Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Βόμβες» Τατσόπουλου: Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ ίσως να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17Ν

Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση Τατσόπουλου ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που «μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες» της 17 Νοέμβρη.

Yποθέτω ότι υπάρχουν, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά δεν είναι η κυρίαρχη αντίληψη στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και στη ΝΔ υπάρχουν κάποιοι που καλούν σε απελευθέρωση της Πόλης, αλλά και κει δεν είναι η κυρίαρχη αντίληψη.

Σε ανακοίνωσή της με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή, η Λ. Συγγρού καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει  «απόψε κιόλας» τους «κατά ομολογία Τατσόπουλου "συμπαθούντες" των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν», σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζει, θα σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.

Λίγη ώρα αργότερα ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε με δήλωσή του στη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας με το χαρακτηριστικό του στυλ τα εξής:

«Κατανοώ την πρεμούρα της Νέας Δημοκρατίας να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τηντρομοκρατία -όπως και με τους παγετώνες, εικάζω ή με την τρύπα του όζοντος- κόβοντας και ράβοντας, εν προκειμένω, μια δήλωσή μου για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για ανάλογα περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία (αλλά τις δεύτερες, στο μοντάζ της Συγγρού, τις έφαγε το σκοτάδι).
Ας μην κουράζονται. Συνηθισμένα τα βουνά από τις... λάσπες».

iefimerida

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο