Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Νεαρός κάτοικος Παρισίων ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ με άρθρο αίσχος δεκάδες αδέσμευτα blogs


Με έκπληξη λάβαμε χθες βράδυ e-mails και μηνύματα ότι κάποιος “αριστερίζων” νεαρός ο οποίος διαμένει στο Παρίσι και ουδεμία λογικά σχέση έχει με την ελληνική πραγματικότητα έγραψε ένα άρθρο λίβελο με το οποίο βάζει ετικέττες σε μια σειρά καταξιωμένων blogs ως ακροδεξιά.

του Στρατή Μαζίδη

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όλα σχεδόν τα γνωστά blogs σφραγίστηκαν ως ακροδεξιά. Δηλαδή το Αίεν Αριστεύειν, το Ας Μιλήσουμε Επιτέλους, τα Αττικά Νέα και κάπου εκεί ανάμεσα και η δική μας freepen ανήκουν στην ακροδεξιά!


Ίσως το γαλλικό κρασί να επηρρεάζει τις αισθήσεις. Πιθανώς το restaurant στον πύργο του Αιφελ να είναι πολύ ψηλά για να αντικρύσει κανείς τα χαμηλά. Άλλωστε όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει τη δική μας προσπάθεια.

Είναι τόσο ακροδεξιά η Freepen που έχει στενή συνεργασία με το Θόδωρο Κατσανέβα, αναδημοσιεύει διαρκώς το Γιώργο Δελαστίκ (υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), πολύ συχνά το Νίκο Μπογιόπουλο από το Ριζοσπάστη και άλλα αριστερά ας τα πούμε έτσι, αφού μιλάμε με ετικέττες, κείμενα. Όπως φυσικά φιλοξενούμε και άρθρα της άλλης πλεύρας στα πλαίσια ακριβώς του ονόματός μας.

Τα πολιτικά παιχνιδάκια κατάταξης ανθρώπων που δε γνωρίζουμε εμάς δε μας αγγίζουν. Τι πάει να πει δεξιός, αριστερός, ακροδεξιός ή ακροαριστερός; Δηλαδή υπάρχει Ελληνας που δεν αγαπά τον τόπο του; Υπάρχει Ελληνας που δεν επιθυμεί κοινωνική δικαιοσύνη; Μάλλον ο βασικός διαχωρισμός θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε ελεύθερους και δουλοπρεπείς.

Αν μη τι άλλο, αυτό το φακέλωμα κι αν φανερώνει φασισμό, ο οποίος άλλωστε δεν έχει χρώμα.

Αν για κάποιους νεαρούς κατοικούντες αριστερίζοντες εις Παρισίους το να αγαπάς την πατρίδα σου στην οποία μεγαλώνεις τα παιδιά σου αποτελεί ιδιοκτησία των ακροδεξιών, πρόβλημά τους. Όπως αντίστοιχα η κοινωνική αλληλεγγύη δεν αποτελεί προνόμιο της αριστεράς. Άλλωστε η αριστεροσύνη δε φαίνεται ούτε με τα κόκκινα αστεράκια ως favicon όπως επίσης ούτε με μερικές αράδες από τα  Ιλίσια Πεδία αλλά με την παραμονή στην πατρίδα και τον αγώνα μέσα σε αυτή για να αλλάξει.

Επίσης η άποψη πολλών ιστολογίων όπως η δική μας ότι πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση και να φύγουν αύριο το πρωί όλοι όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα δε συνιστά ούτε κάτι το ακροδεξιό, ούτε το φασιστικό. “Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες” δεν έλεγε αριστερός πρωθυπουργός; Άλλωστε ο “αριστερός” παριζιάνος μπορεί να διαβάσει το παρακάτω:

«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»

Τάδε έφη Κάρλ Μάρξ και διακηρύξεις της Σοσιαλιστικής διεθνούς. Το να επιθυμείς τάξη και πάταξη της ανομίας στον τόπο σου, δεν αποτελεί προίκα της ακροδεξιάς.

Μπορείς λοιπόν ο νεαρός παριζιάνος να κάνει ότι θέλει και να γράφει ότι επιθυμεί αρκεί να σέβεται τα όρια. Ενδεχομένως να μην πρέπει καν να μιλάει για την Ελλάδα όταν την έχει εγκαταλείψει εδώ και 17 χρόνια και την επισκέπτεται πια μόνο ως τουρίστας. Τέλος πολύ κρίμα που βρέθηκε συγκεκριμένη ιστοσελίδα με “αριστερό” προσανατολισμό η οποία αναπαρήγαγε αυτό το “πράγμα”.

Όσοι λοιπόν θέλουν και αγωνίζονται για την πτώση του εθνοκτόνου μνημονίου, επιθυμούν την εθνική ανεξαρτησία και να ανήκει ξανά η Ελλάδα στους Ελληνες, είναι ακροδεξιοί!

Πάντως ένα είναι βέβαιο. Όσοι φακελώνουν ανθρώπους, ρέπουν προς το φασισμό και πρέπει να το προσέξουν…


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο