Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ :'' ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ   5 - 12 - 2013    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ


Ενημερωτική ¨Ημερίδα¨ την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30, στο Αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Θηβών
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ
Διοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
¨Ημερίδα¨ με θέμα την ολυμπιακή ιδέα - δημιούργημα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού - που σήμερα φθείρεται από την εμπορευματοποίηση και την ανεξέλεγκτη χρήση αναβολικών,  θα πραγματοποιηθεί, με την ομόθυμη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών και των καθηγητών του 2ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου Θηβών. Έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30, στο Αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Θηβών.
Ομιλητές θα είναι ειδικευμένοι επιστήμονες και άνθρωποι του πολιτισμού από την Αθήνα, οι οποίοι - με τις ομιλίες τους, διανθισμένες με προβολές εικόνων στην οθόνη - θα ανοίξουν ένα γόνιμο διάλογο για το θέμα αυτό με τους καθηγητές, τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, όπως επίσης και με εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων και φιλάθλους της πόλης. Το συντονισμό θα έχει ο διευθυντής του 2ου Λυκείου κος Τάκης Μάρκου.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κοςΓεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γιώργος Μουλκιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και οι δύο διευθυντές των προαναφερόμενων Σχολείων κύριοι Τάκης Μάρκου και Λάμπρος Κούτσικος.
Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και πρόεδρος της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ κος ΓιώργοςΚατσιμπάρδης, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από τους δ/ντες του 1ου και του 3ουΛυκείου κυρίους Βασίλη Τσιάμαλο και Γιώργο Φίλο και τη δ/ντρια του Εσπερινού Γυμνασίου - Λυκείου Θηβών κα Σταυρούλα Γκιζίλη. Τις απόψεις τους, όπως επίσης και ερωτήσεις, θα μπορούν να διατυπώσουν οι καθηγητές, οι μαθητές, οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων και οι φίλαθλοι.

Τις επόμενες ημέρες θα ταχυδρομηθούν οι προσκλήσεις για το πλήρες Πρόγραμμα της ¨Ημερίδας¨ και θα τυπωθεί η Αφίσα. Η όλη εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα αξιοποιηθεί από τους φορείς που τη διοργανώνουν, τη Βθμια εκπαίδευση Βοιωτίας, τα Λύκεια και τα Γυμνάσια.  




   ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο