Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 ο Σύλλογος Γυναικών Άσκρης


Κάηκε το πελεκούδι στην Άσκρη!!!

Tεράστια επιτυχία είχε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης, έγινε το αδιαχώρητο και απο κέφι και χορό άλλο τίποτε!
 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014  ο Σύλλογος  Γυναικών Άσκρης στη Λίμνη  Μουσών,  παρουσία πολλών Γυναικείων Συλλόγων της Βοιωτίας,καθώς και φίλων του. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ανθούλα Ρουσέτη αφού καλωσόρισε τις γυναίκες,  ευχήθηκε για την νέα χρονιά Υγεία, Ειρήνη, πρόοδο,  ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

 Το φωτορεπορτάζ και το βίντεο του Permissospress αποτυπώνει την όμορφη ατμόσφαιρα, την μεγάλη κοσμοσυρροή των γυναικών και όχι μόνο.. Η ζωντανή ορχήστρα (Ράπτης-Λιβαδείτης)με το ρεπερτόριό της ξεσήκωσε όλο το γυναικείο πληθυσμό  και δεν άδειασαν την πίστα, με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς μέχρι πρωίας. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας κ.α Πανταζή Άντζελα,ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης,ο δημ.σύμβουλος Ραχούτης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ.Μπακομήτρος και Ψυχογιός.

       ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ







OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

permisospress


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο