Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Προσπάθησαν να αγοράσουν καλαμπόκι με πλαστές επιταγές στο Κάστρο Βοιωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (10-01-2014) το απόγευμα στο Κάστρο Βοιωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι τηλεφώνησαν σε 36χρονο ημεδαπό αγρότη και του ζήτησαν να αγοράσουν ποσότητα καλαμποκιού τριάντα (30) τόνων, αξίας (13.500) ευρώ, στέλνοντας του παράλληλα φωτοαντίγραφα δύο τραπεζικών επιταγών, αξίας (6.500) και (7.000) ευρώ αντίστοιχα, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστές.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση που είχε ο 36χρονος με τους κατηγορούμενους, χθες το απόγευμα στο Κάστρο Βοιωτίας, αστυνομικοί που  επιτηρούσαν διακριτικά το σημείο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, τη στιγμή που παρέδωσαν τις πλαστές επιταγές στον 36χρονο.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών κατασχέθηκαν οι πλαστές τραπεζικές επιταγές, δυο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν κατά τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τον 36χρονο, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο συνάντησης.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο