Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μάστιγα στη Βοιωτία τα ναρκωτικά: Συλλήψεις σε Θήβα και Δήλεσι

Συνελήφθησαν, χθες (10-01-2014) το απόγευμα και το βράδυ στο Δήλεσι και στη Θήβα Βοιωτίας αντίστοιχα, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα μία 45χρονη γυναίκα και ένας 32χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, η 45χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία (1) χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (17,7) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ( όπως σας ενημέρωσε το viotiashop χθες βράδυ Άλλη μία σύλληψη για ναρκωτικά στη Θήβα από την ομάδα ΔΙΑΣ)ο 32χρονος διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (1,7) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο