Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Οι κάτοικοι του Δήμου Τανάγρας δεν παρέδωσαν το ΙΚΑ Οινοφύτων


Οι κάτοικοι του Δήμου Τανάγρας δεν παρέδωσαν το ΙΚΑ Οινοφύτων   στα εντεταλμένα ανθρωπάκια του μπουμπουκου.

Σήμερα  περίπου στις 13:00 μετά από πληροφορία ότι θα έρθουν να πάρουν τα κλειδιά του ΙΚΑ Οινοφύτων η ομάδα περιφρούρησης και η επιτροπή αγώνα κινητοποιήθηκαν άμεσα στο να μαζευτούν όσοι περισσότεροι κάτοικοι μπορούν το δυνατόν συντομότερο.

Περίπου στις 14:00 δυο εντεταλμένα ανθρωπάκια του μπουμπουκου αφού άφησαν το αυτοκίνητο τους μακριά πλησίασαν τον χώρο ανακατεύτηκαν με τον κόσμο και προσπάθησαν  στα μουλωχτά να εισέρθουν στο κτήριο του ΙΚΑ αλλά του πήραν είδηση οι κάτοικοι και τους απομάκρυναν από το χώρο.

Τα ανθρωπάκια αυτά  ( περγαντά και δούλου )  με υπεροπτικό ύφος και περίσσιο θράσος προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι ενεργούν για το καλό των ασφαλισμένων.

Οι κάτοικοι συνεχίζουν την περιφρούρηση του κτηρίου και το απόγευμα στις 18:00 θα αποφασίσουν μαζί τους συλλόγους και την επιτροπή αγώνα για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πάρων  είναι σε όλες τις διαμαρτυρίες ο Δήμαρχος Τανάγρας και μόνο 2-3 δημοτικοί σύμβουλοι , όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι και υποψήφιοι έλαμψαν με την απουσία και αδιαφορία τους.



http://prigipato-dilesi.blogspot.gr/2014/02/video.html

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο