Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΤΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Αργά απόψε (22.02.2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επιστρέφει από την κοινοβουλευτική αποστολή του σε Αρμενία και Αυστρία.


Στο Ερεβάν μετείχε ως ο μόνος Έλληνας Βουλευτής στη Διεθνή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΟΑΣΕ για τη παρατήρηση των αρμενικών Προεδρικών Εκλογών. Είχε επίσης πολύ σημαντικές συνομιλίες με μέλη της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και του Κοινοβουλίου.

Στη Βιέννη συμμετείχε στη χειμερινή Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η κρίση στη Συρία, η κρίση στη Βόρεια Αφρική, η ελευθερία των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ στα κράτη - μέλη του ΟΑΣΕ, το «τράφικιγκ» γυναικών ακόμα και από ηλικίες σχολείου κλπ.

Το Σάββατο (23.02.2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συμμετάσχει, απευθύνοντας χαιρετισμό, στις εργασίες του Προσυνεδρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του Κινήματος στη Λαμία, με θεματική ενότητα «Ανάπτυξη-Ανταγωνισμός-Νέες Τεχνολογίες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία τη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία μαζί με το συνάδελφό του Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος έχει την ευθύνη και της Εύβοιας.

Την Κυριακή θα μεταβεί στο Ηράκλειο για το προσυνέδριο της Περιφέρειας Κρήτης, με θεματική ενότητα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ».

Η ομιλία του θα έχει θέμα  «ΑΟΖ - Ελληνική Εξωτερική πολιτική».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο