Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Ε.Ε.

Την αρχαία Αίγυπτο τη χτύπησαν οι «Επτά πληγές του Φαραώ», τη
σύγχρονη Ελλάδα τη χτύπησε η παγκόσμια  διακυβέρνηση,
μέσω Ε.Ε., με πολιτικούς δοσίλογους, πιόνια και μαριονέτες των ηγετών της Ν.Τ.Π. Τη χτύπησαν με χρεοκοπία, δάνεια, σκάνδαλα, μνημόνια, εξαθλίωση του λαού, τοκοχρεολύσια, φόρους, κατασχέσεις σπιτιών, πείνα, χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών, καρκινογόνο αιθαλομίχλη, και Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.
Αυτές είναι οι σύγχρονες δώδεκα πληγές του Φαραώ, που επέφεραν κατά της Ελλάδος, οι δοσίλογοι πολιτικοί με τα αφεντικά τους της Ε.Ε.
Έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια με τη χρεοκοπία, και την ασφάλεια της Ελλάδος. Όλα αυτά αποδεικνύονται εκ του αποτελέσματος πάσης μορφής καταστροφής της χώρας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί, με την Ε.Ε., κατέστρεψαν την Εθνική οικονομία, και την Εθνική Άμυνα, κατόπιν σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Κατά τα άλλα η Κυβέρνηση Σαμαρά, αναλαμβάνει με φιέστες τη προεδρία της Σιωνιστικής Ε.Ε. των  Ολιγαρχών-Μεγιστάνων Παντοκρατόρων.
Προσφέρουν θεάματα χωρίς άρτον. Η Λετονία, Σλοβακία,  Σλοβενία,  Λιθουανία, Εσθονία, ανέλαβαν επίσης τη προεδρία της Ε.Ε. χωρίς τόσες φανφάρες. Μήπως είδατε κάτι καλό;;;; Πρόεδρος πάντα ήταν η Μέρκελ με τη Ν.Τ.Π. των Ολιγαρχών! Σύμφωνα με δηλώσεις Σαμαρά,
η Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε. έχασε βιοτικό επίπεδο τόσο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από το Β! Παγκόσμιο πόλεμο. Μας πυρπόλησαν οι Γερμανοί για δεύτερη φορά. Τη πρώτη με πόλεμο, τη δεύτερη με οικονομικό πόλεμο. Οι Γερμανοί είναι εχθροί του Ελληνισμού.
Κατά το Γερμανικό περιοδικό «DER SPIEGEL» σήμερα το Αφγανιστάν (Ελλάδα), αναλαμβάνει τη προεδρία της Ε.Ε. κατά τα άλλα η εισπρακτική εταιρεία – Κυβέρνηση+ Ε.Ε.-  πανηγυρίζει στα Ζάππεια!
Ενώ το «Αφγανιστάν» του Σαμαρά αναλαμβάνει τη προεδρία της ληστρικής Ε.Ε. συμβαίνει «εξαφάνιση» του θησαυρού της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. δηλαδή του ορυκτού πλούτου, Πετρελαίων & Φυσικού Αερίου.
Η Κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα στην προσπάθειά της να εισπράξει τα τοκοχρεολύσια δανείων από τον εξαθλιωμένο φτωχό Λαό, για λογαριασμό του εθνικού δανειστή Μεγιστάνα της Ν.Τ.Π., λειτουργεί σαν εισπρακτική εταιρεία, και τα εισπράττει με φόρους, τέλη, &
χαράτσια. Όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στις τσέπες των δανειστών ηγετών μεγιστάνων και ολιγαρχών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Δεν περισσεύει τίποτε για το Λαό, και τη χώρα.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί ορντινάντσες, ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες αθώων συμπατριωτών μας, και πρέπει να τιμωρηθούν.
Όλοι μας γνωρίζουμε τις εκβιαστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί μια εισπρακτική εταιρεία, για να πάρει το αίμα από τον μη έχοντα.
Τα ίδια κάνει και η κυβέρνηση Σαμαρά(Μπενάκη)-ΓΑΠ (Τσάντ)- Ααρών Αβούρι—Τούρκογλου-Στουρνάρα. Έτσι δικαιολογούν τις εθνοφυλετικές ρίζες τους.  Οι Δ.Ο.Υ. κάνουν σαφάρι εναντίον των Ελλήνων για να εισπράξουν, ενώ οι λαθρομετανάστες που έχουν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με τους Έλληνες, πανηγυρίζουν βλέποντας το διωγμό των Ελλήνων νομίμων κατοίκων.
Σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, απόγονοι Τούρκων, και Σιωνιστών, γιαυτό  αυτή η εξαθλίωση των Ελλήνων.
Ο Λαός δεν τους έχει πάρει ακόμη χαμπάρι, γιαυτό τους ψηφίζει.
Η συμπίεση των εισοδημάτων των Ελλήνων, έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες σε δυσκολίες πληρωμής, φόρων, τελών και χαρατσιών, για να πληρώσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα, το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, μαζί με τα κλεμμένα, και τα οικονομικά σκάνδαλα με τις μίζες. Όλοι αυτοί βούλιαξαν ηθελημένα το κράτος, κατά διαταγή της Ν.Τ.Π. ,και τώρα εμείς το πόπολο πρέπει να πληρώσουμε χρέη, δάνεια, και τοκοχρεολύσια στον εθνικό μας δανειστή.
Γιαυτό το σκοπό η κυβέρνηση των δοσιλόγων ενεργεί σαν εισπρακτική εταιρεία, απειλώντας με κατασχέσεις σπιτιών, τόκων υπερημερίας, φυλακίσεις, πρόστιμα, κ.λ.π. οικονομικά τρομοκρατικά μέτρα, τα οποία μόνο εισπρακτικές εταιρείες χρησιμοποιούν, απειλούν, και απαιτούν, για να εισπράξουν τα τοκογλυφικά δάνεια.
Οι δημοκρατικά από το λαό εκλεγμένες μαριονέτες κυβερνήσεις, λειτουργώντας σαν εισπρακτικές εταιρείες, κάνουν το καθήκον τους προς τους δανειστές, αδιαφορώντας για τη ποιότητα ζωής του Λαού. Όπως δείχνουν τα στοιχεία ένας στους δύο πολίτες αναγκάζεται να καθυστερήσει κάποια οφειλή στην εφορία, λόγω στενότητος ρευστού, και αμέσως ενημερώνεται από το υπουργείο οικονομικών, με απειλές για τις συνέπειες της χρονοκαθυστέρησης πληρωμής.
Δηλαδή το  Υπ.Οικ. ενεργεί και λειτουργεί σαν εισπρακτική εταιρεία, μη και χάσει ο παγκόσμιος Μεγιστάνας, και Ολιγάρχης, τα χρήματά του. Το κράτος και οι τράπεζες συνεργάζονται για την είσπραξη των οφειλών με εισπρακτικές εταιρείες, που χρησιμοποιούν απάνθρωπες μεθόδους. Πλήθος είναι τα παράπονα που φτάνουν σε καθημερινή βάση τόσο στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όσο και στους αρμόδιους δικηγόρους, που οι πολίτες-οφειλέτες διαμαρτύρονται και καταγγέλουν αθέμιτες πρακτικές, αφού οι υπάλληλοι αυτών των εισπρακτικών εταιρειών-για λογαριασμό κράτους και Τραπεζών-ασκούν στον οφειλέτη ψυχολογική πίεση, ενώ απειλούν και με διαδικασίες πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας, αν το χρέος δεν εξοφληθεί έγκαιρα, λες και ο οφειλέτης-πολίτης εάν είχε χρήματα να πληρώσει, θα άφηνε το κάθε εκβιαστή, να τον απειλεί με φυλακή.
Δυστυχώς και η Ελληνική Δικαιοσύνη συνεργάζεται με το ανάλγητο κράτος, αντί να ταχθεί στο πλευρό του φτωχού Λαού, και να βγάλει απόφαση για ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του αρχαίου Σόλωνα νομοθέτη.
Το μέγα επίτευγμα είναι να εισρεύσει ο πλούτος στις τσέπες του Μεγιστάνα Δικτάτορα!!! Οι Γερμανοί θέλουν τα σπίτια μας, για διακοπές…. Θέλουν την Ελλάδα τόπο παραθερισμού και διακοπών!!
Η Γερμανία μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο δανείστηκε από τις διεθνείς
Σιωνιστικές αγορές, αλλά κανένας δεν επέβαλλε Μνημόνια επάνω στους Γερμανούς, και μάλιστα για να τους βοηθήσουν διέγραψαν τα χρέη, δηλαδή τα άλλα κράτη-δανειστές εφάρμοσαν τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ για τη Γερμανία. Εδώ στην Ελλάδα οι δοσίλογοι πολιτικοί έκαναν την οικονομική επιστήμη, τέχνη εξαθλίωσης του Λαού. Το κράτος φέρεται στον πολίτη ανάλγητα, απειλώντας με φυλακή και κατασχέσεις ακινήτων και κινητών περιουσιών. Ουαί στο φτωχό λαό!!
Το Κράτος και η Ε.Ε. είναι ο εχθρός, και ο Λαός ο ηττημένος.
«Ουαί τοις ηττημένοις»………
Η Κυβέρνηση λειτουργεί σαν τον Ιούδα διαχρονικά, για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών, και ο λαός «ας πάει να πνιγεί».
Τα ΜΜΕ γράφουν, 878 ευρώ επιπλέον φόροι στα νοικοκυριά!!!
Τόσα χρειάζεται ακόμη ο οικουμενικός μεγιστάνας δανειστής, και ο
Στουρνάρας τρέχει και δεν φτάνει, να εισπράξει τα χρήματα.
Ο Στουρνάρας βάζει φόρους για τη τσέπη του Μεγάλου Αφεντικού του, γιαυτό τον παρακάλαγε ο Σαμαράς να αναλάβει το Υπ.Οικ.
Βλέπετε ήταν επιλογή των μεγιστάνων ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Στο πρόσωπο των σημερινών ανθελλήνων πολιτικών βρήκαν οι ολιγάρχες & μεγιστάνες την καλλίτερη εισπρακτική εταιρεία.
Ενώ μειώνουν μισθούς και συντάξεις, παράλληλα αυξάνουν τις τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το πολίτη. (ΔΕΗ, Πετρέλαιο, ΟΤΕ).
Ενώ η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, η ενέργεια έγινε πανάκριβο αγαθό για τους Έλληνες! Τέτοιους πολιτικούς έχουμε!!
Αυτό λέγεται σχεδιασμένο σαμποτάζ των κυβερνώντων δοσιλόγων πολιτικών εναντίον του Ελληνικού Λαού. Εκτελούν βλέπετε εντολές των παγκόσμιων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων του πλούτου, αφεντικών τους. Ο Ευρωπαϊκός Βορράς, λειτουργεί και αυτός σαν εισπρακτική εταιρεία επάνω στον Ευρωπαϊκό Νότο, μέσα στην ίδια την Ε.Ε., κατεντολή των μεγιστάνων της παγκόσμιας οικονομίας. Η Γερμανία της Μέρκελ είναι ο εργολάβος και εισπρακτικός μηχανισμός, για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών. Μετά τον Χίτλερ, η Μέρκελ.
Τα παγκόσμια αφεντικά βρήκαν το κατάλληλο κράτος, για να δεσπόζει επάνω στους άλλους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Στην Ελλάδα έχουν υπερ-πρωθυπουργό τον Πόντιο Πιλάτο Ράϊχενμπαχ, και ο Ελληνικός Λαός νομίζει ότι εκλέγει τη κυβέρνησή του. Οι κυβερνητικοί παράγοντες είναι απλώς μαριονέτες του Ράϊχενμπαχ, ο οποίος αποδίδει λόγο στη Μέρκελ, και αυτή στους παγκόσμιους μεγιστάνες. Βλέπε την οικονομική καταστροφή σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία.
Όλοι αυτοί οι λαοί του Νότου της Ε.Ε. πληρώνουμε αναγκαστικά τοκοχρεολύσια δανείων υπό μορφήν φόρων, στις εισπρακτικές εταιρείες υποτελείς κυβερνήσεις των ολιγαρχών και μεγιστάνων που χρησιμοποιούν σαν εργολάβους- Boss τους Ούννους Γερμανούς.
Η Ε.Ε. από ευλογία, κατάντησε κατάρα για τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, διότι εμφιλοχώρησαν οι Σατανάδες παγκόσμιοι ολιγάρχες Δικτάτορες.
Η πλούσια Γερμανία λειτουργεί και αυτή σαν εισπρακτική εταιρεία των μεγιστάνων αφεντικών της Ν.Τ.Π.  Η Γερμανία είναι και αυτή όργανο
των ολιγαρχών και μεγιστάνων τα Οικουμένης, χωρίς να το καταλαβαίνει, νομίζει ότι είναι αφεντικό, ενώ είναι υπηρέτης, αφού όλες οι Γερμανικές τράπεζες, και οι βιομηχανίες, είναι συμφερόντων των μεγιστάνων ολιγαρχών ηγετών της παγκόσμιας δικτατορίας.
Η Γερμανία πλούτισε διότι εξάγει τα προϊόντα της με ισχυρό ευρώ, είναι εξαγωγική χώρα, και εκμεταλλεύεται τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Όλος ο χρυσός των χρεοκοπημένων χωρών κρατών μελών της Ε.Ε. του Νότου, εισέρευσε στις Γερμανικές Τράπεζες, συμφερόντων Rothschild. Κατόπιν αυτού πάθαμε διπλοπτώχευση. Πτώχευση του Κράτους, και πτώχευση των νοικοκυριών μας. Δεν έχουμε πια τίποτε. Όλα μας τα πήραν οι παγκόσμιοι ολιγάρχες & Μεγιστάνες, ακόμη και τα σπίτια. Το Κράτος κρέμεται από τα δάνεια των Ολιγαρχών, για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, και έτσι να λειτουργεί υποτυπωδώς σαν Κράτος, για να μην δηλώσει ολοκληρωτική πτώχευση.
Βλέπετε κατάφεραν οι Μεγιστάνες της Ν.Τ.Π. να έχουν υπό οικονομικό και πολιτικό έλεγχο, ολόκληρα κράτη. Που να δείτε τι γίνετε στις ΗΠΑ!
Εκεί στις ΗΠΑ συμβαίνει η ολοκληρωτική κατοχή και υποταγή στη Ν.Τ.Π., η ολοκληρωτική τραγωδία, τα πάντα είναι περιουσία των «περιούσιων» Παντοκρατόρων.
Στην Ε.Ε. υποφέρουμε τη χειρότερη μορφή πτώχευσης. Ευτυχώς που ο Ελληνικός Λαός κρατάει τη συνοχή του , και την υπομονή του.
Αυτό οφείλεται στην Ιστορία του, στο πολιτισμό του, και στα σύμβολα
Θρησκευτικά και Εθνικά, δηλαδή στο Σταυρό, στη Σημαία, και στην Ορθοδοξία. Αυτά τα πέντε, δηλαδή Ιστορία, Πολιτισμός, Έθνος,
Σημαία, και Ορθοδοξία, μας κρατάνε ακόμη, για να μη γίνουμε αγέλη
προβάτων, όπως άλλα μεγάλα κράτη που νομίζουν ότι είναι κραταιοί Πλανητάρχες, ενώ άλλοι κάνουν κουμάντο.
Oi δοσίλογοι πολιτικοί βλέπουν ολοένα ανάπτυξη, ανάκαμψη, και φως στο τούνελ. Αυτές τις κοροϊδίες να τις λένε στα αφεντικά τους, χωρών και λαών υποταγμένων στους «περιούσιους» ολιγάρχες, και όχι στον Ελληνικό Λαό. Ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα της ληστρικής Ε.Ε.
Κύριε Σαμαρά, επί 18 μήνες μας σώζεται, αλλά ανάσταση δεν βλέπουμε. Φτάνει πια να λέτε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, στους Κοσμοκράτορες, πείτε και κανένα ΟΧΙ, γιατί σας πήραμε χαμπάρι τι πιόνια & μαριονέτες είσαστε. Ο Σαμαράς δεν είναι ικανός ούτε ένα απλό κοινωνικό πρόβλημα να λύσει, χωρίς έγκριση του χιλίαρχου Ράϊχενμπαχ. Αναφέρομαι στο εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, και στα τέλη κυκλοφορίας. Ζητάει ισοδύναμα. Ας τα πάρει από αυτούς που κλέψανε!!! Όμως οι λαθρό Ισλαμιστές μπαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία τζάμπα, που τα έχτισε ο Ελληνικός Λαός.
Πρόσφατα ακούσαμε ότι και οι Λιθουανοί μπαίνουν και αυτοί στο σύστημα ευρώ, «θα φάνε καλά». Φαίνεται ότι έχουν και αυτοί «Μ……ς» πολιτικούς, σαν τους πολιτικούς της Ελλάδος.
Οι πρωτοετείς μαθητές της σχολής Οικονομικών των Πανεπιστημίων, διδάσκονται ότι ένα νόμισμα πρέπει να συμπορεύεται σε αξία, με το επίπεδο της οικονομίας του κράτους.
Την Ελλάδα έβαλαν στο ευρώ πολιτικοί όργανα των Κοσμοκρατόρων, ενώ το ευρώ είναι νόμισμα ανθεκτικό για την ισχυρή Γερμανική οικονομία, και όχι για την χρεοκοπημένη Ελληνική οικονομία.  Όπως λένε τα ΜΜΕ, ο πρώην Πρωθυπουργός που μας έβαλε στο ευρώ, ήταν ο Αρχιτέκτονας της εθνικής καταστροφής. Ο Αρχιραββίνος της διαφθοράς. Δεν ήξερε τίποτε για τις μίζες των εξοπλισμών.
Τόσο «Μακάκες» είμαστε. Ο Ααρών Αβουρί, μας γράφει «στα παλιά του τα παπούτσια», αφού έχει γερές πλάτες , τους Ολιγάρχες και Μεγιστάνες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τα προγράμματα των οποίων εκτέλεσε.  Εφοδίαζαν τις ένοπλες δυνάμεις με ελλιπή αεροσκάφη, Tanks, και υποβρύχια. Βλέπε εκπομπή στη τηλεόραση του Γιώργου Τράγκα, με εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι ανέφεραν λεπτομέρειες του θέματος. Η εκπομπή ονομάζεται «Φεστιβάλ Εξοπλισμών» και μεταδόθηκε στις 23.00-02.00 της 07/01/14 από το κανάλι «Ε», προέβη δε σε Τσουνάμι αποκαλύψεων. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου των σκανδάλων για τους εξοπλισμούς. Μιλάμε για εσχάτη προδοσία των υπευθύνων, ενώ η πατρίδα είναι κυκλωμένη από εχθρούς. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών αποθράσυνε υπουργούς & Πρωθυπουργούς να κλέβουν το δημόσιο χρήμα μέσω μιζών-προμηθειών, και δωρεών-παροχών από ξένες εταιρείες.
Η χώρα είναι ελεγχόμενη και κατεχόμενη από τους Μεγιστάνες της υφηλίου, και η Κυβέρνηση το παίζει εισπρακτική εταιρεία των φτωχών.
Είναι Κυβέρνηση μόνο για μας τους φτωχούς, και αδυνάτους.
Για τη πάταξη της φοροδιαφυγής, καταδιώκουν τους εξαθλιωμένους
Έλληνες μισθωτούς, συνταξιούχους, και μαγαζάτορες, ενώ στους
Ολιγάρχες δίνουν όλο και περισσότερα. Τόσο μυαλό έχουν!!!
Εκείνοι που κλέψανε παραμένουν στο απυρόβλητο!!!
Οι πολιτικοί κατάντησαν την Ελλάδα, κράτος Μπανανία!
Το οικονομικό πρόγραμμα που ζητά η Τρόϊκα απέτυχε, και ουδείς αντιδρά. Η Τρόϊκα θέλει την εξαθλίωση της Ελλάδος, για να πάρουν τον ορυκτό πλούτο τα παγκόσμια αφεντικά τους.
Οι υπουργοί των «Ελληνικών» κυβερνήσεων της Ν.Τ.Π. κλέβανε τους φόρους που πλήρωνε ο Ελληνικός Λαός, και τώρα λειτουργούν σαν εισπρακτικές εταιρείες εναντίον του Λαού.
Στα εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ γίνανε πολλά οικονομικά σκάνδαλα. Τα προγράμματα αυτά εγκρίνονται από το ΚΥΣΕΑ.
(Βλέπε αποκαλύψεις σκανδάλων στα ΜΜΕ).
Του ΚΥΣΕΑ προϊστανται ο Πρωθυπουργός, και οι υπουργοί Εξωτερικών και Αμύνης. Καλά ο Πρωθυπουργός , και οι υπουργοί μέλη του ΚΥΣΕΑ ήταν κουτάβια;;;; ή κλέβανε προγραμματισμένα τον Ελληνικό Λαό που τους εξέλεξε για θεματοφύλακες;;;;;;;;;;;
Αυτές τις ημέρες βοούν τα ΜΜΕ για τους πολιτικούς υπεύθυνους, και ουδείς συγκινείται, η δε δικαιοσύνη στερείται ανθρώπινου δυναμικού,
και προχωρά αργά μεν, αλλά σταθερά, να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγείου, ο δε υπεύθυνος συμμετέχει σε πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Δηλαδή «πέρα βρέχει», το γλεντάει, με την αφέλειά μας.
Βλέπετε έχει γερές πλάτες των «περιούσιων» Πλανηταρχών.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες στοίχισαν στη μικρή Ελλάδα 40 δις. ευρώ.(ΜΜΕ), ενώ σε άλλες μεγάλες χώρες, που σέβονται τον εαυτό τους, στοιχίζουν μόνο μερικά εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει χρηστή διοίκηση και έλεγχο, σε αντίθεση με την Ελλάδα  όπου έγινε «το έλα να δείς», κατόπιν εντολών των παγκόσμιων Δικτατόρων.
Ο ορυκτός πλούτος ήταν γνωστός εδώ και 60 χρόνια, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του Μπάτση, τον οποίον εκτέλεσαν για τις αποκαλύψεις του, κατόπιν εντολών των τότε Πλανηταρχών.
Τέτοιοι προδότες υποτελείς πολιτικοί μας κυβερνούν από τότε.
Πολιτικοί υπάλληλοι δοσίλογοι φοροεισπράκτορες των Επικυρίαρχων.
Το προδοτικό πολιτικό σύστημα, το αυτοαποκαλούμενο Συνταγματικό Δημοκρατικό Τόξο, (τρομάρα τους!!!), παρέδωσε τη χώρα στα διεθνή αρπακτικά αμαχητί!!!
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών «δίνει και παίρνει» λέει ο λαός.
Τα «κουρέματα» των ομολόγων, οι μετοχές φούσκες, η απειλή για κατασχέσεις, όλα στην υπηρεσία των παγκόσμιων Μεγιστάνων.
Ο Σαμαράς που θαυμάζουν μερικοί αφελείς, δεν είναι τίποτε
παρά υπαλληλάκος φοροεισπρακτικής εταιρείας των Παντοκρατόρων.
Ο Σαμαράς με τις δηλώσεις του εμφανίζεται στο λαό, σαν αφελής & επιπόλαιος, επαναλαμβάνοντας όλο τα ίδια για ανάπτυξη, ενώ πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Τα Γερμανικά ΜΜΕ λένε ότι η Ελλάδα είναι στο επίπεδο του Αφγανιστάν & Πακιστάν. «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;; Γιαυτό λέμε ότι η Ελλάδα κυβερνάται από Τούρκους & Σιωνιστές Εβραίους πολιτικούς, χάρη στην έλλειψη πληροφόρησης, αφέλεια, και επιπολαιότητα των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Οι Τούρκοι λένε, αυτοί εκεί στο YUNANISTAN είναι τόσο «Μ……ς»
που είναι ευκαιρία να τους πάρουμε τη Θράκη, το Αιγαίο, και τα νησιά!  
Τώρα η εισπρακτική εταιρεία Σαμαρά-Τούρκογλου-Στουρνάρα, ζητάει
υπογραφή από τον δικαιούχο συνταξιούχο, για να διαβιβασθεί η σύνταξη στη χήρα σύζυγό του, μετά θάνατον του συζύγου δικαιούχου.
Στη προκειμένη περίπτωση μειώνεται η σύνταξη «των τιμημένων γηρατειών», για να εισπράξει ο Μεγιστάνας περισσότερα χρήματα.
Με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργεί η εισπρακτική εταιρεία των πολιτικών πρακτόρων της Ε.Ε. των Μεγιστάνων Δικτατόρων της Γης.
Οι λόγοι που ακούσαμε στην τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας
είναι μόνο θεωρητικοί, για εσωτερική κατανάλωση των Λαών της Ε.Ε.
στην πραγματικότητα άλλα γίνονται. Η παρουσία των αχυρανθρώπων Μπαρόζο, (Ταρτούφος λένε τα ΜΜΕ), και VAN ROMPUY είναι αψευδής μάρτυς. Αυτοί είναι οι δολοφόνοι-εκτελεστές των Ελλήνων.
Οι Έλληνες σήμερα είμαστε διαμελισμένοι σε κομματίδια, δεν αντιδρούμε, είμαστε υποταγμένοι στο μοιραίον, μας κοίμησε η Σιωνιστική πολιτική και Θρησκευτική εξουσία. Καλά από τους πολιτικούς δεν περιμέναμε πατριωτική αντίσταση, αλλά από τα μέλη της διοικούσας εκκλησίας της Ορθοδοξίας, περιμέναμε να μην είναι τόσο άσχετοι κι αδιάφοροι, περί τα εθνικά θέματα. Αδιαφορούν για το κράτος που λέγεται Ελλάς, τους ενδιαφέρει μόνο η εκκλησία της Βυζαντινής Ορθοδοξίας. Οι Μητροπολίτες εξαγριώθηκαν με το βουλευτή του Σύριζα, και για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος τσιμουδιά. Δεν αντιδρούν για το ΤΕΜΕΝΟΣ. Αντί να χτίσουν Ναό για το τάμα τους Έθνους, συνεργούν για το Ισλαμικό ΤΕΜΕΝΟΣ.
Υπενθυμίζουμε το ρητό των ιερών γραφών,
«Ο δε παράνομος Ιούδας, ουκ ηβουλήθη συνιέναι»
To διαδίκτυο λέει, «Επίκειται εισβολή εκατομμυρίων Τούρκων λαθρομεταναστών, και η διοικούσα εκκλησία, «στο κόσμο της».
Εάν βουλιάξει το σκάφος που λέγεται Ελλάς, τότε θα βουλιάξει και η Ορθοδοξία. Αυτό το γνωρίζουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, και κάνουν ότι μπορούν γιαυτό, αντιστάσεως μη ούσης.
Όλοι αυτοί «Έλληνες» και ξένοι πολιτικοί έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια με τη χρεοκοπία και καταστροφή της Ελλάδος.
Βασανισμένε μου λαέ, αγνέ και αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε, και
πάντα προδομένε, λέει ο λαϊκός φιλόσοφος.
Είναι δυσβάσταχτο να κυβερνάσαι από τον χειρότερο.(Δημόκριτος)

                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                  Διεθνολόγος
                            e-mail: ant.grypaios@gmail.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο