Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Την Κυριακή ο «Ξανθόπουλος» με λεωφορείο Βιαμάξ στο Ζάππειο!



Αύριο, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, στο προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σύναξη των ελληνικών κλασσικών οχημάτων από την ΕΟΟΕ.



Εκεί θα βρεθεί το ιστορικό Mercedes Benz R495 της «Βιαμάξ», ένα θαυμάσιο μουσειακό λεωφορείο υπεραστικού τύπου, το 34ο αυτοφερόμενο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της «Βιαμάξ», στα τέλη της άνοιξης του 1962.
Όπως αναφέρει το busoldtimers.blogspot.gr, μέσα σ' αυτό έχουν ταξιδέψει τα τελευταία χρόνια ο εκλεκτός θίασος του Εθνικού Θεάτρου με τον σκηνοθέτη κ. Μιχαήλ Μαρμαρινό και τους ηθοποιούς κ.κ. Μηνά Χατζησάββα, Θοδωρή Αθερίδη, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Βογιατζή και άλλους.
Σ' αυτό έπαιξαν επίσης οι Βίγκο Μόρτενσεν, Κρίστεν Ντανστ και Όσκαρ Ιζάακ για τις ανάγκες της χολυγουντιανής ταινίας «Two faces of January» που γυρίστηκε στην Κρήτη και θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο.
Μετά τις 11.30' το μεσημέρι εκεί θα βρεθεί ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης που ενσάρκωσε τον Νίκο Ξανθόπουλο σε δημοφιλείς διαφημίσεις για να δει τους φίλους της κλασσικής αυτοκίνησης και φυσικά, να φωτογραφηθεί στο μοναδικό ιστορικό λεωφορείο.

Newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο