Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΙΣ 12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΘΗΒΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Έτσι την Παρασκευή 16 Μαΐου θα επισκεφθεί το Δίστομο, τη Λιβαδειά, τη Θήβα και τη Χαλκίδα.


Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

ΔΙΣΤΟΜΟ
09:00 Επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Διστόμου και στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ
10:00 Συνάντηση με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, επίσκεψη στο κέντρο της πόλης, διανομή προεκλογικού υλικού και συναντήσεις με εμπόρους και πολίτες.

ΘΗΒΑ
12:30 Συνάντηση με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, επίσκεψη στο κέντρο της πόλης, διανομή προεκλογικού υλικού και συναντήσεις με εμπόρους και πολίτες.


ΧΑΛΚΙΔΑ
18:30 Συνάντηση με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, επίσκεψη στο κέντρο της πόλης, διανομή προεκλογικού υλικού και συναντήσεις με εμπόρους και πολίτες.

20:30: Συνάντηση με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας και με εργαζομένους, Φριζή 10, Χαλκίδα.


ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Καθηγητής Θεσμών Ευρωπαϊκής Ένωσης Πανεπιστημίου Κρήτης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Ο Νότης Μαριάς είναι μέλος του Προεδρείου  της Πολιτικής Ομάδας των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΤΙΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩΝ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπη, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.
Στις διπλές βουλευτικές εκλογές του 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Ηρακλείου με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ θέση από την οποία παραιτήθηκε για να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Κατά τη βουλευτική του θητεία διετέλεσε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος της Συνέλευσης  των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC).
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος Master του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics), διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών και Fellow του Κέντρου Διεθνών Υποθέσεων «Weatherhead» του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία διετέλεσε διαδοχικά επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, επιστημονικός συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,  Επίκουρος Καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης του Μάαστριχτ, πρόσεδρος Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Κατάρτισης στο Τορίνο.
Γεννήθηκε το 1957 και συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της Μεταπολίτευσης, ενώ την περίοδο 1976-78 ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος. Συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στο αντιμνημονιακό κίνημα και έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα κατά του Μνημονίου και το βιβλίο «Το μνημόνιο της χρεοκοπίας και ο άλλος δρόμος». Παρέστη ως δικηγόρος ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά την εκδίκαση της αιτήσεως ακυρώσεως κατά του Μνημονίου, την οποία άσκησε ως αιτών από κοινού με άλλους πολίτες και φορείς.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πολυχρονάκη και έχει δύο γιούς.

lamiatimes.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο