Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο κύριος «Άλεξ» και η υποκρισία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ!

Ώστε έτσι, λοιπόν! Επιτέλους τα ΜΜΕ της διαπλοκής και τα εντεταλμένα δημοσιογραφικά τους ντελίβερι ανακάλυψαν επιτέλους και το οργιώδες πάρτι με τις ΜΚΟ και το ρόλο σε αυτό του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του κυρίου Άλεξ Ρόντος!

Του Μάρκου Μουζάκη 

Ναι, αίφνης είδαν το φως της αποκάλυψης!
Ενώ τόσα χρόνια εποιούσαν την νήσσα, κοινώς κάνανε την πάπια, διαπλεκόμενη μούγκα!
Πόσα χρόνια;
Περίπου δέκα!
Ναι, διότι οι αποκαλύψεις για τα πάρτι αυτά, επί εποχής ΓΑΠ και Ρόντου στο ΥΠΕΞ, την περίοδο πριν το 2004, είχαν ξεκινήσει το 2004!
Ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Ευρ. Στυλιανίδης, με πρωτοβουλία του άνοιξε τους φακέλους των αμαρτωλών χρηματοδοτήσεων δεκάδων ΜΚΟ (όχι όλων, να εξηγούμαστε), άσχετα αν λίγο αργότερα και η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. έκανε πίσω…
Τότε λοιπόν, για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η υπόθεση της ΜΚΟ που είχε αναλάβει να… κάνει εξορύξεις ναρκών από ναρκοπέδια σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ιράκ, Λίβανο, παίρνοντας άφθονα ευρώπουλα απ’ την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΞ, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Άλεξ Ρόντος!
Βέβαια ελάχιστοι ασχολήθηκαν, δημοσίευσαν ζήτησαν έλεγχο, έρευνα.
Θυμάμαι, γράψαμε τον Αύγουστο του 2004 στο «ΠΑΡΟΝ», όπου τότε εργαζόμουν. Αλλά –επαναλαμβάνω- ελάχιστοι ασχολήθηκαν.
Και κυρίως το σοβαρότατο αυτό θέμα το αποσιώπησαν τα μεγάλα κανάλια, MEGA, ΑΝΤ1 αλλά και οι πλέον… «έγκριτες» εφημερίδες, οι πλέον… «έγκυροι» δημοσιογράφοι, γενικώς τα συστημικά ΜΜΕ «το κάνανε γαργάρα»…
Τώρα όμως…
Τώρα… έχουν ξεσαλώσει για κάθαρση! Προπαντός κάθαρση!
Κάποτε και μόνο το όνομα Άλεξ Ρόντος τους επέβαλλε σιωπή, μούγκα, κάλυψη…
Όχι βέβαια σε όλους. Για παράδειγμα, αν ρωτούσες τον Θ. Πάγκαλο για τον Άλεξ Ρόντο θα έβγαζε… φωτιές.
Άλλωστε αυτόν ακριβώς εννοούσε, όταν έλεγε ότι επί ΓΑΠ στο ΥΠΕΞ περπατούσε στους διαδρόμους του υπουργείου και άκουγες αγγλικά!
Ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης, ο πιο έντιμος και μαχητής συνάδελφος που έχω γνωρίσει όσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτό τον αμαρτωλό χώρο, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι σε συζητήσεις που είχε στο Βελιγράδι με Σέρβους αξιωματούχους (μου είχε αναφέρει κι ονόματα) του τόνιζαν το ρόλο στρατηγικού σχεδιασμού που είχαν διαδραματίσει Γιώργος Παπανδρέου και Άλεξ Ρόντος στην «πορτοκαλί» εξέγερση που οδήγησε στην πτώση του Σλ. Μιλόσεβιτς και στη συνέχεια στη σύλληψή του και παραπομπή του στη Χάγη.
Δηλαδή στήριξη μιας αμερικανόπνευστης επιχείρησης…
Τυχαίο επομένως, ότι ΓΑΠ και Ρόντος διαχειρίζονταν και μάλιστα με τον τρόπο που διαχειρίζονταν τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ, αφού είναι γνωστό, ότι και μέσω συγκεκριμένων ΜΚΟ οι αμερικάνοι προωθούν παγκοσμίως και επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης μη αρεστών σε αυτούς καθεστώτων;
Άλλωστε λίγο αργότερα τον Άλεξ Ρόντο τον ξαναβρίσκουμε σε άλλη περιοχή «πορτοκαλί» επανάστασης, σύμβουλο του ανεκδιήγητου Σαλικασβίλι, ανδρεικέλου των αμερικανών στη Γεωργία…
Επίσης, το έγκυρο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», στις αποκαλύψεις που έκανε πριν λίγους μήνες για τις αμερικάνικες ίντριγκες και συνωμοσίες κατά του Κ. Καραμανλή την εποχή που ήταν πρωθυπουργός (λόγω πολιτικών του που δεν υπηρετούσαν τις αμερικάνικες εντολές) έγραψε ότι ο Άλεξ Ρόντος (συνεπώς κι ο ΓΑΠ…) είχαν σχετικές πληροφορίες!
Τώρα, ε, τώρα ο κύριος Άλεξ Ρόντος είναι σε αποστολή της Ε.Ε. στο… κέρας της Αφρικής!
Αλήθεια, συνεχίζει να υπηρετεί στο ΥΠΕΞ;

newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο