Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά

Σήμερα στις 11 το πρωί στο νεκροταφείο Μελισσίων, όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του Σάκη Μπουλά θα βρεθούν εκεί για το τελευταίο αντίο στον… γενναίο της νύχτας, τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τέχνης.

Όπως έγραψε και το star.gr,επιθυμία της οικογένειας είναι η κηδεία να γίνει σε στενό κύκλο με την παρουσία μόνο συγγενών  και φίλων.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Σάκη Μπουλά αναφέρει:

«Έφυγε την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε.  Γι' αυτό το λόγο η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 775793».

Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο