Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Πρόγραμμα εκπαίδευσης αιρετών και εργαζομένων ΑΜΕΑ στην Αλίαρτο

«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευομένων για το εκπαιδευτικό τμήμα του Αλίαρτου Βοιωτίας στο πλαίσιο Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με το παρόν σας διαβιβάζουμε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευομένων που εξέδωσε η Ε.Σ.Α.μεΑ., στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1, Δράση 1 «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αιρετών Στελεχών και Εργαζομένων του Αναπηρικού Κινήματος στο Σχεδιασμό Πολιτικής για Θέματα Αναπηρίας» του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία Α.Π. 7,8,9» και αφορά:

Την κάλυψη δέκα (10) θέσεων εκπαιδευομένων για την παρακολούθηση της ανωτέρω εκπαιδευτικής Δράσης 1, συνολικής διάρκειας 200 ωρών με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης από μέσα Φεβρουαρίου 2014 μέχρι τέλη Μαΐου 2014, στον Αλίαρτο Βοιωτίας.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Συνομοσπονδίας (Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη, 2ος όροφος Τ.Κ. 16341, Αθήνα) μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 15:00. Επίσης, αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης, το έντυπο της αίτησης και πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα www.esaea.gr της Ε.Σ.Α.μεΑ (Ενότητα Ενημέρωση/Γραφείο Τύπου/ Ανακοίνωση 17.12.2013).Επιπλέον στην παρούσα επιστολή επισυνάπτονται η Πρόσκληση και το έντυπο της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην κα Νεκταρία Αποστολάκη τηλ.: 210 – 9949837, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00π.μ. έως 15:00μ.μ.



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ                       ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο