Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Στρέψη – TORSION -Συστροφή-: Το κλειδί για τη Θεωρία των Πάντων


Μια σύντομη επισκόπηση της στρέψης: Το κλειδί για μια θεωρία των πάντων, συμπεριλαμβανομένης της Συνείδησης;
Πνευματικά δικαιώματα © Brendan D. Murphy, Μάρτιος, 2012

Κάνοντας ένα στρίψιμο στα πράγματα


Η πρώτη έρευνα γενικά πιστώνεται με την ανακάλυψη αυτής της «πέμπτης δύναμης" – τη στρέψη – από τα τέλη του 1800 στον Ρωσο καθηγητή Ν.P. Myshkin.


Ο συνάδελφος του Αϊνστάιν Δρ Eli Cartan ονομάζει πρώτη φορά αυτή τη δύναμη "στρέψη" το 1913 σε σχέση με τη περιστροφική κίνηση του χωροχρονικού ιστού. Στη δεκαετία του 1950 ο πρωτοπορος Ρώσος επιστήμονας Δρ ΝΑ Kozyrev (1908-1983) απέδειξε οριστικά την ύπαρξη αυτής της ενέργειας , αποδεικνύοντας ότι, όπως και ο χρόνος, ρέει σε μία ιερή γεωμετρική σπείρα ,όπως λεπτομερώς περιέγραψα στο The Grand Illusion (TGI).
Οι Ρώσοι επιστήμονες εγραψαν περίπου 10.000 μελέτες για το θέμα αυτό στη δεκαετία του 1990 και μόνο.Η στρέψη σημαίνει ουσιαστικά «στρίψιμο» ή «σπειροειδή μορφή». Έτσι, εμφανίζεται η ενέργεια των κυμάτων στρέψης, καθώς διαδίδονται μέσα στο χώρο - και έτσι εμφανίζεται η δράση των στατικών πεδίων στρέψης.

Τα στρεπτικά πεδία δημιουργούνται από περιδίνηση(spin) και / ή από την στροφορμή. Οποιοδήποτε αντικείμενο ή σωματίδιο που περιστρέφεται, παράγει κύματα στρέψης και διαθέτει το δικό του μοναδικό στρεπτικό πεδίο. Σύμφωνα με ορισμένους,τα κύματα στρέψης είναι ο χαμένος κρίκος στην αναζήτηση για μια τελική "θεωρία των πάντων ( theory of everything (TOE))," μια ενοποιημένη θεωρία πεδίου, (grand unified theory (GOT)) (μεγάλη ενοποιημένη θεωρία). Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την καθιερωμένη έννοια τoυ κβαντικoύ κύματος ως έχει στην φυσική θεωρία.


Εφόσον τα πεδία στρέψης επηρεάζουν τα πεδία περιδίνησης(spin), to πεδίο στρέψης ενός αντικειμένου μπορεί να αλλάξει από την επιρροή ή την εφαρμογή ενός εξωτερικού πεδίου στρέψης. "Ως αποτέλεσμα αυτής της επιρροής, η νέα διαμόρφωση του πεδίου στρέψης θα επανακαθοριστεί σε ένα πεδίο μεταστατικό (ως πολωμένο πεδίο ) και θα παραμείνει ανέπαφο ακόμη και μετά την μετακίνηση της πηγής σε άλλη περιοχή του χώρου. Έτσι τα πεδία στρέψης ορισμένης χωροταξικής διάταξης μπορεί να «καταγραφούν» σε οποιοδήποτε φυσικό ή βιολογικό αντικείμενο. " 


Η συνειδητοποίηση των μοναδικών ιδιοτήτων των στρεπτικών πεδίων άμεσα οδηγεί σε συνδέσεις με διάφορα Ψi ή παραψυχολογικά φαινόμενα (όπως η "φόρτιση "ενός αντικειμένου με πρόθεση, ή η πληροφοριακή εγγραφή γεγονότων σε « αδρανή υλικά », ώστε να μπορεί αργότερα να " διαβαστεί "από ψυχομέτρη).

Kozyrev, Χρόνος και Στρέψη

Ο Δρ Kozyrev ανακάλυψε ότι οι ανθρώπινες σκέψεις και τα συναισθήματα δημιουργούν κύματα στρέψης. Η ανακάλυψη αυτή ανοίγει το δρόμο για μια "φυσική" κατανόηση της συνείδησης, και ένα πολύ πιο πλήρες μοντέλο της πραγματικότητας. Ο Kozyrev ήταν σε θέση να μετρήσει φυσικές συνέπειες που προκλήθηκαν από ξαφνικές ψυχολογικές αλλαγές (συμπεριλαμβανομένης και της δικής του), αποδεικνύοντας ότι η συνείδηση σχετίζεται με τις δονήσεις μέσα σε ένα υγρό που μοιάζει με «αιθερικό» μέσο.

Με τα έξυπνα πειράματα του. εντόπισε λεπτές αλλαγές σε συστήματα, που μιμούνταν ψυχοκίνηση χρησιμοποιώντας μια άγνωστη μορφή δύσκολο-ανιχνευόμενης χρονο-ενέργειας,που πίστευε-και το οποίο επεσήμανε ,την ύπαρξη όλων ενωμένων σε ένα ενιαίο χώρο, που συνδέει όλα τα πράγματα σε πραγματικό χρόνο (διευκολύνοντας έτσι τη μη-τοπικότητα ή "τη δράση από απόσταση" ).

Αλλαγές σε μηχανικά συστήματα παρήγαν ανεπαίσθητες μεταβολές στην πυκνότητα του χρόνου / του αιθερικού μέσου, όπως κάνει η βαρύτητα,οι καταιγίδες, οι αλλαγές των εποχών και οι αλλαγές στην πυκνότητα της ύλης. Ομοίως, ο Kozyrev διαπίστωσε ότι η συνείδηση επηρεάζει τη πυκνότητα του χρόνου. Συναισθηματικές σκέψεις παρήγαν μεγαλύτερες μεταβολές στον εξοπλισμό του από ό, τι οι πνευματικές σκέψεις.


"Τα συστήματα μέτρησης επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από άτομα σε συναισθηματική διέγερση," είπε ο συνάδελφος του Kozyrev , ο VV Nasonov σε ένα ακροατήριο στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας το 1985. "Για παράδειγμα, ο [Kozyrev] ήταν σε θέση να εκτρέψει το δείκτη της στρεπτικής ζυγαριάς κατά 40 ° ή περισσότερο, όταν διάβαζε τον αγαπημένο του« Φάουστ ». Εν τω μεταξύ, κατά κανόνα, μαθηματικοί υπολογισμοί δεν προκαλούν εκτροπές του δείκτη. "


Έτσι, ο Kozyrev πίστευε ότι οι σκέψεις μας θα μπορούσαν να αλλάξουν την πυκνότητα του χρόνου. Πίστευε ότι εξουσιάζοντας τη δυνατότητα να κάνουμε το χρόνο πιο πυκνό με τη θέληση θα έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργούμε τηλεπαθητικά κατα βούληση. Σύμφωνα με την αντίληψή του, όλα τα φαινόμενα Ψ θα πρέπει να αφαιρεθούν από τα μεταφυσικά στολίδια τους και να γίνουν αποδεκτά στον κόσμο των φυσικών φαινομένων.Αποθήκευση Πρόθεσης και Πληροφοριών στο νερόΣχεδόν όλα τα ανώμαλα αποτελέσματα στρέβλωσης ή άλλες επιδράσεις «που αψηφούν τους νόμους" που προκαλούνται στην ύλη από διάφορες τεχνολογίες μπορούν να αναπαραχθούν από τον ανθρώπινο νου, όπως παρατήρησα επεξηγώντας την TGI. Το αποτύπωμα της ανθρώπινης πρόθεσης σε κρυστάλλους πάγου από τον Δρ Masaru Emoto είναι μόνο ένα παράδειγμα που θα μπορούσε να εξηγηθεί από τα κύματα στρέψης που εκπέμπονται από τις ανθρώπινες σκέψεις και συναισθήματα. Ο Dankachov έδειξε το 1984 ότι το νερό είναι «ένα καλό μέσο για την αποθήκευση στατικών πεδίων στρέψης. " [7]

Τα πεδία στρέψης που δημιουργούνται από ανθρώπινη πρόθεση απομνημονεύονται σε μνήμη στο νερό, ειδικά σε νερό που περιέχει ιονισμένα άλατα .

Σε μικροσκοπικό επίπεδο, η εσωτερική δομή του νερού έχει αλλάξει προκαλώντας τις διαφορές που προκύπτουν στους κρυστάλλους πάγου.


Στο Sound Energy Research επιστήμονες δημιούργησαν στρεπτικά πεδία που εμφυτεύτηκαν σε απεσταγμένο νερό με τεχνολογία βαθμωτών στρεπτικών τεχνολογιών κύματος. Το αποτέλεσμα είναι δομημένο νερό που ονομάζεται βαθμωτού κύματος δομημένο νερό ™. Έστειλαν δείγματα στον Emoto που τα πάγωσε και μελέτησε τα κρύσταλλα, τα οποία σχηματίζουν εξαγωνικές δομές όπως εκείνες που δημιουργούνται από την ανθρώπινη συνείδηση


Η βαθμωτή τεχνολογία στρέψης δημιουργεί τα ίδια αποτελέσματα με τη νοητική πρόθεση. Το συμπέρασμα που πρέπει να αντληθεί είναι συγκλονιστικό:Οτι ίσως-τα κύματα στρέψης που είναι στερημένα από κάθε ηλεκτρομαγνητική (EM) ιδιότητα ή μάζα είναι "κύματο-μεταφορείς» της συνείδησης.


Σύμφωνα με τον Dr. W.E. Davis , η ψιωνική συσκευή κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η οποία χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια τώρα από τα εργαστήρια De La Warr στην Αγγλία είναι μια παραλλαγή της μηχανής Heironymus μηχανή που είναι ικανή να κάνει εγγραφή φωτογραφίες του L (IFE) Ζωντανού πεδίου γύρω από ένα αντικείμενο. Το 1958 ο Dr De La Warr πήρε μια εικόνα από μια σταγόνα συνηθισμένου νερού της βρύσης. Τα αποτελέσματα ήταν «φυσιολογικά»: υπήρχε ένα κεντρικό σημείο με επτά φωτεινές λεπτές γραμμές που εκπέμπονταν από αυτό. Στη συνέχεια ζήτησε από έναν ιερέα να ευλογήσει το νερό πριν πάρει μια άλλη εικόνα. Αυτή τη φορά, οι «λαμπρές γραμμές της δύναμης» που σχηματισαν το σχήμα του σταυρού.


Το φαινόμενο αυτό είναι κάπως παρόμοιο με τη χρήση των λέξεων που ειναι ικανες να μεταμορφώσουν το σχήμα των μορίων του νερού, όπως τεκμηριώνεται στην έρευνα Emoto. Τα σπιν των ατόμων του νερού κατά πάσα πιθανότητα μεταβάλονταi από το πεδίο στρέψης του ιερέα, και αποτύπωνουν την πρόθεσή του στην ευλογία του νερού.Το φαινόμενο αυτό είναι κάπως παρόμοιο με τη χρήση των λέξεων που ειναι ικανες να μεταμορφώσουν το σχήμα των μορίων του νερού, όπως τεκμηριώνεται στην έρευνα Emoto . Τα σπιν των ατόμων του νερού κατά πάσα πιθανότητα μεταβάλονταi από το πεδίο στρέψης του ιερέα, και αποτύπωνουν την πρόθεσή του στην ευλογία του νερού.
Μη-τοπικές αλληλεπιδράσεις και η Στρέψη στη ΦύσηΤο γεγονός ότι τα φυτά είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην ανθρώπινη πρόθεση με μετρήσιμους τρόπους θα μπορούσε ίσως να σχετίζεται με τα κύματα στρέψης που δημιουργούνται από την ανθρώπινη συνείδηση και μεταδίδονται στο φυτό, το οποίο τα ανιχνεύει και ανταποκρίνεται ανάλογα, με το ένστικτο. Μετά από όλα, αν μπορούμε να παρατηρήσουμε την φ αναλογία (τη χρυσή τομή) (που σηματοδοτεί την παρουσία αυτής της σπειροειδούς ενέργειας στρέψης) σχεδόν παντού οπου δούμε στη Φύση συνδειτοποιούμε ότι τα φυτά, οι άνθρωποι και τα ζώα, όλα δημιουργούνται από αυτή τη μαθηματική ενσωματωμένή μήτρα ή "ενδογενή τάξη.Δεν αποτελεί έτσι έκπληξη το γεγονός ότι τα φυτά μπορούν να ανιχνεύουν τις ανθρώπινες σκέψεις (που παράγουν κύματα στρέψης), 
όπως έχει δείξει ο Cleve Backster με τις πρωτοποριακές μελέτες του (αρχής γενομένης από τη δεκαετία του 1960) σχετικά με τις τηλεπαθητικές αλληλεπιδράσεις φυτών και ανθρώπων.

Ο Backster τεκμηριώνει, μεταξύ άλλων, ότι όταν ήταν μακριά από το γραφείο του, τα φυτά στο χώρο του γραφείου του παρήγαγαν στην πραγματικότητα άμεσα μετρήσιμες ηλεκτρικές αντιδράσεις εκφράζοντας την πρόθεση τους να επιστρέψει , ακόμη και όταν ήταν μακρυά από το κτίριο. Συνδέοντας τα φύλλα ενός φυτού σε ένα μηχάνημα πολύγραφο, ο Backster διαπίστωσε ότι τα φυτά του γραφείου του, όχι μόνο ανταποκρίθηκαν με άγχος σε σιωπηλές ψυχικές απειλές από έναν άνθρωπο για να τα βλάψει, αλλά και για τους θανάτους των γύρω οργανισμών τους, όπως οι γαρίδες άλμης, ακόμη και βακτηριακές αποικίες.

Ο Ρώσος επιστήμονας Δρ Βίκτορ Grebennikov είναι ένας εντομολόγος που ανακάλυψε αυτό που αποκάλεσε "Αποτέλεσμα δομικής αντήχησης" cavity structural effect (CSE), που δημιουργήθηκε από τις κυψέλες των μελισσών. Το ιδιαίτερο σχήμα των κυψελων (α) τους ανάγκασε να τιθασεύσουν και να εκπέμψουν μεγάλες ποσότητες από κύματα στρέψης που ήταν ανιχνεύσιμα στα ανθρώπινα χέρια, ακόμη και όταν η φωλιά ήταν θωρακισμένη με παχύ στρώμμα μετάλλου. Αυτά τα κύματα στρέψης λειτουργούν ως οδηγός για τα δέντρα, που τα εντοπίζουν και καθοδηγούν τις ρίζες τους γύρω από τις δομές των μελισσών αντί να αυξάνοται και να περναν από μέσα τους, καθώς προσφέρουν και μια μορφή "μη΄τοπικής" επικοινωνίας "μεταξύ των μελισσών .
Η χαλιναγώγηση της στρέψης με το CSE μπορεί να αλλοιώσει επίσης το πέρασμα του χρόνου, όπως έδειξαν τα πειράματα του Grebennikov, επαναλαμβάνοντας τα πορίσματα του Kozyrev. 

Ο Δρ Frank Brown, πρωτοπόρος στη μελέτη των αλληλεπιδράσεων μεταξύ του μαγνητισμού και ζωντανών οργανισμών , διαπίστωσε ότι όταν σπόροι απο φασόλια τοποθετήθηκαν κοντά υπήρχε αλληλεπίδραση μεταξύ τους, που δεν μπορεί να εξηγηθεί με την ορθόδοξη άποψη.Φαίνεται να προέρχεται λόγω της παρουσίας ενός βιοπεδίου ή από δυνάμεις περιδίνησης.
Ότι το βιοπεδίο συμμετείχε υποστηρίζεται από την παρατήρηση του Brown μιας σύνδεσης μεταξύ της περιστροφής και της αλληλεπίδρασης των φασολιών. Βρήκε ότι τα φασόλια αντιδράσανε πιο έντονα, όταν περιστρέφονταν αριστερόστροφα από ό, τι όταν περιστρέφονταν δεξιόστροφα. (Το βιοπεδίο συνήθως παρατηρείται σαν δεξιόστροφη δύναμη όταν παρατηρείται απο επάνω, αν και φέρεται να ρέει σε μία κατεύθυνση για τους άνδρες και στην αντίθετη για τις γυναίκες). Ο Μπράουν αναφέρθηκε επίσης στην έρευνα του RI Jones, ο οποίος ανέφερε το 1960 ότι η ανάπτυξη των φυτών θα μπορούσε να μεταβληθεί αλλάζοντας ομοιόμοραφα την καθημερινή περιστροφή.Η Δεξιόστροφη περιστροφή εμποδίζει την ανάπτυξη, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία μιας δύναμης περιστροφής γύρω από όλα τα φυτά που είναι μπορεί να είναι ο παράγοντας επιβράδυνσης.

Οι Πυραμίδες ως αγωγοί στρέψης και γεννήτριες
Ρωσική και Ουκρανική έρευνα σε πυραμίδες απέδωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα σχετικά με τα κύματα στρέψης. Οι Ρώσοι διαπίστωσαν ότι το σχήμα πυραμίδας παράγει φυσικά κύματα στρέψης, σαν να τα ενισχύει. Έχει πειραματικά αποδειχθεί ότι τα αντικείμενα που χαρακτηρίζουν την Χρυσή Τομή (η οποία εκφράζεται από το φ) μπορεί να χαρακτηριστεί ως παθητική γεννήτρια στρέψης.

Η ομάδα του καθηγητή AG Αντόνοφ από τη Ρωσικό Ε & Α Ινστιτούτο Παιδιατρικής, Μαιευτικής και Γυναικολογίας του δοκιμασε τις συνέπειες ενός διαλύματος γλυκόζης 40% σε απεσταγμένο νερό, αφού είχαν αποθηκευτεί σε πυραμίδα. Με τη χορήγηση μόνο ενός 1 ml γλυκόζης σε 20 διαφορετικά πρόωρα βρέφη με μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, τα επίπεδα της υγείας τους είδαν να αυξάνονται γρήγορα μέχρι σχεδόν φυσιολογικές τιμές.Οι ερευνητές επίσης ανακάλυψαν ότι η γλυκόζη δεν ήταν αναγκαία, καθώς το ίδιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να παραχθεί με την απλή χρήση 1 ml νερού που είχε αποθηκευθεί στην πυραμίδα.Μια άλλη μελέτη στη Ρωσία έδειξε ότι ποντίκια πού έπιναν νερό αποθηκευμένο σε πυραμίδα ανέπτυσσαν σημαντικά λιγότερους όγκους από τα ποντίκια που τρέφονταν με το συνηθισμένο πόσιμο νερό.

(Αλλού, Ρώσοι επιστήμονες ανέφεραν ότι τα ποντίκια που υποβάλλονται σε στατικά πεδία στρέψης έδειξαν σημαντικά βελτιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Στομωμένες λεπίδες ξυραφιών, επίσης, επαακονίζονται καθώς η κρυσταλλική δομή αναγενάται από την τιθασευμένη ενέργεια . Αυτές είναι μόνο μερικά από τα πολλά αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν και επαληθεύτηκαν από μεγάλο αριθμό ειδικευμένων επιστημόνων. Το καλύτερο και πιο αναθεωρημένο των απίστευτα αποτελεσμάτων που παράγονται από πυραμίδες, καθώς αξιοποίηση πεδίων στρέψης παρέχεται από το Wilcock στο The Source Field Investigations (Dutton, 2011).

Κάποια στιγμή γύρω στο 1980, ο εξερευνητής εξωσωματικών εμπειριών Robert Monroe οδηγούσε κοντά στο παλιό του σπίτι στο Westchester County της Νέας Υόρκης-ο χώρος της πρώτης από τις εξωσωματικές εμπειρίες του. Όπως θυμάται ο Μονρόε, ένας φίλος του ψυχολόγος ο οποίος ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο εριξε μια ματιά στο σπίτι, γύρισε, χαμογέλασε, και παρατήρησε ότι η στέγη του σπιτιού διαμορφώνει μια "τέλεια πυραμίδα."

"Ζούσες σε μια πυραμίδα.Αυτό το έκανε" 

Οι αρχαίες πυραμίδες, ιδίως η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, εξυπηρετούσε πολλαπλές εσωτεριστικές λειτουργίες, όπως η διευκόλυνση εξωσωματικών εμπειριών, όπως σε μια σαμανική τύπου τελετουργία.

Η τοποθέτηση των πυραμίδων σε ορισμένα κομβικά σημεία στο πλανητικό δίκτυο δείχνει ότι ενεργεί για να τιθασευσει τη βελτίωση της ζωής του πλανήτη δυναμώνοντας τις ενέργειες, και ίσως να σταθεροποιήσει το ίδιο το δίκτυο . Δεν είναι τεράστιοι τάφοι για τους νεκρούς Φαραώ, που είναι βέβαιο, αλλά είναι ένα θέμα πέρα από το πεδίο εφαρμογής του παρόντος άρθρου. Ο Wilcock εξηγεί ότι οποιαδήποτε κωνικά ή κυλινδρικά αντικείμενα, αξιοποιούν και εστιάζουν τα στρεπτικά πεδία που σπειροειδώς εκφεύγουν από τη Γη.Δεδομένου ότι αυτή η ενέργεια είναι θεμελιωδώς έξυπνη, η αξιοποίηση όχι μόνο βελτιώνει τη σωματική υγεία του ατόμου, αλλά και την "πνευματική συνείδηση" επίσης. 

Τα κύματα στρέψης έχουν τη δυνατότητα να εγκαινιάσουν μια θεμελιώδη αλλαγή προτύπου. Γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του νου και της ύλης με τρόπο που ποτέ δεν θεωρήθηκε δυνατή, και στη συνέχεια επικυρώνουν τις προοπτικές των μυστικιστών και των αποκρυφιστών. Διάφοροι ερευνητές θεωρούν τη στρέψη ως συνώνυμη ή ταυτόσημη με αυτή καθαυτή τη συνειδητότητα. Δεδομένου ότι τα κύματα στρέψης είναι μια θεμελιώδης και πανταχού παρόν χαρακτηριστικό του Κόσμου μπορούμε να δούμε πώς η συνείδηση είναι επίσης το ίδιο.

Η Συνείδηση κατέχει μία πραγματική και ανιχνεύσιμη δύναμη που μπορεί να ενεργεί στο περιβάλλον, τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα. Ξαφνικά η έννοια της ψυχοκίνησης δεν είναι τόσο "υπερφυσική".

Ο Sol Luckman αναφέρεται στην ενέργεια στρέψης ως «το ευφυές Φως ή η ενέργεια πρόθεσης που προέρχεται από υψηλότερες διαστάσεις» και σημειώνει ότι είναι διακριτή τόσο από τη βαρύτητα όσο και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Τα πεδία στρέψης ,είναι πεδία περιδίνησης εντός της βαρύτητας, και ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον περιορισμό και την εξουδετέρωση της βαρύτητας, μια ιδέαπου διερευνήσα σε σχέση με την σωματική αιώρηση στην TGI.
Στρέψη,Ψ φαινόμενα, και ο εγκέφαλος

Κάθε ηλεκτρομαγνητικό ή ηλεκτροστατικό πεδίο συνοδεύεται ή περιέχει ένα στοιχείο στρέψης,
που σημαίνει ότι όλα τα οργανικά και ανόργανα αντικείμενα έχουν το δικό τους ιδιαίτερο στρεπτικό πεδίο ,[26] αν και καμμία οργανική ουσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει από στρεπτικά πεδία-σε αντίθεση με το αλουμίνιο, για παράδειγμα, που μπορεί να το κάνει. Ο Kozyrev δήλωσε ότι το αλουμίνιο είναι ένας εξαιρετικός ανακλαστήρας του χρόνου.

Αν η αρχή της συμπληρωματικότητας λειτουργεί σε όλες τις κλίμακες (όπως έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε), στη συνέχεια, όπως ο Yurth επισημαίνει, αυτό σημαίνει ότι όπου και βρείτε τοπικά / γραμμικά φαινόμενα, . πρέπει επίσης να βρούμε μή -γραμμικά/μη- τοπικά αποτελέσματα 
Αντίστοιχα,ο Kozyrev ανακάλυψε ότι τα κύματα στρέψης μπορεί να κινηθούν μέσα στο χώρο με τρομακτικές ταχύτητες - δισεκατομμύρια φορές την ταχύτητα του φωτός - που σημαίνει ότι διαδίδονται επίσης στο μέλλον και το παρελθόν,έτσι ώστε αξιοποιώντας τα θα μπορούσε να διευκολύνει ρετρό ή προγνώσεις, εμπειρίες που αφορούν αναλαμπές από το παρελθόν ή το μέλλον, με άλλα λόγια. 

Αν σκεφτείτε τα κύματα στρέψης ως συνδέσεις όχι μέσω του χώρου, αλλά στη σφαίρα του χρόνου (ή του χωροχρόνου), τότε σε πραγματικό χρόνο (στιγμιαία) η τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που χωρίζονται από χιλιάδες μίλια μπορεί να γίνει λίγο πιο κατανοητή και λιγότερο "ασυνήθιστη."

Τέτοια φαινόμενα φαίνονται συνήθως σε μας ως" αναιτιώδη "(δεδομένου ότι δεν υπάρχει διακριτή ανταλλαγή EM ενέργειας ή δύναμης μεταξύ των δύο μερών στο χώρο-χρόνο), αλλά τα κύματα στρέψης μπορεί να διευκολύνουν μη-τοπικους συσχετισμούς μέσω «αιτιώδους μή-τοπικότητας».

Σύμφωνα με τον Α. Akimov,τα πεδία στρέψης σε συνδυασμό με τα τυποποιημένα ηλεκτρικά, μαγνητικά, και βαρυτικά πεδία θα προσφέρουν ένα ενοποιημένο θεωρίας πεδίο που θα επεκτείνει τη σφαίρα της επιστήμης να συμπεριλάβει τις επιπτώσεις της συνείδησης. 

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ορισμένες επιπτώσεις στη σπίν δομή της ύλης που προκαλείται από τα κύματα στρέψης μπορεί μόνο να αναπαραχθεί από τα μέντιουμ . Επιπλέον,σύμφωνα με τον ρωσο φυσικό G.I Shipov, τα πεδία συστροφής μεταδίδουν πληροφορία, χωρίς να εκπέμπουν ΗΜ ενέργεια."Από τα τέλη της δεκαετίας του '80 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90 ... διαπιστώθηκε ότι οι γεννήτριες στρέψης μας επιτρέπουν όχι μόνο να αναπαράγουμε όλα τα« φαινόμενα »[όπως τα PK και ESP] που επιδεικνυονται από τα λεγόμενα «μέντιουμ», αλλά επίσης είναι σε θέση να επιδείξουν αποτελέσματα που ποτέ δεν επιδείχθηκει από κανένα «μέντιουμ».

Η ομάδα Akimov έχει παρουσιάσει το μυαλό ως ένα μη-μαγνητικό σύστημα περιδίνησης στρέψης όπου είναι ταυτόχρονα πομπός και δέκτης στρέψης. Ο Iona Miller έγραψε σε ένα online άρθρο ότι «Στάσιμα βαθμωτά στρεπτικά κύματα μπορούν να συνδεθούν σε ακριβώς 180 ° εκτός φάσης σε μια ηχηρή κοιλότητα για να δημιουργήσει μηδενικά αθροίσματα μέσω βαθμωτού συντονισμού. Υπάρχει μόνο μια περιοχή συνήχησης στον εγκέφαλο, μεταξύ της υπόφυσης και της επίφυσης. Αυτά τα κύματα πιθανά συν-διαμορφώνονται και «κλειδώνουν ή ενώνονται μαζί» ως βαθμωτό κυματικό σύστημα με μηδενικό άνυσμα .Αυτό επιτρέπει τη στιχομυθία ή μετάφραση μεταξύ των διαστάσεων. » 

Είναι ενδιαφέρον ότι η επίφυση πιστεύεται ότι παράγει το ενθεογενές DMT, ανεπίσημα γνωστό ως το "πνευματικό μόριο ." Αυτό το μόριο είναι γνωστό ότι διευκολύνει τη διαισθητική λειτουργία και τις μυστικιστικές εμπειρίες. Ίσως να δρα ωςκεραία και ενισχυτής των υπερδιαστατικών βαθμωτών / κυμάτων στρέψης; Εάν ένας συντονισμός μπορεί να δημιουργηθεί μέσα στην κοιλότητα μεταξύ της επίφυσης και την υπόφυσης, αυτή η τόνωση θα οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα παραγωγής του DMT, επιτρέποντάς μας να έχουμε πρόσβαση σε διάφορα επίπεδα της πραγματικότητας;Τα συναρπαστικά πειράματα του Rick Strassman με DMT σε εθελοντές έδειξαν ότι η ενδοφλέβια χορήγηση DMT παράγει εξαιρετικές πραγματικές εμπειρίες άλλων διαστάσεων, γεμάτη με αλληλεπιδράσεις με μη-ανθρώπινη νοημοσύνη, ορισμένες μοιάζουν με "εξωγήινους" που αναφέρονται στα UFO και στη λογοτεχνία περι απαγωγής απο εξωγήινους. 

Σύμφωνα με το βετεράνο συν/χη ανεξάρτητο επιστήμονα Τom Bearden, "όλες οι λειτουργίες του μυαλού είναι χρονικές (time-like), δηλαδή, αποτελούνται από βαθμωτό EM φωτόνιου λειτουργίες και βαθμωτές EM κυματοσυναρτήσεις. Έτσι, το μυαλό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος ηλεκτρομαγνητικού σύστηματος, που υπάρχει στο πεδίο του χρόνου. " Με άλλα λόγια, το μυαλό δεν έχει τις ρίζες του στον υλικό κόσμο, αλλά στην μη-τοπική "εμπλέκομενη" σφαίρα ή στρεπτικό / βαθμωτό πεδίο. "Μια αρκετά μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών έχει προσδιοριστεί πειραματικά η οποία καταδεικνύει ότι το πεδίο στρέψης λειτουργεί ολογραφικά, χωρίς να αφορά το χρόνο και την απόσταση.» 
Αυτό κάνει και η συνείδηση. Παρεμφερή, σε πεδία στρέψης, παρόμοιες φορτίσεις προσελκύουν, και οι αντίθετες φορτίσεις απωθούνται.Είναι ένα παλιό φιλοσοφικό δόγμα ότι με βάση την ανθρώπινη εμπειρία «το όμοιο προσελκύει όμοιο». Αν η στρέψη είναι ένα κύμα μεταφοράς για τη συνείδηση αυτή είναι μια βαθυστόχαστη παρατηρηση. 

Ως μη-τοπική διασyνδετική δύναμη που ενώνει όλους μας σε πραγματικό χρόνο, η στρέψη είναι πιθανό να είναι ο χαμένος συνδετικός κρίκος του Jung για τα"αναιτιώδη" συγχρονιστικά φαινόμενα («με νόημα συμπτώσεις»), και την ικανότητά μας να προσσεγγίσουμε από απόσταση ορισμένους ανθρώπους και γεγονότα σε μας. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί η απόλυτη επιστημονική υποστήριξη για την ιδέα ότι "αυτό που βγάζετε έξω είναι αυτό που παίρνετε πίσω", ‘(ο νόμος της έλξης)’ αν και αυτό το αξίωμα φαίνεται να είναι μια υπεραπλούστευση. 

Όσον αφορά τα φαινόμενα Ψ όπως η εξ αποστάσεως όραση και άλλες λειτουργίες της συνείδησης που μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες από οπουδήποτε στον Κόσμο, η σημασία των πεδίων στρέψης πρέπει τώρα να είναι προφανής. Έμμεση υποστήριξη προέρχεται από την χρήση βαρυμετρικών συσκευών συσκευές από διάφορους επιστήμονες οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πεδία στρέψης για τη μέτρηση και καταγραφή μακρινών αστροφυσικών γεγονότων και επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο . Τα αποτελέσματά τους υποστηρίζουν την ιδέα ότι οι πληροφορίες σε κάθε μεμονωμένο τμήμα στο σύμπαν μπορεί να ληφθεί ακαριαία σε οποιοδήποτε άλλο τόπο.

Ομοίως, δημιουργώντας ένα πεδίο στρέψης (η οποία μπορεί να γίνει με την αντίθετη περιστροφή δύο μαγνητών ή άλλα αντικείμενα σε κοντινή απόσταση) , οι πληροφορίες που μπορεί να "αντληθούν" σε αυτό φανερώνονται αμέσως αλλού στο σύμπαν, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ του αποστολέα και του παραλήπτη.Τα ‘πακέτα’ πληροφορίας που εισάγονται στο μη-γραμμικό πεδίο [βαθμός εμπλοκής] στη τοπική διεύθυνση μας γίνεται προσιτό σε οποιοδήποτε σημείο του ολογράμματος σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση απλά με το ταίριασμα των επιπτώσεων στον τομέα που δημιούργησε το πεδίο στρέψης στην αρχική θέση."

Το 2001, ο Δρ Hartmut Müller χρησιμοποιησε τα πεδία σπιν / στρέψης μέσα σε βαρύτητα για να κάνει σε πραγματικό χρόνο τηλεφωνική κλήση από το κτίριο Medientage Toezler στη Γερμανία στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας- χωρις τη χρήση EM πεδίων . Η επικοινωνία ήταν συνεπώς στιγμιαία, χωρίς τη χρονική υστέρηση όπως στην κανονική επικοινωνία με EM.
Συμπεράσματα

Οι Ψ(υχικοί) και οι ερευνητές συνείδησης συνήθως συζητούν μόνο για τον ηλεκτρομαγνητισμό σε σχέση με τις λειτουργίες του μυαλού, όταν όλο το μήκος της πολύ πιο δύσκολο να ανιχνευθεί "πέμπτης δύναμης" (γνωστό και ως στρέψης από το 1913) μπορεί να είναι η πιο σημαντική πτυχή της βιο-ενέργειας στην αντίληψη για την ανώμαλη λειτουργία της συνείδησης. Ο φυσικός Michael Talbot έγραψε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο κλασσικό του έργο Το Ολογραφικό Σύμπαν ότι τα αναγνωρισμένα μέντιουμ είχαν αισθανθεί την παρουσία μιας άλλης μη-EM δύναμης ή ενέργειας που αποτελεί μέρος της ανθρώπινης αύρας ή του βιο-τομέα, αλλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουντι ήταν. Χάρη σε πρωτοπόρους όπως οι Myshkin, Cartan, Kozyrev, και πολλούς άλλους, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το άλλο "μυστηριώδες" μη-EM συστατικό στοιχείο του ανθρώπινου βιο-τομέα που μιλάνε αυτά τα μέντιουμ είναι η στρέψη.

Για τον συντάκτη: 
Ο Brendan είναι ανεξάρτητος ερευνητής και συγγραφέας ο οποίος έχει μελετήσει μεταφυσική, φυσική, απόκρυφισμό και συναφή θέματα μετά από μια βαθιά αφύπνιση γύρω στην ηλικία των είκοσι, πάνω από οκτώ χρόνια. Έχει περάσει περίπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια ερευνώντας και συναρμολόγόντας την επικείμενη τηλεοπτική σειρά η επιστήμη συναντά τη μεταφυσική Η μεγάλη ψευδαίσθηση σε βάση πλήρους απασχόλησης. Αυτό το άρθρο έχει προσαρμοστεί από το υλικό TGI 
1. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε The grand illusion Η μεγάλη ψευδαίσθηση .H σελίδα στο Facebook: www.facebook.com / The.Grand.Illusion.Books

References
1 D.G. Yurth, Torsion Field Mechanics. 
2 Luckman, Conscious Healing (first edition), 52. See also Jones, PSIence, 183–6.
3 See Benford, “Spin Doctors”: A New Paradigm Theorizing the Mechanism of Bioenergy Healing 
.
4 See my forthcoming book The Grand Illusion for the relevant background on this.
5 Quoted in A.P. Levich, On the Way to Understanding the Time Phenomenon: the Constructions of Time in Natural Science. Part 2. The “Active” Properties of Time According to N. A. Kozyrev. World Scientific, 1996, 1–42.
6 Ostrander & Schroeder, Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain, 160–9.
The holy grail of science.
.
See also 

Wicherink, Souls of Distortion Awakening, 101–2.
See W.E. Davis, The Black Box and Other Psychic Generators. 
.
See Primary Perception for Backster’s account of his years of research and its replication by others.
Wilcock, The Divine Cosmos, Ch. 9.7.2. 
.
Ibid., 9.6.
B. Payne, The Biofield: A Different Type of Magnetism? Nexus 15(4) 2008.
Ibid.
Yurth, Torsion Field Mechanics.
See Lyall Watson, Supernature.
Wilcock, Divine Cosmos, Ch. 9.7.3. See The Divine Cosmos and Watson’s Supernature for further details and other incredible effects of pyramids upon their contents.
See Benford.
See Watson, Supernature, Ch. 3. Ostrander and Schroeder also cover “pyramid power” inPsychic Discoveries…
Robert Monroe, Far Journeys, 4.
For an introduction to such notions, I suggest reading Hancock, Fingerprints of the Gods; Hancock & Bauval, The Message of the Sphinx; John Anthony West, Serpent in the Sky; John Michell, The View Over Atlantis. Drunvalo Melchizedek argues exactly this idea in his Flower of Life books. Definitely consult Wilcock’s The Source Field Investigations for more on what the pyramids are and what they do.
Wilcock, Shift of the Ages, Ch. 3. 
.
Luckman, Conscious Healing, 51.
See Benford. See also Yurth, Torsion Field Mechanics. Wilcock states: “Shipov demonstrated that all electromagnetic fields generate torsion waves.” 
.
Korotkov, Light After Life, 148.
Levich.
Yurth, Seeing Past the Edge, 213.
Shipov, G.I. & Heim, Torsion Fields: Theory of Physical Vacuum. 
. Also see my article The Occult Energy Behind the Sense of Being Stared At, at . A revised edition will eventually be posted at .
Shipov & Heim.
Ibid.
Korotkov, 148.
Miller, Anatomy of the Star Goddess. .
See Strassman, DMT: The Spirit Molecule.
Bill Morgan, Scalar Wars: The Brave New World of Scalar Electromagnetics. 
.
Yurth, Seeing Past the Edge, 135.
Ibid., 136.
Email from D. Yurth to author on February 1st, 2012.
Wilcock, The Source Field Investigations, 257.


ΠΗΓΗ 

Πηγή: Στρέψη – TORSION -Συστροφή-: Το κλειδί για τη Θεωρία των Πάντων - RAMNOUSIA 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο