικής στο μεγαλύτερο team της Φόρμουλα 1, για λογαριασμό της Mercedes. Είναι ο άνθρωπος που φτιάχνει και βελτιώνει συνεχώς το μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ..


«Αν και είμαι περήφανος που δουλεύω δίπλα σε αυτό τον ζωντανό θρύλο οφείλω να ομολογήσω ότι ήθελα να ήταν πρώτος, γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στο αμάξωμα.

Και μόνο ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγεί ένα αμάξι που έχω σχεδιάσει εγώ, αυτό για μένα είναι υπέρτατη τιμή» δήλωσε στο Star και στον δημοσιογράφο Μενέλαο Κοκορη, για τον Μίκαελ Σουμάχερ..

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται

στην Αγγλία σχεδιάζοντας την αεροδυναμική στα μονοθέσια της formula 1 . Με σπουδές στην αεροναυπηγική και μεταπτυχιακά στη Ferrari, ο Βαγγέλης έπιασε για πρώτη φορά δουλειά πριν από τρία χρόνια στο σχεδιαστικό team της Honda και δεκατρείς μήνες μετά, όταν η Honda έφυγε από τη Φόρμουλα 1, πήγε στην ομάδα της Mercedes με τον κορυφαίο τεχνικό διευθυντή Ρος Μπράουν.
«Αγαπώ πολύ τη χώρα μου, όμως αν επιστρέψω, δεν υπάρχουν προοπτικές εύρεσης εργασίας. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να σχεδιάσω ένα σύγχρονο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, αλλά στη χώρα μας δεν υπάρχει κάποιος να χρηματοδοτήσει μια τέτοια προσπάθεια. Ιδέες και καινοτομίες υπάρχουν, κεφάλαια δεν υπάρχουν. Οπότε, προς το παρόν, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την Αγγλία» προσθέτει.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένεια του ο Βαγγέλης έχει λαμπρό μέλλον.. δυστυχώς για εμάς , στο εξωτερικό.

 http://www.newsbomb.gr

Πύλη Ιάσωνος. Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο