Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"Μάγκισσες"οι Γυναίκες του Λεονταρίου-βίντεο-φωτο


Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, στην οποία κυριάρχησαν οι ευχές για καλή χρονιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου η "ΕΣΤΙΑ" το βράδυ της Κυριακής στην ταβέρνα του Φουντά στο Λεοντάρι.
Απο όλα είχε η βραδιά...καταπληκτική ορχήστρα,οριεντάλ,κέφι,και η έκπληξη  ο Γιώργος Μάγκας που ξεσήκωσε με το κλαρίνο του και τα τραγούδια της  συζύγου του Τζούλης όλο το γυναικείο πληθυσμό,όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ και στο βίντεο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Η "ΕΣΤΙΑ"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους που τιμήσατε την ετήσια γιορτή μας"Κοπή της Πίτας".Μοιρασθήκαμε ένα μοναδικό ζεστό Ελληνικό απόγευμα,μια ζεστή φιλόξενη διάθεση και ανταλλάξαμε τις θερμότερες εγκάρδιες ευχές μας για τη νέα χρονιά,που με τις ευλογίες των ιερέων μας και τη βοήθεια του Θεού αισιοδοξούμε ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.
Δείξαμε ότι προάγουμε ανώτερα ανθρώπινα ιδανικά και χαιρόμαστε το Θείο Δώρο της ζωής.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις Αρχές του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,τους ιερείς Λεονταρίου,Βαγίων και Νεοχωρίου,την Ομοσπονδία Σ.Γ.Βοιωτίας,τους Συλλόγους Γυναικών,τον Αθλητικό Σύλλογο Λεονταρίου,και την τοπική εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ"


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ



 






ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

permisospress

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο