Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Kαταγγέλλει βεβήλωση τάφου στο Μεγάλο χωριό

Την απαξίωση των πολιτών απο τον Δήμο Καρπενησίου καταγγέλλει σε επικοινωνία της με το PrasiaOnline η Β.Π σχετικά με προσωπικό της πρόβλημα .
Η κ.Βασιλική,των οποίων τα στοιχεία είναι στην διάθεσή μας,καταγγέλλει βεβήλωση του οικογενειακού τάφου της οικογένειας της στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας όταν τον Δεκέμβριο του 2012 ενταφιάσθηκε άλλο άτομο στον οικογενειακό τάφο όπου ήταν υπόχρεη και υπόλογη πληρώνοντας όπως τονίζει τα τέλη μέχρι και τώρα.
  "Στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας υπάρχει οικογενειακός τάφος Κ.Π. για τον οποίο μετά το θάνατο του πατέρα μου το έτος 2000, είμαι υπόχρεη και υπόλογη. Το Δεκέμβριο του 2012 ενταφιάσθηκε άλλο άτομο στον οικογενειακό τάφο,απομακρύνθηκε το περίτεχνο κιγκλίδωμα και ο τάφος βεβηλώθηκε.Το γεγονός διαπίστωσα τον Αύγουστο του 2013 όπου και διαμαρτυρήθηκα στο τοπικό γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών του Δ.Δ Μεγάλου Χωριού στις 19/8/2013, στη συνέχεια απευθύνθηκα στο Δήμαρχο Καρπενησίου στις 8/11/ 2013 ο οποίος με παρέπεμψε στον Αντιδήμαρχο κ.Γενιτσαρόπουλο.
Ο Δήμος Καρπενησίου απάντησε με την υπ΄ αριθμόν 56/6.12.2013 επιστολή στην οποία διατείνονται ότι διεξήγαγαν ενδελεχή έλεγχο και δεν βρέθηκαν στοιχεία που να αφορούν την παραχώρηση του τάφου στον Κ.Π"..
Η καταγγέλουσα αναφέρει,και μας έχει στείλει,όλα τα παραστατικά που αποδεικνύουν ότι όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε κανονικά στον δήμο.

Η ίδια κάνει λόγο για ψευδής ισχυρισμούς και αδιαφορία απο την μεριά του δήμου ,που ενώ τους έχει ενοχλήσει επανελλημένως δεν έχει πάρει καμιά απάντηση.
Μάλιστα τονίζει ότι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση θα καταφύγει νομικά ..
"Ψευδώς ισχυρίζονται ότι έκαναν ενδελεχή έλεγχο στοιχείων, διότι αν είχαν κάνει θα διαπίστωσαν ότι τα τέλη για τη διατήρηση οικογενειακού τάφου καταβάλλονται ανελλιπώς από την οικογένεια Κ.Π. Παρά την αποστολή των στοιχείων που είχα στη διάθεσή μου και μετά από τηλεφωνικές οχλήσεις και πολλά ηλεκτρονικά υπενθυμιστικά μηνύματα, τόσο στο Δήμαρχο όσο και στον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου, δεν δόθηκε λύση.
Δεδομένου ότι η διεκπεραίωση της υπόθεσής μου καθυστέρησε αναίτια και υπερβολικά πέραν των 60 ημερών που προβλέπει ο νόμος, παρακαλώ για τη διαμεσολάβησή σας προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα.Αναμένω άμεσα ενημέρωσή μου και επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε
νομίμου δικαιώματός μου"
Σε επικοινωνία που ήρθαμε με τον δήμο Καρπενησίου αλλά και τον τοπικό πρόεδρο του Μεγάλου χωριού για τις καταγγελίες της Β.Π ,κάνουν λόγο για παλιό νόμο που πλέον απάλλασσε και καταργούσε την κατοχή απο τους ιδιώτες αφήνοντας ουσιαστικά τον δήμο να διαχειριστεί ο ίδιος τους χώρους.
Βέβαια η κ.Βασιλική με τον νόμο που μας έστειλε και εμάς  αντικρούει τις απαντήσεις του δήμου .
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το ότι ο δήμος λέει ότι έχει απαντήσει γραπτώς στην καταγγέλουσα ενώ η ίδια τονίζει ότι δεν έχει λάβει τίποτα.
Ήδη για το θέμα έχει επιληφθεί ο ‘’Συνήγορος του Πολίτη’’ και το Υπουργείο Εσωτερικών


prasiaonline

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο