Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Άνοιγμα Βενιζέλου στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ


Συγκυριακή χαρακτηρίζει την ψήφο προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την πρόθεσή του, το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει καθαρή αξιακή και ιδεολογική ταυτότητα ως εκφραστής της Κεντροαριστεράς και ως ένα κόμμα λαϊκό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό και εθνικά υπεύθυνο, δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο “Έθνος της Κυριακής”.


Λίγες μέρες πριν το 9ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, προχωρεί σε σαφές άνοιγμα στην “κοινωνική και εκλογική βάση” του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι έδωσε μια συγκυριακή ψήφο στις περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου.

“Η κριτική μας για τον ΣΥΡΙΖΑ αφορά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορά μια κοινωνική βάση η οποία ψάχνει τον προσανατολισμό της μετά το σοκ που υπέστη λόγω κρίσης η ελληνική κοινωνία”, τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνοντας πως κεντροαριστερά σημαίνει υπευθυνότητα και σταθερός ευρωπαϊκός προσανατολισμός, μέσα στην προοπτική μιας Ευρώπης προοδευτικής και όχι συντηρητικής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις λύσεις για τους ανέργους και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και ξεκαθαρίζει πως “ούτε η κοινωνία, ούτε η πραγματική οικονομία αντέχουν πρόσθετα δημοσιονομικά και εισοδηματικά μέτρα”.

“Η κοινωνία έχει φτάσει στα ακραία όρια της αντοχής της. Και η πιο ευπαθής ομάδα, αυτή που υφίσταται τις πιο βάναυσες συνέπειες της κρίσης, είναι οι άνεργοι”, δηλώνει ο κ. Βενιζέλος.

 News.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο